reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
\Mam nadzieje ze bedzie mi dane:rolleyes2:

Dzisiaj wolne mam, obudzilam sie juz przed 7 i wzasadzie nie mam nic do roboty.. Mezus jeszcze spi bo pozno sie polozyl wiec tym bardziej nie chce chodzic i robic zamieszania...
Wiec tak sobie siede i myse, a jak zakuje to nie sposob nie pomyslec czy to to:-p

zdrzemne sie jeszcze...
do potem dziewczynki;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KERNA gratuluję ...mam nadzieję że mi tak szybko też się uda i podłapałam trochę fluidków od ciebie ,oby były pomocne.

MALAPRALINKA cudne ubranka ,normalnie mogłabym ciągle je oglądać.A co do tych pytań ,to nie wiem .

Kerna!!Gratuluję:-):-):-)a dowiedziałm się , bo weszłam na chwilę zobaczyć wrześniówki:tak:kto tam już się pojawił:tak:;-)bo tu czasem nie nadążam czytac tak zasuwacie dziewczynki z twórczoścą;-)
Ja powtórzyłam test:)wczoraj, czyli 2 dni przed czasem i wyszły.....II kreski:tak::tak::-):-):-):-):-D:-Djuż bardziej widoczne niż ostatnio:-D:-D:-D:-D:-Dtak, że chyba dołączę do wrześniówek, ale jeszcze jutro chcę zrobić hcg dla pewności i znając życie do mojego lekarza dostane się najszybciej w połowie lutego...:baffled:Jestem w niebowzięta, przeszczęśliwa i zszokowana, o Jacka się rok staraliśmy, a teraz pierwszy cykl starań(a 3 z luteiną) i hop:tak::tak::tak:wszystkim wysyłam ciążowe fluidki i duuuuuuuuuuuużo wiary, że dzidziuś może przyjść juzniedługo:tak::tak:
wstępnie wyliczyłam, że 23 września to mój termin:-):-):-)

kerna no to prawie to samo :-D miedzy moja a twoja wypowiedzia to tylko 1 tydzien roznicy najwazniejsze zeby sie zagniezdzilo a wiedziec o ciazy to i tak bedzie sie wiedzialao dopiero jak @ nieprzyjdzie hihihih

MALAPRALINKA ja mam tak samo sutki mnie bola a nie cale piersi jak zazwyczaj jak je dotkne to alalalc niemoge nawet jak ubieram pizame i material o nie sie otzre to ja niemoge wytrzymac brrrr...oby byly 2 kreski to zniose te suty wredne hihihi

asiaN gratuluję ,kurcze widze że styczeń owocuje w fasolki ,może i reszcie staraczek jak i mi się poszczęści.A pierwszy test w którym dniu cyklu robiłaś ?i miałaś jakieś objawy świadczące o ciąży??

87zabka No niesety wcześniej nie da rady się dowiedzieć czy jesteśmy w ciązy ,choć niektóre kobiety mają pewność gdy robią test ,nie wiem czy to psychika czy hormony .

Pierwszy, kiedy wyszła bardzo bladziuchna kreska, robiłam w 26 d.c., ,
objawy ciągnięcie podbrzusza, zmienne nastroje i biały śluz, ale nie ciągle- pojawia się i znika;-)trzymam kciuki, żeby ŧobie i resztą staraczek też wyszły te wymarzone II krechy:tak::tak::tak::tak:

oj cos czuje ze ten tydzien bedzie owocny na forum :) i ze czesc staraczek przejdzie do przyszlych mam :) pewnie do wrzesniowek bo prawie wszystkie maja termin testowania na 15 wiec jak sie zaczelo od tak dobrych wiesci to pewnie dalej sie posypia :-D:tak:

reklama
Do góry