reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
a moj mezus w pracy az do rana jak zawsze ciastka piecze a mala spi bo rano do przedszkola a ja jak zwykle tutaj i teraz m jak milosc ogladam
Jak ja dawno nie oglądałam tego serialu ...to jesteśmy dziś dwie samotne w nocy .A i mam pytanko czemu nie wstawisz sobie suwaczka z dniem cyklu???
bo to moj pierwszy cykl po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych wiec rozumiesz pierwszy po tabsach zasze jest dluzszy bo jakbym brala tabsy to okres mialabym w piatek do wczoraj a z mojej owu to wynika ze okres bede miec w czwartek bo opwu jest zawsze 14 dni przed @ a jua mialam owu w sylwestra
Dziewczyny ale piszecie. I jakoś tak miło sie zrobiło na wątku. Same dobra wiadomości u nie których prawie dobre jeszcze tylko potwierdzenie. U mnie chyba za szybko na mówienie o czymś, bo @ może przyjść od piątku do niedzieli. Ale jakoś nie nastawiam się na owocny ten cykl bo jakoś dni płodnych u siebie nie zauważyłam tylko brzuch bolał żadnego śluzu.
Teraz też lekko pobolewa właściwie nie cały czas tylko jak pomyślę to bardziej.
Cycki też takie pełne i pobolewają. Ale to chyba nie na fasolkę raczej na @. I jakoś mi smutno dzisiaj.:-(
Teraz też lekko pobolewa właściwie nie cały czas tylko jak pomyślę to bardziej.
Cycki też takie pełne i pobolewają. Ale to chyba nie na fasolkę raczej na @. I jakoś mi smutno dzisiaj.:-(
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
LOPOP nie smuć się ...kurcze ja wierze że w końcu my wszystkie z tego wątku zaciązymy ...czasami jest tak że kobieta nastawia się że nic z tego nie będzie a tu wyskakują 2 krechy ,więc głowa do góry ,najgorsze jest czekani.Ale jak nie w tym cyklu to w następnym ,napewno się uda.
ZABKA acha rozumiem teraz ...a ja nie mogę brać żadnej hormonalnej antykoncepcji bo mogą mi znowu powstac te zakrzepy i jak zajde w ciąze to znowu czekają mnie zastrzyki z clexanu bo zwiększa się objętość krwi i ryzyko zakrzepów.ech znowu będe mieć pokuly brzuch.
ZABKA acha rozumiem teraz ...a ja nie mogę brać żadnej hormonalnej antykoncepcji bo mogą mi znowu powstac te zakrzepy i jak zajde w ciąze to znowu czekają mnie zastrzyki z clexanu bo zwiększa się objętość krwi i ryzyko zakrzepów.ech znowu będe mieć pokuly brzuch.
Tak bardzo bym chciała podzielić się z Wami dobrymi wiadomościami. To nic że drugi skarbek byłby z września? Może bym wreszczie utrafiła na męża urodzinki bo synek miał być ale się nie spieszył.lopop glowa do gory przewaznie jest fasolina wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewamy
Oliwka cudne dzieci, jak pokazałam te słodkie twarzyczki mojemu M to mówił że małe śliczności . I że mogłiśmy mieć tez jedno po drugim i by nie było kłopotów z zajściem i chyba troszkę to mnie wytrąciło z równowagi.
reklama
Podziel się: