kerna
http://www.lauraziobro.pl
pisz jeszcze raz złośliwość rzeczy martwych..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm..... nie wiem jak, robil zwykle badanie i usg i wywiad i na tej podstawie wywnioskowal, pewnie nie raz mial juz taki przypadek, a poza tym jak mnie bada, to zawsze bardzo mnie bolą jajniki a ponieważ nie ma zadnych zmian widocznych na usg na nich wiec powod moze byc wlasnie z przysadkaMartuska nie załamuj się, dobrze że masz takiego gina który ci wszystko wytłumaczy. To duży plus no i opracował plan działania. Zastanawia mnie tylko jak on stwierdził że przesadka mózgowa nie współpracuje z jajnikami?
Cześć tak czytam i @ przypada Tobie w tych dniach co u mnie. Witamy skąd jesteś?Dzień dobry Miłe Panie
Wiem że musze poczekać jeszcze z całe 10 dni minium...bo na 15-16 tego mniej wiecej obliczam okres i wiem ze nie powinnam sie nakręcac ale ...wiecie jak to jest...w kupie raźniej
Któraś z Was może teraz oczekuje @ ( tzn może nie oczekuje a jest przed )
Cześć tak czytam i @ przypada Tobie w tych dniach co u mnie. Witamy skąd jesteś?
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!Dzien dobry kochane!!!!!
Ja jestem dzis w dobrym humorku
Dziś świetujemy 3 rocznicę suubu:-)Mezus z ranka przyszdł z bukietem kwiatówA ja przed pracą jadę kupic mu prezęcik!!!!Tylko nie bardzo wiem co....
Dziewczynki no to 15 bedziemy wszystkie miec kupę emocjiNo i kciukasy mocno zaciśniete!!!!!!Ale tak jak napisała Marulka inaczej byc nie moze!!!!!! II krechy i koniec
WIecie co teraz spojrzałam w moj kajecik i na 5 cykli miałam 3 owulki
No zobaczymy jak teraz bedzie!!!!