czytałam na teście, że jak jest w terminie spodziewanej @ to można zrobić nawet z późniejszego moczu i też powinno wykazać, co myślicie? ja i tak chcę zaczekać do jutra, spać pójdę pewnie po 23, przed północą, bo wcześniej nie zasnę, bo po południu też spałam ok. godziny więc zbyt wcześnie nie mogę pójść. i wtedy jak powiedzmy obudzę się ok. 3 czyli po trzech godzinach to wystarczy? czy zrobić siku i isć spać i potem nad ranem dopiero test? jak myślicie??
reklama
eijf
Fanka BB :)
spanie nie ma nic do testowaniatylko przy temperaturze jest wazne i wtedy 3 godz nieprzerwanego snu.a testowac mozesz kiedy chcesz.na ff pokazane sa test z rana i popoludnia.one naprawde tak wiele sie nie roznia!Zobacz sobie.jak ma wyjsc to wyjdzie i po poludniu tyle ze moze delikatnia bledszy
eijf
idz na siku,potem spac i test zupelnie ranoczytałam na teście, że jak jest w terminie spodziewanej @ to można zrobić nawet z późniejszego moczu i też powinno wykazać, co myślicie? ja i tak chcę zaczekać do jutra, spać pójdę pewnie po 23, przed północą, bo wcześniej nie zasnę, bo po południu też spałam ok. godziny więc zbyt wcześnie nie mogę pójść. i wtedy jak powiedzmy obudzę się ok. 3 czyli po trzech godzinach to wystarczy? czy zrobić siku i isć spać i potem nad ranem dopiero test? jak myślicie??
eijf
ale jeszcze w tym cyklu jest w domu?w tym ktory nadchodzi?no tak niby nie daleko, tylko co jesli owulka w srodku tygodnia????? autobusem to jazda na 4h w jedna strone, nocowac nie moge bo ja o 4 rano musze być w robocie, dlaczego to wszystko takie trudne????
testy mam czułości 25. jeśli to @ to powinno się rozkręcić jeszcze dzisiaj albo jutro, jutro też spadnie tempka rano, zawsze tak miałam, liczyć będę nowy cykl od dzisiaj, jeśli to @.emilchen to wlasnie ty nas trzymalas w pionie swoimi rzetelnymi odpowiedziami.Mozesz jeszcze pic.Naprawde niewiel juz trzeba skoro to 14dc.powinien wyjsc.taki bobo np ma czulosc 10 mIU a czasem kobiety nie bedac w ciazy maja takie stezenie.(to limit).ciaza zaczyna sie od 10 i ten hormon bardzo szybko rosnie.
poczekaj spokojnie.
a tak z ciekawosci gdyby okazalo sie ze to niestety @ to jak liczyc dni cyklu.Od tego pojedynczego plamienia nawet gdyby pozniej czystko czy od kolejnego dnia gdy cos sie rozkreca?
już się trochę uspokoiłam, przestałam być rzetelna, bo to dotyczy mnie i lęk wziął górę, ale teraz już się uspokajam, bardzo Wam dziękuję za wszystkie słowa otuchy, one są mi bardzo potrzebne, bo człowiek sam to się nakręca...
&Ewcia
Wiesz... mam wrażenie, że trwa za krótki - 11 dni maksimum... Bo owu ok. 19-20 dc, a cykl trwa 30-31 dni Coś jest nie halo...Ewcia niestety nie odpowiem Ci na pytania dotyczące badan.A co do fazy to raczej zawsze sie ją da uregulować.Jestem tego nawet pewna.A ile trwa Twoja faza lutealna.
Dziś byłam rano u gina i pokazałam jej wydruk z ff ;-)i w ogóle była w szoku, że tak późno... (to pierwsza wizyta u tej pani, byłam, żeby przepisała mi badania od mojej ginekolog - tak, żebym miała bezpłatnie badania w prywatnej przychodni, w której firma wykupiła mi opiekę zdrowotną - ale ogólnie bardzo mi się u tej dr spodobało i u niej już zostanę, tym bardziej, że mam wizyty za darmo)
Do tego owulację miałam dwa dni temu (bardzo mizerny skok, z testu owu widać, że to owu bardziej niż z tempki ), a dziś przy badaniu pojawiło się troszkę krwi - zapytałam lekarkę, czy to oznaka miesiączki może być, i powiedziała mi, że zapewne tak...
Nie wiem na ile akurat uznawać to stwierdzenie za wiarygodne, bo na ponad tydzień przed @ to chyba jeszcze nawet po badaniu ginekologicznych jej nie widać... a co jak co, ale cykle mam baaardzo regularne.
reklama
Podziel się: