WIecie co teraz spojrzałam w moj kajecik i na 5 cykli miałam 3 owulki
No zobaczymy jak teraz bedzie!!!!
Kurcze może ja poprostu tez mam cykl bezowulacyjny....a nie sie tylko nakręcam tym śluzem ( a w 90% jego brakiem :-( )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WIecie co teraz spojrzałam w moj kajecik i na 5 cykli miałam 3 owulki
No zobaczymy jak teraz bedzie!!!!
a jak Wy stwierdzacie ze nie bylo owu, ja tam zawsze myslalam ze mam, a tu nawgle gin mi mowi, ze nie.... ja sie nawet nie zorientowalam....Kurcze może ja poprostu tez mam cykl bezowulacyjny....a nie sie tylko nakręcam tym śluzem ( a w 90% jego brakiem :-( )
a jak Wy stwierdzacie ze nie bylo owu, ja tam zawsze myslalam ze mam, a tu nawgle gin mi mowi, ze nie.... ja sie nawet nie zorientowalam....
U mnie też zimno i biało.
Kerna super by było jak po waszym testowanku i ja bym miała dobre wiadomości:-). Oby już był ten drugi tydzień. U mnie dziś 14 dc i jakoś tak sucho lekko jajnik pokłuje.:-( A może wreszcie już fasoleczka malenka rosnie;-)Och już bym tak chciała.
Mam pytanko czy jak się odstawi bromka to prolaktyna wzrośnie gwałtownie-Bo w tym miesiącu nie da rady abym dostała się do ginka.
a jak Wy stwierdzacie ze nie bylo owu, ja tam zawsze myslalam ze mam, a tu nawgle gin mi mowi, ze nie.... ja sie nawet nie zorientowalam....
hej dziewczyny ja ma pierwsze testowanie na piatek ale chyba niewytrzymam i zrobie 1 jutro a drugie mam na 14 wiec jesli jutro nic niewyjdzie to sie zbytnio nieprzejme a dzis cos mnie boli w podbrzuszu tak jakby prawy bok macicy dokladnie w tym samym miejscu moja corcia sie zagniezdzila bo tam ja gin wybadal na 1 spotkaniu wiec moze moze to takie dziwne ni to bol ni to takie rwanie i caly dzien dzis czuje sie jak balon i wogole bebach mi wysadzilo niewiem czemu a purtac niepurtam sama juz niewiem....
a testowac bede wczesnie bo o 7 rano i jutro i za tydzien bo mala do przedszkola na 8 zaprowadzam ale na forum napisze tak do poludnia albo pod wieczor
robisz rozumiem test sikany? a na kiedy masz termin @ ? czy test bedzie juz wiarygodny? bo 14 jest za tydzien a na taki test to spory kawal czasu....hej dziewczyny ja ma pierwsze testowanie na piatek ale chyba niewytrzymam i zrobie 1 jutro a drugie mam na 14 wiec jesli jutro nic niewyjdzie to sie zbytnio nieprzejme a dzis cos mnie boli w podbrzuszu tak jakby prawy bok macicy dokladnie w tym samym miejscu moja corcia sie zagniezdzila bo tam ja gin wybadal na 1 spotkaniu wiec moze moze to takie dziwne ni to bol ni to takie rwanie i caly dzien dzis czuje sie jak balon i wogole bebach mi wysadzilo niewiem czemu a purtac niepurtam sama juz niewiem....
a testowac bede wczesnie bo o 7 rano i jutro i za tydzien bo mala do przedszkola na 8 zaprowadzam ale na forum napisze tak do poludnia albo pod wieczor