reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

TEST CIĄŻOWY TESTY CIĄŻOWE W 24 GODZ. FAKTURA (879350636) - Aukcje internetowe Allegro

takie kupilam bo bardzo czule bo niemaja 25 tych costam tylko 10 czulosc a zanim do mnie doiojda to bedzie wtorek albo sroda a na czwartek mam testowanie wiec niebede szalec hihihi z testgowaniem przed terminem ale za to po termine jak @ niebedzie to bede mogla co 2 dzien potestowac :)

zabko czytam tutaj ze znalazlas bardzo tanie testy chodzi o ciazowe czy owulacyjne?no i jak mozesz przeslesz linka do tej stronki allegro?

zabko czytam tutaj ze znalazlas bardzo tanie testy chodzi o ciazowe czy owulacyjne?no i jak mozesz przeslesz linka do tej stronki allegro?

ok teraz kliknelam glupie pytanie:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja już w domu wróciłam od mamy ,teraz czekam jak D wróci z 2 zmiany...ech a u nas pada deszcz i robi się gołoleć wszystko zamarza.

KERNA a podbrzysze zawsze cię tak boli czy teraz w tym cyklu tak cię nawala???mnie to boli brzuch w dniu kiedy już mam krwawienie.TWÓJ Michaś to krasnalek w podobieństwie do mojej.

Ja już w domu wróciłam od mamy ,teraz czekam jak D wróci z 2 zmiany...ech a u nas pada deszcz i robi się gołoleć wszystko zamarza.

KERNA a podbrzysze zawsze cię tak boli czy teraz w tym cyklu tak cię nawala???mnie to boli brzuch w dniu kiedy już mam krwawienie.TWÓJ Michaś to krasnalek w podobieństwie do mojej.
podczas@ mam bóle i to tkaie, że najchętniej sama podłączyłabym sie pod kroplówkę:baffled: po porodzie nie minęły. Przed @ może też, ale na pewno nie aż tak upierdliwe i nie od owulki:no:

Kerna może ty uważaj z tym dźwiganiem małego, co?
no uważam i niechętnie dźwigam, ale jednak no ile można odmawiać....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Właśnie robię pizzę czekam jak wyrośnie, więc weszłam na chwilę przeczytac zaległości. Ale za dużo tego nie ma, chyba niewiele aktywnych dziewcząt teraz jest na wątku?

heh ja włąsnie zrobiłam i zajadamy:tak: caisto nam tak urosło, że szok!!! Ale fajowa i z ananasem.....mniam.....
cos dziewki nie piszą........w końcu wekend

a dziękuję bardzo, za dużo nie pojedliśmy bo syn się dorwał:baffled::baffled::baffled::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja kochane jak odstawiłam tabletki to myślałam że za pierwszym razem sie udało, bo tak mmnie piersi bolały myslałam ze umrę. A tu sie okazało że to przed@. Zdziwiłam sie troche bo nigdy tak nie miałam. a teraz mnie nie bolą to mam nadzieje że sie udało. Już wogole bym chciała żeby było jutro, bo bym przynajmniej wiedziała cos. a tak teraz w takiej pogodzie nigdzie nie ide;)

reklama
no jednak z rana jest najlepiej. Poszukaj bobotestu, tam pisze, że jak miną termi@ to można robić o każdej porze dnia. także ty juz możesz...no a na innych możę też tak piszę ...nie wiem najlpieij poczytaj w aptece zanim kupisz!! Pamiętaj wyoska czułość najlpiej 10 i kiedy można je wykonać. A jak będziesz robić to nie po szklance kawy czy herbaty bo wiadomo..;-)

Do góry