reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ona na święta i sylwka pojechała na urlopik ale nie wiem do kiedy......na gg też jej nie ma
malapralinka
Fanka BB :)
Nie chciałam Was do takiego stanu doprowadzić;-)
Już będę grzeczna..
Powiem tylko tyle ze to bylo tak ze babcia stwierdzila ze 2ka od Boga byla dana rodzicom..
A tata mowi tak:
Skacz matka pier...c, chodz stra idziemy nad jezioro:-)
I oto nad jeziorkiem bylam poczeta
Już będę grzeczna..
Powiem tylko tyle ze to bylo tak ze babcia stwierdzila ze 2ka od Boga byla dana rodzicom..
A tata mowi tak:
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
DZiewczyny drukujecie jak szalone...matko nadąrzyć nie można.
Jutro coś naskrobie a teraz lece małemu kalacje zrobić bo już wykąpany ...a potem ja się ogarne .
To dobrej nocki kochane staraczki.
Jutro coś naskrobie a teraz lece małemu kalacje zrobić bo już wykąpany ...a potem ja się ogarne .
Może ostro produkują fasolkę.ona na święta i sylwka pojechała na urlopik ale nie wiem do kiedy......na gg też jej nie ma
kerna
leże i kwicze!!!!Nie chciałam Was do takiego stanu doprowadzić;-)
Już będę grzeczna..
A tata mowi tak:
dobranoc:-)DZiewczyny drukujecie jak szalone...matko nadąrzyć nie można.
malapralinka
Dobranoc Oliwka;-)
Kerna nie kwicz tak glosno
hej kobitki ale wypas wlasnie pisze z moja mama na skapie bo mieszka w kanadzie i ona mi pisze ze u nich to maja takie testy ciazowe ze odrazu pokazuje czy jestes w ciazy i czy to chlopiec czy dziewuszka
wiecie co az glupio sie przyznac ale od 2 albo 3 dni tak mnie sutki bola ze szok nigdy nielubilam dotykania ich ale ostatnio jak otre o nie albo dotkne to szal macicy normalnie brrrrr...
wiecie co az glupio sie przyznac ale od 2 albo 3 dni tak mnie sutki bola ze szok nigdy nielubilam dotykania ich ale ostatnio jak otre o nie albo dotkne to szal macicy normalnie brrrrr...
Ostatnia edycja:
malapralinka
Nie wiedzialam, ze takie testy sa mozliwe:-)
Mnie korci zeby z mama porozmawiac o moich objawach, nie wiem czy faktycznych czy wyolbrzymionych... Bo kto sie zna jak nie Ona;-)?
Ale chcemy Im niespodzianke zrobic bo nie iedza ze sie staramy
Mnie korci zeby z mama porozmawiac o moich objawach, nie wiem czy faktycznych czy wyolbrzymionych... Bo kto sie zna jak nie Ona;-)?
Ale chcemy Im niespodzianke zrobic bo nie iedza ze sie staramy
reklama
kerna
hehe no może......Dobranoc Oliwka;-)
Podziel się: