reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Do kwietnia to Ty już zafasolkujesz!!!!
Super bym bardzo chciała. Marzę o córci i synku jeszcze.
Moja koleżanka się smieje że tyle dzieci ile się starasz. Więc wiecie strach pomyśleć.
Moja mama z kolei mówi, że drugie ciężko, a trzecie samo wpadnie nie wiadomo kiedy.:-D

Do kwietnia to Ty już zafasolkujesz!!!!

Też tak myślę:blink:

Super bym bardzo chciała. Marzę o córci i synku jeszcze.
Moja koleżanka się smieje że tyle dzieci ile się starasz. Więc wiecie strach pomyśleć.
Moja mama z kolei mówi, że drugie ciężko, a trzecie samo wpadnie nie wiadomo kiedy.:-D

Ja jestem trzcie - na zlosc babci bylam zrobiona:laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kobitki nielamcie sie zaczalsie nowy ro rok urodzaju i zobaczycie tyle fasoli sie zasieje ze cho cho zrobimy w tym roku naszym urzedasom prawdziwy BABYBOOM :-D tak samo jak bylo jak sie moja corcia rodzila to tez wtedy byl babby boom bo niebylo miejsc na porodowce i patologi ciazy

reklama
Do góry