reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Nie chciałam Was do takiego stanu doprowadzić;-)
Już będę grzeczna..
Powiem tylko tyle ze to bylo tak ze babcia stwierdzila ze 2ka od Boga byla dana rodzicom..
A tata mowi tak:
Skacz matka pier...c, chodz stra idziemy nad jezioro:-)
I oto nad jeziorkiem bylam poczeta

DZiewczyny drukujecie jak szalone...matko nadąrzyć nie można.
Jutro coś naskrobie a teraz lece małemu kalacje zrobić bo już wykąpany ...a potem ja się ogarne .
To dobrej nocki kochane staraczki.

Nie chciałam Was do takiego stanu doprowadzić;-)
Już będę grzeczna..
Powiem tylko tyle ze to bylo tak ze babcia stwierdzila ze 2ka od Boga byla dana rodzicom..
A tata mowi tak:
Skacz matka pier...c, chodz stra idziemy nad jezioro:-)
I oto nad jeziorkiem bylam poczeta
leże i kwicze!!!!:-D:-D:-D:-D

DZiewczyny drukujecie jak szalone...matko nadąrzyć nie można.
Jutro coś naskrobie a teraz lece małemu kalacje zrobić bo już wykąpany ...a potem ja się ogarne .
To dobrej nocki kochane staraczki.
dobranoc:-)

hej kobitki ale wypas wlasnie pisze z moja mama na skapie bo mieszka w kanadzie i ona mi pisze ze u nich to maja takie testy ciazowe ze odrazu pokazuje czy jestes w ciazy i czy to chlopiec czy dziewuszka :szok::-D

wiecie co az glupio sie przyznac ale od 2 albo 3 dni tak mnie sutki bola ze szok nigdy nielubilam dotykania ich ale ostatnio jak otre o nie albo dotkne to szal macicy normalnie brrrrr...

Ostatnia edycja:
Nie wiedzialam, ze takie testy sa mozliwe:-)

Mnie korci zeby z mama porozmawiac o moich objawach, nie wiem czy faktycznych czy wyolbrzymionych... Bo kto sie zna jak nie Ona;-)?
Ale chcemy Im niespodzianke zrobic bo nie iedza ze sie staramy

reklama
Do góry