reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

matruska tak sikany bede robic a okres to sama niewiem dokladnie bo wiesz ja jestem po odstawieniu wiec jakbym brala dalej tabsy to okres bym miala wlasnie w ten piatek ale owulke mialam ostatniego grudnia aczytalam ze owulka jest zawsze 14 dni przed @ dlatego mam 2 terminy testowania :) pokutrze wg ostatnich @ z tabsami i 14 wg owulki ale jak jutro bedzie jedna krecha to sie zbytnio nieprzejme przynajmniej przystopuje i sie troche opanuje bo normalnie juz non stop mysle o tej ciazy czy jest czy nie ale jakos czuje ze chyba jest :) bo tak jak pisalam wczesniej mam takie dziwne uczucie w dole po prawej w tym samym miejscu co mialam zagniezdzona moja corcie kilka lat temu :) jestem pelna nadziei :)

tosia to tzrymam kciuki i bedziemy wszystkie po kolei pisac okolo 15 co ktora ma czy kreski czy @ :(

toska czytalas o tych smiesznych porodach???

płakałam ze smiechu normalnie :-D

reklama
Nie masz pojęcia jak ja się bym chciała- mi w kwietniu stuknie 4 rok starań. Więc bym naprawdę chciała rozpocząć ten rok tak cudownie. Ale chyba znając moje szczęście to chyba znowu pudło.:no:Ja już powoli ale chyba szybciej tracę nadzieję.

Nie łam się kochana będzie dobrze :tak: Moja mama starała się o mnie 4,5 roku więc moja droga do dzidzi dopiero rozpoczęta :zawstydzona/y:

Zobaczysz że będziemy jeszcze plotkowały o kolkach i kupkach :-D i jak to faceci myla pieluchy jednorazowe z tetrowymi :-D

Nie łam się kochana będzie dobrze :tak: Moja mama starała się o mnie 4,5 roku więc moja droga do dzidzi dopiero rozpoczęta :zawstydzona/y:

Zobaczysz że będziemy jeszcze plotkowały o kolkach i kupkach :-D i jak to faceci myla pieluchy jednorazowe z tetrowymi :-D
Mój juz nie pomyli bo już ma wprawę- bo mamy synka.:-D
Ale łamię się, bo martwię się że na tym wątku tylko ja zostanę bez drugiej fasolki.:wściekła/y::baffled::crazy::sad:

Jak sie okaże że wszystkie bedą miały II to dopiero będą jaja :) zgadywanie płci :-D

ale ja właśnie godzinke temu jak byłam w sklepie poczułam coś ciepłego między nogami no to w domu patrze a tam biały śluz.... ech...już sama nie wiem co o tym wszystkim myślec :confused:

Jak sie okaże że wszystkie bedą miały II to dopiero będą jaja :) zgadywanie płci :-D

ale ja właśnie godzinke temu jak byłam w sklepie poczułam coś ciepłego między nogami no to w domu patrze a tam biały śluz.... ech...już sama nie wiem co o tym wszystkim myślec :confused:
Ja tu doradcą raczej nie mogę być ponieważ sama nie mogę zajść w ciążę. Więc nic nie poradzę.

Mój juz nie pomyli bo już ma wprawę- bo mamy synka.:-D
Ale łamię się, bo martwię się że na tym wątku tylko ja zostanę bez drugiej fasolki.:wściekła/y::baffled::crazy::sad:

Napewno w tym roku się Ci uda :tak: i Wam wszystkim - ja wierzę z dobrych ludzi w tym roku spotkają dobre rzeczy :-):-):-)

A tak dla ciekawostki wiecie jaki ostatnio świetny sen
miałam??
Że byłam w ciąży z bliźniakami i tak sobie siedz w domu na kanapie oglądam tv i tu nagle wchodzi moja mama z jednym dzieckiem a za nia moja bratowa z drugim.
Ja się pytam - co się stało i co to za dzieci??
A moja mama - Twoje bliźniaki ( ja w tym momencie patrze a tu brzucha nie mam ) i sie pytam - Ale jak tosię stało??!!
A moja mamam - Oj wiedziałyśmy że się bedziesz bała ze cie poród będzie bolał więc już nie chciałyśmy Cię fatygować :-):-):-):-D:-D:-D

Mówię Wam jak to mojej mamie powiedziałam to myślałam że Mnie śmiechem zabije :-D

owulke mialam ostatniego grudnia

To tak,jak ja - Sylwestrowa owulka. :tak: Myślę,że ten piątek jest jeszcze za wczesnym terminem. Czytałam,że conajmniej 10dpo,ale i to jest baaaaardzo naciągnięte. Radzę poczekać. ;-)

Napewno w tym roku się Ci uda :tak: i Wam wszystkim - ja wierzę z dobrych ludzi w tym roku spotkają dobre rzeczy :-):-):-)

A tak dla ciekawostki wiecie jaki ostatnio świetny sen
miałam??
Że byłam w ciąży z bliźniakami i tak sobie siedz w domu na kanapie oglądam tv i tu nagle wchodzi moja mama z jednym dzieckiem a za nia moja bratowa z drugim.
Ja się pytam - co się stało i co to za dzieci??
A moja mama - Twoje bliźniaki ( ja w tym momencie patrze a tu brzucha nie mam ) i sie pytam - Ale jak tosię stało??!!
A moja mamam - Oj wiedziałyśmy że się bedziesz bała ze cie poród będzie bolał więc już nie chciałyśmy Cię fatygować :-):-):-):-D:-D:-D

Mówię Wam jak to mojej mamie powiedziałam to myślałam że Mnie śmiechem zabije :-D

Hahaha,niezły sen. :-) :-) :-)

A tak w ogóle,to dobry wieczór. ;-)
Moja Niunia już przed 20tą zasnęła. :-)

reklama
Do góry