reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

robisz rozumiem test sikany? a na kiedy masz termin @ ? czy test bedzie juz wiarygodny? bo 14 jest za tydzien a na taki test to spory kawal czasu....

TOŚKA - kciukasy zacisniete.... obys za 2 tygodnie nie dostala @.... a dlugo sie juz staracie, bo ja nie pamietam

o kurcze czytam o tych porodach i płacze ze śmiechu :-D

martuskaa my staramy sie juz jakiś rok ale od 3 miesiecy dośc intensywnie :-)

reklama
Witam po dłuzszej nieobecności :-) mam czuja ,że sie udało Dziewczyny...............................................test pokazuje jedna grubą i druga bladą krechę..............jejciu:confused: co wy na to?

Witam po dłuzszej nieobecności :-) mam czuja ,że sie udało Dziewczyny...............................................test pokazuje jedna grubą i druga bladą krechę..............jejciu:confused: co wy na to?
Gratuluję bardzo, proszę o fluidki specjalnie dla mnie , bo już chyba nigdy nie zaciążę.

Trzymajcie kciuki u mnie jak pisała Pajkaa też mogą być owu mimo że nie ma śluzu. Więc bedę działać.

Ostatnia edycja:
lopop jejku dzieki juz mi gratulujesz, sama naprawde jestem ostro skołowana i do tego nie moge ustawic suwaczka tak, zeby prawidłowo chodził. ktory kod sie wkleja? ktory fragment 1 drugi czy trzeci? sama jeszcze nei wierze, za kilka dni testuje znów, dzis jest pierwszy dzien kiedy @ sie nie pojawiła, a spac mi sie chce i siuisu ciagle latam, podbrzusze ciagnie...............jestem skołowana pomocy!

lopop jejku dzieki juz mi gratulujesz, sama naprawde jestem ostro skołowana i do tego nie moge ustawic suwaczka tak, zeby prawidłowo chodził. ktory kod sie wkleja? ktory fragment 1 drugi czy trzeci? sama jeszcze nei wierze, za kilka dni testuje znów, dzis jest pierwszy dzien kiedy @ sie nie pojawiła, a spac mi sie chce i siuisu ciagle latam, podbrzusze ciagnie...............jestem skołowana pomocy!
Słuchaj moja siostra tak miała. Testowała chyba 4 razy, nie wiem 3 na pewno.
Pierwsza kreska bardzo słaba - dopołowy widoczna słabo. Drugi test już trochę bardziej widoczny, ale też niezawiele. dopiero ten ostatni test po tygodniu widoczny. Także na pewno ciąża.

Słuchaj moja siostra tak miała. Testowała chyba 4 razy, nie wiem 3 na pewno.
Pierwsza kreska bardzo słaba - dopołowy widoczna słabo. Drugi test już trochę bardziej widoczny, ale też niezawiele. dopiero ten ostatni test po tygodniu widoczny. Także na pewno ciąża.

aga trzymam kciuki i gratuluje

Boshe jak ja bym chciala zobaczyc dwie krechy na tescie :tak:

dzisiaj ostre przytulance i za dwa tyg wielkie testowanko :-D

matruska tak sikany bede robic a okres to sama niewiem dokladnie bo wiesz ja jestem po odstawieniu wiec jakbym brala dalej tabsy to okres bym miala wlasnie w ten piatek ale owulke mialam ostatniego grudnia aczytalam ze owulka jest zawsze 14 dni przed @ dlatego mam 2 terminy testowania :) pokutrze wg ostatnich @ z tabsami i 14 wg owulki ale jak jutro bedzie jedna krecha to sie zbytnio nieprzejme przynajmniej przystopuje i sie troche opanuje bo normalnie juz non stop mysle o tej ciazy czy jest czy nie ale jakos czuje ze chyba jest :) bo tak jak pisalam wczesniej mam takie dziwne uczucie w dole po prawej w tym samym miejscu co mialam zagniezdzona moja corcie kilka lat temu :) jestem pelna nadziei :)

tosia to tzrymam kciuki i bedziemy wszystkie po kolei pisac okolo 15 co ktora ma czy kreski czy @ :(

toska czytalas o tych smiesznych porodach???

Ostatnia edycja:
reklama
aga trzymam kciuki i gratuluje

Boshe jak ja bym chciala zobaczyc dwie krechy na tescie :tak:

dzisiaj ostre przytulance i za dwa tyg wielkie testowanko :-D
Nie masz pojęcia jak ja się bym chciała- mi w kwietniu stuknie 4 rok starań. Więc bym naprawdę chciała rozpocząć ten rok tak cudownie. Ale chyba znając moje szczęście to chyba znowu pudło.:no:Ja już powoli ale chyba szybciej tracę nadzieję.

Do góry