reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

TEST CIĄŻOWY TESTY CIĄŻOWE W 24 GODZ. FAKTURA (879350636) - Aukcje internetowe Allegro

takie kupilam bo bardzo czule bo niemaja 25 tych costam tylko 10 czulosc a zanim do mnie doiojda to bedzie wtorek albo sroda a na czwartek mam testowanie wiec niebede szalec hihihi z testgowaniem przed terminem ale za to po termine jak @ niebedzie to bede mogla co 2 dzien potestowac :)

zabko czytam tutaj ze znalazlas bardzo tanie testy chodzi o ciazowe czy owulacyjne?no i jak mozesz przeslesz linka do tej stronki allegro?

zabko czytam tutaj ze znalazlas bardzo tanie testy chodzi o ciazowe czy owulacyjne?no i jak mozesz przeslesz linka do tej stronki allegro?

ok teraz kliknelam glupie pytanie:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja już w domu wróciłam od mamy ,teraz czekam jak D wróci z 2 zmiany...ech a u nas pada deszcz i robi się gołoleć wszystko zamarza.

KERNA a podbrzysze zawsze cię tak boli czy teraz w tym cyklu tak cię nawala???mnie to boli brzuch w dniu kiedy już mam krwawienie.TWÓJ Michaś to krasnalek w podobieństwie do mojej.

Ja już w domu wróciłam od mamy ,teraz czekam jak D wróci z 2 zmiany...ech a u nas pada deszcz i robi się gołoleć wszystko zamarza.

KERNA a podbrzysze zawsze cię tak boli czy teraz w tym cyklu tak cię nawala???mnie to boli brzuch w dniu kiedy już mam krwawienie.TWÓJ Michaś to krasnalek w podobieństwie do mojej.
podczas@ mam bóle i to tkaie, że najchętniej sama podłączyłabym sie pod kroplówkę:baffled: po porodzie nie minęły. Przed @ może też, ale na pewno nie aż tak upierdliwe i nie od owulki:no:

Kerna może ty uważaj z tym dźwiganiem małego, co?
no uważam i niechętnie dźwigam, ale jednak no ile można odmawiać....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Właśnie robię pizzę czekam jak wyrośnie, więc weszłam na chwilę przeczytac zaległości. Ale za dużo tego nie ma, chyba niewiele aktywnych dziewcząt teraz jest na wątku?

heh ja włąsnie zrobiłam i zajadamy:tak: caisto nam tak urosło, że szok!!! Ale fajowa i z ananasem.....mniam.....
cos dziewki nie piszą........w końcu wekend

a dziękuję bardzo, za dużo nie pojedliśmy bo syn się dorwał:baffled::baffled::baffled::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja kochane jak odstawiłam tabletki to myślałam że za pierwszym razem sie udało, bo tak mmnie piersi bolały myslałam ze umrę. A tu sie okazało że to przed@. Zdziwiłam sie troche bo nigdy tak nie miałam. a teraz mnie nie bolą to mam nadzieje że sie udało. Już wogole bym chciała żeby było jutro, bo bym przynajmniej wiedziała cos. a tak teraz w takiej pogodzie nigdzie nie ide;)

reklama
no jednak z rana jest najlepiej. Poszukaj bobotestu, tam pisze, że jak miną termi@ to można robić o każdej porze dnia. także ty juz możesz...no a na innych możę też tak piszę ...nie wiem najlpieij poczytaj w aptece zanim kupisz!! Pamiętaj wyoska czułość najlpiej 10 i kiedy można je wykonać. A jak będziesz robić to nie po szklance kawy czy herbaty bo wiadomo..;-)

Do góry