reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny ale produkujecie...
KERNA ten wzdęty brzuch to normalne ,ale tak cię rozdeło że spodni nie możesz
to jestem w szoku. A te czarne myśli to a sio ,teraz kochana myślimy pozytywnie.

MALAPRALINKA no to nie pozostaje nic tylko testować ,ale super niespodzianke dla mężusia szykujesz .Gratuluję pomysłowości.Moje piersi to też dwa flaczki ,pare lat temu schudłam 15 kg a miałam cycki d i niestety te rozstępy to teraz mam wiotką skóre ,ale mojemu D odpowiada.

A co do cycków to mnie przy dotykaniu bolą sutki i mam przekrwione albo mi się tylko tak wydaje

MALAPRALINKA to ładnie spadłaś ..ja najwięcej ważyłam 68 kg przy 167cm a teraz aktualnie 53-43 kg .

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka to rewelacyjny wynik 15kg:tak:
Co tam cycochy w porownaniu z odzyskaniem figury;-)?

Jestem az 2 cm wyzsza od Ciebie:blink:

Zabka to bardzo dobry znak;-)
Ale o tej godzinie mierzysz? Rozumiem, ze tylko tak

A dziewczyny i pytanko mam..
Bo jak wiecie poszlam na zywiol:blink:
I ani u lekarza jeszcze nie bylm, ani nic nie biore...
Powiedzcie czy wypada cosik kupic w aptece i zazywac?? Czy darowac sobie? Bo ja wcale nie w temacie niestey:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MALAPRALINKA nty tez super zjechalas ja bym bardzo chciala zjechac 20 kg ale teraz niebede sie odchudzac bo moze cos tam rosnie :-D

takl tylko wieczorem bo rano zawsze zapominalam bo mala do przedszkola ubieralam i wogole

a ty sobie kup kwas foliowy ja lykam juz ponad miesiac

MALAPRALINKA no trochę szkoda tych cycochów bop staniki to muszę nosić tylko usztywniane ...ale w ciązy na szczęście biust jest świetny.

ZABKA to dobry znak że taka temperatyra jest ...u mnie dziś 37,2 .

tak tylko mam taki glupi problem bo moja muszelka ze tak powiem mi ostatnio termometr wypycha i musze go trzymac zeby tempke zmierzyc :zawstydzona/y:

A dziewczyny i pytanko mam..
Bo jak wiecie poszlam na zywiol:blink:
I ani u lekarza jeszcze nie bylm, ani nic nie biore...
Powiedzcie czy wypada cosik kupic w aptece i zazywac?? Czy darowac sobie? Bo ja wcale nie w temacie niestey:zawstydzona/y:

JA jak starałam się o Oliwie to łykałam kwas foliowy ,i teraz tak jak ZABKA też łykam.

ZABKA a teraz weszłam na twój profil i zauważyłam że ty jesteś ten rocznik co ja.

reklama
Do góry