Cześć Maćku zauważyłam takie gródki wielkości paznokcia od kciuka, ale to nie jest skrzep krwi bo ostatnio sprawdzałam raczej jak kawałek mięska z kurczaka koloru jasnorózowegoNieprawda! faza poowulacyjna moze trwac od 10 do 16 dni w zaleznosci od kobiety
Pewnie masz racje. Tylko gdy ten nastepny to juz nasty z kolei to czlowiek zaczyna sie lamac. I osoba, ktora nie przezyw comiesiecznych rozczarowan, nigdy nie zrozumie dlugodystansowej staraczki...
Ja sie staram zdecydowanie krocej od Ciebie, ale czuje sie dokladnie tak samo:-(
Jak juz bedziesz widziala, co to takiego to napisz!
A Ty mialas monitoring? Bo mi testy owu wlasciwie wychodza pozytywnie, a z owulka kiepsko... Wiec one nie sa miarodajne...
Tzn? Co zauwazylas?
reklama
O kurde... Faktycznie brzmi podejrzanie... No ale fasolka bylaby juz taka duza w tym momencie?Cześć Maćku zauważyłam takie gródki wielkości paznokcia od kciuka, ale to nie jest skrzep krwi bo ostatnio sprawdzałam raczej jak kawałek mięska z kurczaka koloru jasnorózowego
Nie wiem zapytam lekarza!!!O kurde... Faktycznie brzmi podejrzanie... No ale fasolka bylaby juz taka duza w tym momencie?
Suzi będzie dobrze!!! Też czasem czujecie po wizycie że nic nie wiecie bo mnie draznie brak konkretnej diagnozyAle walnełas statystyke;-)
No to super ze tak pamietasz
Kurde lae mam teraz cwieka z tym prelgynemZe on nic mi nie powiedział
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pisze na kompie w pracy i złom normalnie chciałam do Ciebie Macku zajrzeć ale analizuje analizuje i nic jak załoze neta w domku to dam odp. ok!
Może lepiej nie wpisuj bo ja jak miałam dostac pregnyl to wpisywałam i czytałm czytałam i tylko się dołowałamTe tabletki nazywają sie jakos tak: BUCATON ,ale jak wpisuje w googlarke to nic mi nie wyskakuje,a przynajmniej nic po polsku
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dokladnie! Ja wiem tylko, ze u mnie balagan powoduje wysoka prolaktyna. A szczegolow nie znam....Suzi będzie dobrze!!! Też czasem czujecie po wizycie że nic nie wiecie bo mnie draznie brak konkretnej diagnozy
Ale mam kolezanke, ktora od CZERWCA ma robione rozne badania (z tym, ze u nich byla jeszcze kwestia choroby genetycznej) i wlasciwie do dzisiaj nic konkretnie nie wie!!! Przeciez zwariowac idzie!
Maćku długo się juz staracie i co za badania narazie przechodziłaśDokladnie! Ja wiem tylko, ze u mnie balagan powoduje wysoka prolaktyna. A szczegolow nie znam....
Ale mam kolezanke, ktora od CZERWCA ma robione rozne badania (z tym, ze u nich byla jeszcze kwestia choroby genetycznej) i wlasciwie do dzisiaj nic konkretnie nie wie!!! Przeciez zwariowac idzie!
suzi1
Kocham Cię synuś
Maćku długo się juz staracie i co za badania narazie przechodziłaś
Jak dla mnie najorsza jest niewiedza,badz tu mądry i pisz wiersze
reklama
Od jakiegos poltora roku nie uwazamy, a obecny cykl to 6 z samoobserwacja i trafianiem w TE dni...Maćku długo się juz staracie i co za badania narazie przechodziłaś
Na razie (poczatek grudnia) mialam badania hormonow (wysoka prl), hsg i monitoring. Wiec w sumie niewiele...
Podziel się: