reklama
Mam takie silne przeczucie, że nam się Wszystkim tutaj poukłada i zanim się obejrzymy utoniemy w pieluchach:-):-):-):-)
Narka Suzi i słodkich snów o pieluchach!!!Ja juz sie dziewczęta żegnam i do juterka!!!!!
Tylko prosze oszczedzcie mnie troszkę,bo nie było mnie kilka dni i myslałam ze nie podołam z czytaniemTyle naskrobałyscie
;-)
Buziolki !!!Trzeba nabrac wiary i siły na staranka![]()
Ja jestem juz po droznosci jajowodów i badaniach męza ale poza progesteronem nie miałam innych badań hormonów. Mój gin mówił że badania M i Drożność to podstawa bo jak u M coś nie tak to nic nie da że się staramy i jak nie ma drożnosci to tez klapa na samym wstępie wię moze tez powinns sobie to zrobicOd jakiegos poltora roku nie uwazamy, a obecny cykl to 6 z samoobserwacja i trafianiem w TE dni...
Na razie (poczatek grudnia) mialam badania hormonow (wysoka prl), hsg i monitoring. Wiec w sumie niewiele...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
hsg to wlasnie droznosc jajowodow.Ja jestem juz po droznosci jajowodów i badaniach męza ale poza progesteronem nie miałam innych badań hormonów. Mój gin mówił że badania M i Drożność to podstawa bo jak u M coś nie tak to nic nie da że się staramy i jak nie ma drożnosci to tez klapa na samym wstępie wię moze tez powinns sobie to zrobic
Moj gin z kolei chce najpierw wykluczyc "moja wine". Poza tym, aby zbadac armie Malza musilibysmy zrobic wieksza eskapade, bo w naszej miejscowosci tego nie robia

Ja bym Ci ze swojej strony proponowala zbadac prolaktyne, bo jak zaczelam sie zaglebiac w temacie okazalo sie, ze bardzo duzo dziewczat ma z tym problem.
Wiesz cos więcej o tej Prolaktyniehsg to wlasnie droznosc jajowodow.
Moj gin z kolei chce najpierw wykluczyc "moja wine". Poza tym, aby zbadac armie Malza musilibysmy zrobic wieksza eskapade, bo w naszej miejscowosci tego nie robia
Ja bym Ci ze swojej strony proponowala zbadac prolaktyne, bo jak zaczelam sie zaglebiac w temacie okazalo sie, ze bardzo duzo dziewczat ma z tym problem.
M dobrze jakbyście zbadali bo ja juz choć ten problem mam z głowy że wiem że z nim ok a kilka osób mi mówiło że miały problem z M
Zdaje sobie z tego sprawe, ale tak trudno sie wybrac... Poza tym faceta i tak trudno leczyc...Wiesz cos więcej o tej Prolaktynie
M dobrze jakbyście zbadali bo ja juz choć ten problem mam z głowy że wiem że z nim ok a kilka osób mi mówiło że miały problem z M
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Prolaktyna a leczenie niepłodności
malapralinka
Fanka BB :)
Mislam lekturke do sniadanka
Przyszlo mi tak w nocy do glowy, ze jakby teraz sie udalo to we wrzesniu mama ma 60te urodziny wiec by miala rewelacyjny prezent
Wiec nadzieja moja tym wieksza
Milego dnia kobietki

Przyszlo mi tak w nocy do glowy, ze jakby teraz sie udalo to we wrzesniu mama ma 60te urodziny wiec by miala rewelacyjny prezent

Wiec nadzieja moja tym wieksza

Milego dnia kobietki
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Witam ja na chwilkę bo muszę dzieciaki obrobić ..
wczoraj jak kładłam się spać to zaczął boleć mnie brzuch ,tak jak na @ tylko że aż miałam dreszcze ,kuło mnie w lewym jajniku ,dziś też podbrzusze pobolewa ale mniej.A nigdy nie miałam bóli przed@ dostawałam dopiero w dniu @ ,kurcze mam nadzieję że to jest to .
wczoraj jak kładłam się spać to zaczął boleć mnie brzuch ,tak jak na @ tylko że aż miałam dreszcze ,kuło mnie w lewym jajniku ,dziś też podbrzusze pobolewa ale mniej.A nigdy nie miałam bóli przed@ dostawałam dopiero w dniu @ ,kurcze mam nadzieję że to jest to .
kerna
http://www.lauraziobro.pl
oj trzymam kciuki!!! Zauważyłyście, że okres świąteczny zdziałał cuda???? No tyle fasolek sie posypałoWitam ja na chwilkę bo muszę dzieciaki obrobić ..

reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
cześc dziewczyny
słuchajcie, czy któras z was, będąc na tabletkach miała bóle głowy?
Nie wiem, czy to jakies przewlekle zmęczenie i dlatgeo codziennie wieczorem boli mnie głowa( w różnym stopniu, ale codziennie) czy to tabsy narozrabiały i stąd te dolegliwości

Przed pierwsza ciąża brałam marvelon przez 2 lata i wszystko było dobrze. Teraz biore 8 miesiąc, zostały jeszcze dwa opakowania, ale nie wiem czy mam je odbierac i brać.
Czy któras może mi coś dopowioedzieć w takiej sytuacji?

słuchajcie, czy któras z was, będąc na tabletkach miała bóle głowy?
Nie wiem, czy to jakies przewlekle zmęczenie i dlatgeo codziennie wieczorem boli mnie głowa( w różnym stopniu, ale codziennie) czy to tabsy narozrabiały i stąd te dolegliwości

Przed pierwsza ciąża brałam marvelon przez 2 lata i wszystko było dobrze. Teraz biore 8 miesiąc, zostały jeszcze dwa opakowania, ale nie wiem czy mam je odbierac i brać.

Czy któras może mi coś dopowioedzieć w takiej sytuacji?
Podziel się: