reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam Was dziewczynki:-)
Ja juz jestem po wizycie, no i muszę wam powiedziec ze jestgem zadowolona:tak:
Od przyszłego cyklu biore CLO:tak:
A dzisiejszy wynik to : 9dzien :
pecherzyk 17mm
Endo 9mm
Wiec nie jest najgorzej:-)
I tak sie zastanawiam czy mam brac całą tabletkę czy pół????Bo to ma byc na wspomaganie owulki...
Lekarz mowił ze 1tabletke od 3 do 7dnia(chyba)Mam zapisane ale nie chce mi sie wstac,zeby sprawdzic:baffled:
A no i jeszcze dostałam jakies leki hormonalne ,ktore pomagaja plemniczkom przedostac sie tak gdzie powinny,na sluz czy cos takiego...;-)
ALe powiem wam ze bardzo sie ciesze ze cos zaczyna sie dziac!!!!!!
Brała/bierze ktoras z Was CLo??????
Tak ja przy pierwszej ciąży, tylko też nie pamiętam w jakich dniach. U mnie pierwszy cykl z clo był owocny, więc powodzenia...ale miałam na bank 1 tab.na dobę;-)

ZABKA super filmik moje dzieciaki a z si epokładają i musze im w kółko go włańczać.

SYLVIETA ja nie karmiłam piersią ,po trzech mc dostałam 1 miesiączki po porodzie ,następnej już nie myślałam że to normalne bo hormony się regulują a okazało się że w ciąży jestem .Podobno po ciązy łatwiej zaciążyć bo jest większe stężenie hormonów.

A mi nadal coś się dzieje w podbrzuszu pobolelw a czasami kuje ,i jak składałam Oliwki łożko to nieżle zabolało.

Pajkajuz jeden tes zrobiła bo mi sie spóznia 8 dzień. Wiem ze takie bóle dobrze nie robią, ale narazie dalej nie mam@ wiec może to było od czegos innego:dry:

Nic zobaczymy co bedzie , kupie dzis test i jutro zrobie.

Witam lek odstawiłam gdy domyślałam że maleństwo się zagnieżdża i będzie ze mnie pobierało wszystko także leki
Brałam Arketis a to silny lek i nawet ja po 2 dniach bez niego czułam sie fatalnie jak alkoholik na głodzie poprostu organizmowi brakowało tego leku ale już jest ok
nie powinnam z dnia na dzień przerywać leczenia ale chcę mieć zdrowe dziecko po prostu boje się brać ten lek w ciąży.
Cieszę się iż nie jestem tu jedyną mamą co ma już 2 dzieci i czeka na 3 :)

Pysia - no to trzymam kciuki za widoczna druge kreskę w najbliższych dniach. Równiez chcę miec trójke dzieci, najbardziej żeby teraz były bliźniaki!!
kasica - i jaki był wynik tego testu? Normalnie masz długie i nieregularne cykle?
suzi- nie brałam, w ogóle nic nie bralam poza marvelonem i cerazette - ale to na pewno nie pomaga w zajściu w ciążę:baffled:

Antylopka cykle miała normalne 28-30 dni, @ regularne. Wszytko jak na lezy nawet po odstawieniu tabletek. Zawsze dostawała @ w tym dniu co miałam mieć. Ostatni test był negatywny ale to było bodajże po 5 dniach spóżnienia.

a tak po za tematem jak wy te suwaczki dajecie bo mnie zaraz cos trafi nie umiem tego nigdze znaleźć:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasica - no to pozostaje trzymac kciuki,:tak: a Ty zrób ponownie test. Nie wiem jaki używałaś:confused:, ale mi wyszedł pozytywny i bardzo widoczny juz 1 dzień po planowanym terminie @. Tez mam regularne cykle, co 28-29 dni.:-) Ciekawe, jak bedzie teraz??

reklama
Do góry