reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Pajka ja już kiedyś ci pisałąm jak u mnie było. tylko to był ok 5tc. nie wiedziałam, żejestem i po przytulańcach dośc konkretnych zaczęłam krwawić. żywa krwią w ilości @:baffled: ja z ulgą, że w końcu@ przylazła, ale na drugi dzień sucho. A po 2 tyg okazało się, że jestem w ciązy. To bardzo możliwe jak widać:tak: Jak lekarka mówi, że jest ok to tak jest. Przecież w takich sprawach by Cie nie zbyła byle czym....:blink:a potem też miałam lekkie palmienia mimo to wszystko ustępowało i było ok:tak:

hej dziewczyny
ja dzisiaj wylądowałam w szpitalu :-(miałam znowu sluz zabarwiny ostro krwią:-( i wie wystrachałam. Lekarka powiedziała, ze ciaza żyje, ze wsio dobrze, ale jakos nie zrobiła dobrego wrazenia na mnier, zebym jej uwierzyła.
Powiedzcie mi czy takie plamienia mogły byc spowodowane "zabawą " z M ? wiem,z e orgazm negatywnie moze wpłynąc na macice, ale aż tak?
Mojej siostrze ginek powiedział , że ograniczyć sex bo powoduje skurcze macicy(w późniejszym stadium oczywiście) więc po przytulańcach wszystko możliwe.

ja sie tak zestresowałam, ze szok, ale lekarka powiedziala, ze serce bije i cytuje ciąża żywa nie ma sie czym denerwowac, wcale pani nie plami :szok: zajebista pani ginekolog!!

Kerna nie było sexu u nas tylko wiesz pieszsczoty nie wiem moze zbyt silne emocje do tego denerwowałam sie dzisiaj:-(

UF DZIECIAKI W KOŃCU ŚPIĄ..

MARTUSSKA ja też oglądam ciąże z zaskoczenia ,niektóre przypadki są nie do wiary ,jak można nie czuć ruchów dziecka ,to ja nie wiem ...

LOPOP jeżeli lekarz powiedział że wsi oki i KERNA pisze że też miała podobną sytuacje jak ty to nie ma o co się martwić .

MALAPRALINKA a oprócz bólu piersi nic się nie dzieje???

A ja po kompieli zauważyłam mleczny gęsty śluz ..już nie jest rozciągliwy ...mhhh coś mi się wydaje że jednak fasolinki nie będzie ..pozostaje czekac a te czekanie jest nie do wytrzymania ,dlaczego nie możne być tak że kobieta może dowiedzieć się o ciązy 3 dni po zapłodnieniu ,tylko musimy czekać do terminu @ ...

reklama
ja sie tak zestresowałam, ze szok, ale lekarka powiedziala, ze serce bije i cytuje ciąża żywa nie ma sie czym denerwowac, wcale pani nie plami :szok: zajebista pani ginekolog!!

Kerna nie było sexu u nas tylko wiesz pieszsczoty nie wiem moze zbyt silne emocje do tego denerwowałam sie dzisiaj:-(
Na pewno zaintensywne przeżycia- te seksualne i stresowe.

UF DZIECIAKI W KOŃCU ŚPIĄ..

LOPOP jeżeli lekarz powiedział że wsi oki i KERNA pisze że też miała podobną sytuacje jak ty to nie ma o co się martwić .

Dzięki że napisałaś lopop:-p , ale ja nie jestem w ciąży, ale może juz nie długo...:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry