reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dziewczynki, u mnie tak jak myślałam - wieczorem późnym spadła tempka do 36,35 a rano miałam 36,41. Wiec @ jak byk, rozkręciło się. Brzuch nadal mocno boli, ale teraz już typowo całkiem na @. wiec nie testowałam, bo po co?
Eijf teraz jedziemy na tym samym wózku, bo w tym samym dniu zaczęłyśmy...
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i pociechę, teraz powoli będę musiała wziąć się w garść bo tak prawdę mówiąc zawsze chciałam mieć majowe dziecko bo moja mama sie urodziła w maju i mam sentyment :-p
suwaczki zmienię, ale nie wiem czy przed praca dam radę wszystkie zmienić, chyba nie...
milego dnia

reklama
Już wiem co oznacza stats i ta 5. To jest odliczania do testowania. według ff powinnam testować 03.08. więc będzie teraz odliczać dni do testu. U mnie żadnych objawów. Czuję się dziś super. Nie zapowiada sie zeby miała przyjść @

wisienka ale super, być moze to fasolka! tego Ci życzę :tak: i zazdroszczę oczywiście, bo miałyśmy tego samego dnia testować a u mnie niestety @ przyszła...

Witajcie dziewczyny:-).
Emilchen tulam mocno i trzymam kciuki żeby tym razem się udało. Może tak miało być i masz zostać majóweczką:tak:. Życze Ci tego z całego serducha:tak:.

U mnie wszystko dobrze:-). Brzuch tylko czasami pobolewa. A od jutra będe miała jazde niezłą bo moi dziadkowie mają w sobotę 50 lat po ślubie i robią w domu małą rodzinną imprezkę:-):tak: a ja obiecałam że pomogę w gotowaniu, no więc jutro i w piątek na nudę nie będe narzekać:laugh2:. A za to w sobote się wybawie:tak:. Swoją drogą fajna sprawa przeżyć ze sobą 50 szczęśliwych lat:-).
Trzymam kciuki za Was wszystkie i za te które mają jeszcze szanse być kwietniówkami i za majóweczki:tak::-).

cześc dziewuszki. Juro wyjeżdzam :-). A dzis no coż pełna gębą @. Kupiłam tego wiesołkatzn pisze olej z wiesiołka i jest w kapsułkach, pisze aby bra 3 razy po 1 , ale od kiedy wiem tylko że do owulacji, a w trakcie posiłków jak wy go jadacie?
Tyle napisałyscie ,że jeszcze nie przeczytałam wszystkiego.
Ale teraz temp. mierze w ustach ,(wygodniej rano 36,8 - nareszcie coś poniżej 37 ):-).
Napiszcie jak z tym wiesiołkiem .Jeśli cykl był bezoulacyjny to jaka powinna byc @ chyba zielona cos pisała ale znaleść nie mogę ?:wściekła/y:

cześc dziewuszki. Juro wyjeżdzam :-). A dzis no coż pełna gębą @. Kupiłam tego wiesołkatzn pisze olej z wiesiołka i jest w kapsułkach, pisze aby bra 3 razy po 1 , ale od kiedy wiem tylko że do owulacji, a w trakcie posiłków jak wy go jadacie?
Tyle napisałyscie ,że jeszcze nie przeczytałam wszystkiego.
Ale teraz temp. mierze w ustach ,(wygodniej rano 36,8 - nareszcie coś poniżej 37 ):-).
Napiszcie jak z tym wiesiołkiem .Jeśli cykl był bezoulacyjny to jaka powinna byc @ chyba zielona cos pisała ale znaleść nie mogę ?:wściekła/y:
Podobno krwawienia sa krotsze i nieco inne.Dobrze ze w koncu masz nizsza temperature.podejrzewam ze na kilka dni przed owulacja jeszcze spadnie.ja mam zawsze na poczatku ok 36,4 a w okolicach owulacji tzn przed nia 36 czy 36,1.
wiesiolek bierz od poczatku tak jak zalecaja na opakowaniu(ja sama nie wiem jaka dawka jest najlepsza ale ja zwiekszylam bo w porownaniu z dziewczynami bralam naprawde malutkie ilosci ale wczesniej po porstu byl on w skladzie z czyms innym a teraz mam osobno).bierze sie tylko do owulacji.ja biore do czasu kiedy wyjdzie mi pozytywny test owulacyjny.wychodze z zalozenia ze lepiej przestac brac za wczesnie niz za pozno.no ale do owulacji jest bezpiecznie,nie mozna go przedawkowac i jest dobry na wiele rzeczy

hej dziewczynki, u mnie tak jak myślałam - wieczorem późnym spadła tempka do 36,35 a rano miałam 36,41. Wiec @ jak byk, rozkręciło się. Brzuch nadal mocno boli, ale teraz już typowo całkiem na @. wiec nie testowałam, bo po co?
Eijf teraz jedziemy na tym samym wózku, bo w tym samym dniu zaczęłyśmy...
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i pociechę, teraz powoli będę musiała wziąć się w garść bo tak prawdę mówiąc zawsze chciałam mieć majowe dziecko bo moja mama sie urodziła w maju i mam sentyment :-p
suwaczki zmienię, ale nie wiem czy przed praca dam radę wszystkie zmienić, chyba nie...
milego dnia
nadzieje jeszcze sie tlily ale troszke tez sie tego spodziewalam.przykro mi.jestem na swiezo z podobnymi doswiadczeniami wiec wiem jak jest.Z drugiej strony milo mi ze nie jestem sama.Nadal bede sie obserwowala i opisywala co czuje choc nie wiem czemu juz teraz wierzyc,ale mniejsza o to.Na razie jest nudno bo to dopiero @.Moze zacznie sie ciekawiej w okresie plodnym.wtedy jestem najbardziej optymistyczna.po owulacji w sumie tez az do tego ostatniego tygodnia.Tak bardzo bardzo chcialabym by tym razem bylo inaczej ale powtarzam to kazdego mc.W tym roznica bedzie moja wizyta u lekarza.

Już wiem co oznacza stats i ta 5. To jest odliczania do testowania. według ff powinnam testować 03.08. więc będzie teraz odliczać dni do testu. U mnie żadnych objawów. Czuję się dziś super. Nie zapowiada sie zeby miała przyjść @
to fajnie.moze choc tobie uda sie z tych niemal ostatnich?Co ci tam ff odlicza.niby masz jeszcze 1 dzien tylko wiec mam nadzieje ze nas nie zawiedziesz i zrobisz jutro jakis test?

Witam was dziewczyny!!:-)już od wczoraj czytam wasze wypowiedzi bo tak się składa, że ja zaczęłam starania od 06.07, także jak dobrze pójdzie to się załapię do kwietnióweczek:)
Moja sprawa przedstawia się tak:
kochałam się z mężem w dniach płodnych:06.07, 10.07, 12.07. Ostatni okres miałam 27.06, czyli według moich 28 dniowych cykli powinnam dostać @ 25.07, a @ nadal nie mam. Test robiłam dzień po planowanym okresie, w niedzielę i wyszła jedna kreska a po ponad 5 minutach pojawiła się druga kreska. Co do objawów to od ponad tygodnia cholernie bolą mnie piersi. Pomóżcie bo nie wiem co o tym myśleć

reklama
Witam was dziewczyny!!:-)już od wczoraj czytam wasze wypowiedzi bo tak się składa, że ja zaczęłam starania od 06.07, także jak dobrze pójdzie to się załapię do kwietnióweczek:)
Moja sprawa przedstawia się tak:
kochałam się z mężem w dniach płodnych:06.07, 10.07, 12.07. Ostatni okres miałam 27.06, czyli według moich 28 dniowych cykli powinnam dostać @ 25.07, a @ nadal nie mam. Test robiłam dzień po planowanym okresie, w niedzielę i wyszła jedna kreska a po ponad 5 minutach pojawiła się druga kreska. Co do objawów to od ponad tygodnia cholernie bolą mnie piersi. Pomóżcie bo nie wiem co o tym myśleć
hej,witaj.No ale jaki sposob mozemy ci pomoc dokladnie?Wszystko wskazuje na to ze po prostu sie udalo.@ spoznia ci sie kilka dni,test robilas 3 dni temu i na dodatek wyszla ta druga kreska.5 min to nie duzo jak na test.Najlepiej pomozesz sobie sama wykonujac kolejny test poniewaz minelo od ostatniego kilka dni.Jestem pewna ze wyjdzie pozytywny

Do góry