Clo to skrót od nazwy leku której nie pamiętam i to jest na porost pęcherzyków jak ktoś owulki nie maa tak z ciekawosci co to jest to wasze clo???i po co sie to bierze bo anty to wiadomo :-)
reklama
W kwietniu stuknie 4 lata.Ile się juz staracie, i czemu juz Clo nie bierzesz???
malapralinka
Fanka BB :)
Kerna dziekuje:-)
I Tobie takze gratuluje bo kilogram kilogramowi nie rowny. A 15 to tez nie maly wyczyn
I Tobie takze gratuluje bo kilogram kilogramowi nie rowny. A 15 to tez nie maly wyczyn
Super bym bardzo chciała. Marzę o córci i synku jeszcze.Do kwietnia to Ty już zafasolkujesz!!!!
Moja koleżanka się smieje że tyle dzieci ile się starasz. Więc wiecie strach pomyśleć.
Moja mama z kolei mówi, że drugie ciężko, a trzecie samo wpadnie nie wiadomo kiedy.
malapralinka
Fanka BB :)
Do kwietnia to Ty już zafasolkujesz!!!!
Też tak myślę
Super bym bardzo chciała. Marzę o córci i synku jeszcze.
Moja koleżanka się smieje że tyle dzieci ile się starasz. Więc wiecie strach pomyśleć.
Moja mama z kolei mówi, że drugie ciężko, a trzecie samo wpadnie nie wiadomo kiedy.
Ja jestem trzcie - na zlosc babci bylam zrobiona
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kobitki nielamcie sie zaczalsie nowy ro rok urodzaju i zobaczycie tyle fasoli sie zasieje ze cho cho zrobimy w tym roku naszym urzedasom prawdziwy BABYBOOM tak samo jak bylo jak sie moja corcia rodzila to tez wtedy byl babby boom bo niebylo miejsc na porodowce i patologi ciazy
Niezła metoda na blokade i teściowe może sama tak spróbuje!!!Ja jestem trzcie - na zlosc babci bylam zrobiona
reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
a dzięki walczyłam z wagą ponad 5lat aż w końcu sięudałoKerna dziekuje:-)
padne:-)Ja jestem trzcie - na zlosc babci bylam zrobiona
moje podbrzusze.......boooli.....o plecahc nie wspomnę...no i ten pustak na klacie.....
Podziel się: