reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

KEERNA właśnie teraz mamy ją zaszczepić na monokoki tylko czekamy jak wyleczy się jej katarek i czerwone gardło ,i wtedy za jednym zamachem obydwoje szczepimy.

MAŁAPRALINKA powiem ci że taka róznica wieku jest najlepsza,na początku się bałam czy dam rade ,ale teraz się ciesze że wtedy wpadliśmy i że jest Bartek.

87zabka Nie dawno podjeliśmy tę decyzje o 3 dziecku,siedze w domu [nie pracuje] ,na wiosne bierzemy się za budowę poddasze więc będziemy na swoim [teraz mieszkamy z teściami i męża bratową]więc nic nie stoi na przeszkodzie poza tym myśle że taka różnica wieku będzie najlepsza bo nie chce ładować się w pieluchy jak dzieciaki będą chodzić do szkoły.

reklama
Asi uchaL jak wygląda Krynica w śniegu? Jest tam u Was dużo, bo u nas tak?
Syn wyszalał sie na śniegu i teraz ledwo wytrzymuje. muszę go położyć spać.Ale najpierw kolacja dopiero teraz bo mieliśmy późny obiad.

Dziewczynki bo Wy już bardziej obeznane...
A ja nawet szczególnej uwagi nigdy nie zwracałam na objawy przed@;-)
Owulacje podobno miałam na granicy końca zeszłego i początku tego miesiąca...
@ powinnam dostać za tydzień, a od 2ch dni jestem strasznie podniecona...
Czy to możliwe, że owulacje źle wyliczyłam? Przed okresem to ja zazwyczaj ochoty nigdy nie mam:baffled:

Co do Teściowej to Wam tylko napisze, że pracowała na porodówce!!!

Kerna widziałam Fotki Michaś jak z pocztówek:)))

A co do blokady to zacznę medytowac od jutra a najlepiej razem z M moze się w trans wprowadzimy...
A tak sie nastawiliśmy w tym cyklu na bliżniaki nadrobili bysmy stracone latka:((
M sam smutny w domu siedzi bo juz mu powiedziałam , że @ idzie a ja naszczęscie z wizytą u siorki a ona ma słodka Parkę 4latka i 2,5!

Asi uchaL jak wygląda Krynica w śniegu? Jest tam u Was dużo, bo u nas tak?
Syn wyszalał sie na śniegu i teraz ledwo wytrzymuje. muszę go położyć spać.Ale najpierw kolacja dopiero teraz bo mieliśmy późny obiad.

Śniegu nie jest dużo ale mróz spory, wszystko zamarznięte, drzewa białe więc widok ładny.

Co do Teściowej to Wam tylko napisze, że pracowała na porodówce!!!

Kerna widziałam Fotki Michaś jak z pocztówek:)))

A co do blokady to zacznę medytowac od jutra a najlepiej razem z M moze się w trans wprowadzimy...
A tak sie nastawiliśmy w tym cyklu na bliżniaki nadrobili bysmy stracone latka:((
M sam smutny w domu siedzi bo juz mu powiedziałam , że @ idzie a ja naszczęscie z wizytą u siorki a ona ma słodka Parkę 4latka i 2,5!
Ja też mówiłam Tobie ,że Twój synek Kerna piękny i taki słodki.

Dziewczynki bo Wy już bardziej obeznane...
A ja nawet szczególnej uwagi nigdy nie zwracałam na objawy przed@;-)
Owulacje podobno miałam na granicy końca zeszłego i początku tego miesiąca...
@ powinnam dostać za tydzień, a od 2ch dni jestem strasznie podniecona...
Czy to możliwe, że owulacje źle wyliczyłam? Przed okresem to ja zazwyczaj ochoty nigdy nie mam:baffled:
Poczekaj na @ a może nie bedziesz musiała się zapoznawac z tajnikami cyklu!!!! Wygląda na to, że juz Ci się poszczęściło!!!

reklama
robin my tez bysmy chcieli blizniaki a po odstawieniu tabsow to ponoc o nie najlatwiej ale prawde mowiac im wiecej o tym mysle tym bardziej mi sie odechciewa bo jakby bylo 1 to potem znow bym mogla byc w ciazy jeszcze raz a to taki piekny okres w zyciu kobiety a poza tym chyba ciezko by bylo 2 na raz oporzadzic :)

Do góry