reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nieprawda! faza poowulacyjna moze trwac od 10 do 16 dni w zaleznosci od kobiety:tak:

Pewnie masz racje. Tylko gdy ten nastepny to juz nasty z kolei to czlowiek zaczyna sie lamac. I osoba, ktora nie przezyw comiesiecznych rozczarowan, nigdy nie zrozumie dlugodystansowej staraczki...

Ja sie staram zdecydowanie krocej od Ciebie, ale czuje sie dokladnie tak samo:-(

Jak juz bedziesz widziala, co to takiego to napisz!

A Ty mialas monitoring? Bo mi testy owu wlasciwie wychodza pozytywnie, a z owulka kiepsko... Wiec one nie sa miarodajne...

Tzn? Co zauwazylas?
Cześć Maćku zauważyłam takie gródki wielkości paznokcia od kciuka, ale to nie jest skrzep krwi bo ostatnio sprawdzałam raczej jak kawałek mięska z kurczaka koloru jasnorózowego

reklama
Cześć Maćku zauważyłam takie gródki wielkości paznokcia od kciuka, ale to nie jest skrzep krwi bo ostatnio sprawdzałam raczej jak kawałek mięska z kurczaka koloru jasnorózowego
O kurde... Faktycznie brzmi podejrzanie... No ale fasolka bylaby juz taka duza w tym momencie?:confused:

O kurde... Faktycznie brzmi podejrzanie... No ale fasolka bylaby juz taka duza w tym momencie?:confused:
Nie wiem zapytam lekarza!!!

Ale walnełas statystyke;-)
No to super ze tak pamietasz:tak:
Kurde lae mam teraz cwieka z tym prelgynem:confused:Ze on nic mi nie powiedział:baffled:
Suzi będzie dobrze!!! Też czasem czujecie po wizycie że nic nie wiecie bo mnie draznie brak konkretnej diagnozy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Te tabletki nazywają sie jakos tak: BUCATON ,ale jak wpisuje w googlarke to nic mi nie wyskakuje,a przynajmniej nic po polsku:baffled:

Pisze na kompie w pracy i złom normalnie chciałam do Ciebie Macku zajrzeć ale analizuje analizuje i nic jak załoze neta w domku to dam odp. ok!

Te tabletki nazywają sie jakos tak: BUCATON ,ale jak wpisuje w googlarke to nic mi nie wyskakuje,a przynajmniej nic po polsku:baffled:
Może lepiej nie wpisuj bo ja jak miałam dostac pregnyl to wpisywałam i czytałm czytałam i tylko się dołowałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Suzi będzie dobrze!!! Też czasem czujecie po wizycie że nic nie wiecie bo mnie draznie brak konkretnej diagnozy
Dokladnie! Ja wiem tylko, ze u mnie balagan powoduje wysoka prolaktyna. A szczegolow nie znam....
Ale mam kolezanke, ktora od CZERWCA ma robione rozne badania (z tym, ze u nich byla jeszcze kwestia choroby genetycznej) i wlasciwie do dzisiaj nic konkretnie nie wie!!! Przeciez zwariowac idzie!

Dokladnie! Ja wiem tylko, ze u mnie balagan powoduje wysoka prolaktyna. A szczegolow nie znam....
Ale mam kolezanke, ktora od CZERWCA ma robione rozne badania (z tym, ze u nich byla jeszcze kwestia choroby genetycznej) i wlasciwie do dzisiaj nic konkretnie nie wie!!! Przeciez zwariowac idzie!
Maćku długo się juz staracie i co za badania narazie przechodziłaś

reklama
Maćku długo się juz staracie i co za badania narazie przechodziłaś
Od jakiegos poltora roku nie uwazamy, a obecny cykl to 6 z samoobserwacja i trafianiem w TE dni...
Na razie (poczatek grudnia) mialam badania hormonow (wysoka prl), hsg i monitoring. Wiec w sumie niewiele...

Do góry