reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Eijf, wiesz dlaczego mam wątpliwości, bo nie mam żadnych objawów, oprócz bólu piersi, a poza tym to są nasze pierwsze starania i tak wydaje mi się to mało wiarygodne:)
A jeszcze nie dodałam, że przed okresem, z dwa dni robiłam test i wyszedł negatywny.

reklama
Hej, tak jak sadzilam @ dzis przylazla, no ale spodziewalam sie tego wiec nie czuje jakiegos ogromnego zalu, nie tak jak po pierwszym tescie, jest ok, staram sie patrzec w przyszlosc optymistycznie :)
Eijf mozesz napisac jakie witaminki sobie kupilas i co tam w nich jest? Tez sobie czegos poszukam dla staraczek :tak:
Wesola tez mysle ze najlepiej test powtorzyc, ale wyglada na to ze fasolka jest :tak:

Eijf, wiesz dlaczego mam wątpliwości, bo nie mam żadnych objawów, oprócz bólu piersi, a poza tym to są nasze pierwsze starania i tak wydaje mi się to mało wiarygodne:)
A jeszcze nie dodałam, że przed okresem, z dwa dni robiłam test i wyszedł negatywny.

Wesola przeciez na samym poczatku nie musisz miec jakichs niewiadomo jakich objawow, niektore kobiety wogole nie maja zadnych objawow, a bolace piersi sa jak najbardziej jednym z pierwszych ( "najpierwszych" ) ze tak powiem ;) objawow ciazy

Ostatni test robiłam w niedzielę, dzisiaj środa, nie wiem czy jeszcze czekać czy zrobić ten test, nie chcę popadać w paranoję, mój mąż już się ze mnie smieje, że już chyba piąty test to bedzie:)

Hej, tak jak sadzilam @ dzis przylazla, no ale spodziewalam sie tego wiec nie czuje jakiegos ogromnego zalu, nie tak jak po pierwszym tescie, jest ok, staram sie patrzec w przyszlosc optymistycznie :)
Eijf mozesz napisac jakie witaminki sobie kupilas i co tam w nich jest? Tez sobie czegos poszukam dla staraczek :tak:
Wesola tez mysle ze najlepiej test powtorzyc, ale wyglada na to ze fasolka jest :tak:
Znalazlam po prostu zestaw witamin dla starajacych sie zajsc w ciaze.tak to sie nazywalo ale to nie z pl.Podejrzewam ze i pl cos takiego musi istniec.Sa tam po protsu witaminy,kwas foliowy i pare innych rzeczy niby pomocnych m.in. w regulacji cyklu jak ten castagnus czy zielona herbata(ona podobno tez w czyms pomocna.samo jej picie.nawet gdzies na poczatku wklejalam watek i dotyczyl on sluzu).tonacy brzytwy sie chwyta...

Ostatnia edycja:
Ostatni test robiłam w niedzielę, dzisiaj środa, nie wiem czy jeszcze czekać czy zrobić ten test, nie chcę popadać w paranoję, mój mąż już się ze mnie smieje, że już chyba piąty test to bedzie:)
nie czekaj.nie popadasz w paranoje.popadaja w paranoje takie jak ja ktore robia testy na dlugo przed terminem kolejnej @.Najlepiej jest robic test wlasnie w dniu spodziewanej @ a juz na pewno kiedy sie spoznia!A mierzysz moze temperature po przebudzeniu.
Mysle ze jak kupisz test to nie musisz nawet czekac do rana.To kilka dni spoznienia a od ostatniego testu minelo kilka dni.Mysle ze bedzie pozytywny

Właśnie tempki nie mierzę, bo tak jak już wcześniej wspomniałam staramy się dopiero pierwszy cykl, więc nie robiłam jeszcze pomiarów.Boję się, że spóźniony @ może byc przez ten stres związany z nadzieją zafasolkowania:(kupię dzisiaj test to zobaczymy co będzie, ale mam takie dziwne przeczucie, że to jednak nie ciaża:(

Właśnie tempki nie mierzę, bo tak jak już wcześniej wspomniałam staramy się dopiero pierwszy cykl, więc nie robiłam jeszcze pomiarów.Boję się, że spóźniony @ może byc przez ten stres związany z nadzieją zafasolkowania:(kupię dzisiaj test to zobaczymy co będzie, ale mam takie dziwne przeczucie, że to jednak nie ciaża:(
To rzeczywiscie,ja zaczelam mierzyc kiedy kolejny raz sie nie udalo.To nie musi oznaczac ze i tobie sie nie powiodlo.wbrew pozorom jest mnostwo dziewczyn ktore zachodza w ciaze w pierwszym cyklu.Zrob test sa ku temu podstawy.akurat na twoje pytanie my ci nie odpowiemy.powodzenia

reklama
Do góry