reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a moj mezus w pracy az do rana jak zawsze ciastka piecze :) a mala spi bo rano do przedszkola a ja jak zwykle tutaj i teraz m jak milosc ogladam :)

reklama
bo to moj pierwszy cykl po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych wiec rozumiesz pierwszy po tabsach zasze jest dluzszy bo jakbym brala tabsy to okres mialabym w piatek do wczoraj a z mojej owu to wynika ze okres bede miec w czwartek bo opwu jest zawsze 14 dni przed @ a jua mialam owu w sylwestra

Dziewczyny ale piszecie. I jakoś tak miło sie zrobiło na wątku. Same dobra wiadomości u nie których prawie dobre jeszcze tylko potwierdzenie. U mnie chyba za szybko na mówienie o czymś, bo @ może przyjść od piątku do niedzieli. Ale jakoś nie nastawiam się na owocny ten cykl bo jakoś dni płodnych u siebie nie zauważyłam tylko brzuch bolał żadnego śluzu.
Teraz też lekko pobolewa właściwie nie cały czas tylko jak pomyślę to bardziej.
Cycki też takie pełne i pobolewają. Ale to chyba nie na fasolkę raczej na @. I jakoś mi smutno dzisiaj.:-(

LOPOP nie smuć się ...kurcze ja wierze że w końcu my wszystkie z tego wątku zaciązymy ...czasami jest tak że kobieta nastawia się że nic z tego nie będzie a tu wyskakują 2 krechy ,więc głowa do góry ,najgorsze jest czekani.Ale jak nie w tym cyklu to w następnym ,napewno się uda.

ZABKA acha rozumiem teraz ...a ja nie mogę brać żadnej hormonalnej antykoncepcji bo mogą mi znowu powstac te zakrzepy i jak zajde w ciąze to znowu czekają mnie zastrzyki z clexanu bo zwiększa się objętość krwi i ryzyko zakrzepów.ech znowu będe mieć pokuly brzuch.

lopop glowa do gory przewaznie jest fasolina wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewamy :tak:
Tak bardzo bym chciała podzielić się z Wami dobrymi wiadomościami. To nic że drugi skarbek byłby z września? Może bym wreszczie utrafiła na męża urodzinki bo synek miał być ale się nie spieszył.

ojojoj no to nieciekawie no ja naszczescie niemaialam zadnych problemow w ciazy ale za to 1 ciaze poronilam i 2 tyg lezalam w szpital;u i katorgi przechodzilam tam :zawstydzona/y:

Oliwka cudne dzieci, jak pokazałam te słodkie twarzyczki mojemu M to mówił że małe śliczności . I że mogłiśmy mieć tez jedno po drugim i by nie było kłopotów z zajściem i chyba troszkę to mnie wytrąciło z równowagi.

reklama
lopop maz mi ostatnio powiedzial ze jak teraz zajde to ma byc rok po roku bo wtedy niechce za dlugo czekac na nastepne no chyba ze beda blizniaki:-D

Do góry