według tego, jak jest u mnie zwykle, @ miała przyjść wczoraj albo dzisiaj, jest też szansa, że jutro, ale już o wiele mniejsza - no ale jest. Ja nigdy nie miałam plamienia w czasie cyklu, tylko na początku i na końcu @, a tak to NIGDY. Więc to może być @ zobaczę czy się rozkręci - jakby była to jakoś przeżyję, gorzej je.śli to oznacza że jest fasolka a do tego jakieś komplikacje, strasznie się bojęEmilchen według Twojego wykresu dziś albo jutro możesz dostać @.Bo owulacja w normalnej fazie lutealnej wystepuje po 14-15 dniach.
Pochwale sie Wam dziewczynki dziś mój 34 dc.Miesiąc bez @.
reklama
Emilchen moja przyszla szwagoierka do 3 miesiaca miala plamienia.A tak jedna mała kropka może swiadczyć o burzy hormonalnej to nic zlego.Dziś juz nic nie pij.Położ sie spać i gdy wstaniesz chocby to była 4 nad ranem od razu rób test.Na pewno bedzie wiarygodny.
&Ewcia
Fanka BB :)
Eijf - masz rację - sprawdziłam dokładnie i w 21-23 dc dostałąm badanie na progesteron itp., a w 3-5 dc na estradiol, fsh, lh i prolaktynę... czyli chyba mogę iść na te badania w różnych cyklach...? Nie dopytałam lekarza - głupio zrobiłammnie sie wydawalo ze badania h.robi sie tylko po 21 dc...(?)
eijf
O jej a ja myslalam ze on naprawde daleko.Mowie to z wlasnego doswiadczenia.Kiedys przez 1,5 roku mieszkalam w jeszcze innym kraju (sasiadujacym z tym w ktorym jestem teraz).nie wiem ile km bylo ale samochodem jechalo sie ponad 2, moze 2,5 godz.mimo tego moj chloapk przyjezdzal do mnie co weekend!Czasem mnie odbieral i jechalismy do niego czyli krazyl 4 razy.czasem ja jechalam pociagiem i z przesiadkami wychodzilo 5 godz.Wiec da sie!wystarczy raz w mc na 2,3 dni.No ale skoro jeszcze jest w domu to trzeba probowac a martwic sie pozniej.eijf ciezko to bedzie jechac 140km tylko na chwilke, zwlaszcza ze ja zaczynam prace bardzo, bardzo wczesnie, ale nic zaczniemy sie martwić jak w tym cyklu sie nie uda....
dzięki Wam dziewczyny... strasznie się rozpłakałam,bo się przestraszyłam... zobaczę, czy się rozkręci, nic już dziś nie będę robić, pić też nie i jeśli bedzie czysto to rano robię test, kurcze tylko ja często sikam w nocy a ile to trzeba spać, żeby stężenie było wystarczające?
eijf
ja tego nie wiem.sama ide do lekarza za jednym razem,tylko dlatego ze w pl jestem i to do dwoch roznych bo jedna na wakacjach.no i zrobie co tylko moga zrobic.usg,badania na hormony.pojecia nie wiem co beda robic ale niech cos robiaEijf - masz rację - sprawdziłam dokładnie i w 21-23 dc dostałąm badanie na progesteron itp., a w 3-5 dc na estradiol, fsh, lh i prolaktynę... czyli chyba mogę iść na te badania w różnych cyklach...? Nie dopytałam lekarza - głupio zrobiłam
&Ewcia
Ehhh no to zrobię wszystko w jednym cyklu... Szkoda, bo teraz za kilka dni zaczyna mi się okres, później wyjeżdżam na dwa tygodnie, i później dopiero nadejdzie cykl, w którym będę robić badania - a dopiero po tym cyklu udam się do lekarza z wynikami - czyli dwa miechy czekania jak nic...ewcia- badaia nalezy robic w 1 cyklu. i faze lutea. mozna przedluzyc luteinka wiec sie nie stresuj.tak jak napisala eijf badanie na pozio progesteronu robi sie miedzy 21-23 dc.
reklama
eijf
emilchen to wlasnie ty nas trzymalas w pionie swoimi rzetelnymi odpowiedziami.Mozesz jeszcze pic.Naprawde niewiel juz trzeba skoro to 14dc.powinien wyjsc.taki bobo np ma czulosc 10 mIU a czasem kobiety nie bedac w ciazy maja takie stezenie.(to limit).ciaza zaczyna sie od 10 i ten hormon bardzo szybko rosnie.dzięki Wam dziewczyny... strasznie się rozpłakałam,bo się przestraszyłam... zobaczę, czy się rozkręci, nic już dziś nie będę robić, pić też nie i jeśli bedzie czysto to rano robię test, kurcze tylko ja często sikam w nocy a ile to trzeba spać, żeby stężenie było wystarczające?
poczekaj spokojnie.
a tak z ciekawosci gdyby okazalo sie ze to niestety @ to jak liczyc dni cyklu.Od tego pojedynczego plamienia nawet gdyby pozniej czystko czy od kolejnego dnia gdy cos sie rozkreca?
Podziel się: