reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja mysle, ze w pon nie było owulki bo ja byłam na usg wtedy to pecherzyk jeszcze byl - a byłam o 20 na wizycie. Wiec stawiam na wtorek albo w dzien albo w nocy.
Takze jakie było moje zdziwienie jak test wyszedł na +
kurcze no faktycznie!!:szok: Cudem praktycznie, a tyle my tu wyliczamy i jak się okazyje natura rządzi się swoimi prawami i mądrzejsze nie będziemy;-)

Mnie czeka pracowity przytulaśny tydzień więc dziewczyny trzymajcie kciuki za celny strzał :)
Kciuki zaciśnięte&&&&&:-)

Trzymamy trzymamy :tak:

oj jak ja bym tak chciała sie z M poprzytulac a nie mozemy :-(
G nie pozwala??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
G nie pozwala??

Niestety na razie nie mnie az nosi :-D:-D na początku miałam troszku krwi w sluzie i powiedziała, zeby sie wstrzymac na razie bo mozna zaszkodzic fasolce, ale chce ją podpytac 11 stycznia moze juz da zielone swiatełko, ale z drugiej strony i tak nie wiem czy sie zdecyduje.

no ja zanim dowiedziałąm się o ciąży to po przytulanku bardzo mocno krwawiłam. Myślałam, że w końcu@ zawita a po dwóch tyg okazuje się że fasolka!!!:szok: No jakbym wiedziała wtedy to chyba zawału bym dostałą...zresztą całą ciąże mieliśmy praktycznie bez przytulanek bo ja się bałam:baffled:

No dokładnie troche strachu jest szczegolnie jak to nasze pierwsze malenstwo po 1,5 rocznym staraniu wiec chyba bede musiała hormonki na wodzy trzymac :-D

No strach jest....zawsze można poratować się sexem nie inwazyjnym:-D:-D:-D. Ale kto wie może jeszcze G stwierdzi, że z fasolką jest książkowo i zielone światełko będzie do porodu:tak::blink:

No strach jest....zawsze można poratować się sexem nie inwazyjnym:-D:-D:-D. Ale kto wie może jeszcze G stwierdzi, że z fasolką jest książkowo i zielone światełko będzie do porodu:tak::blink:

sex nie inwazyjny też jakieś rozwiązanie :tak:
najważniejsze żeby fasolka była w dobrej formie :)

Dzisiaj powiedziałam mojemu M żeby zbierał siły i mobilizował wojsko :) to się zaczął śmiać - jak rozkaz to rozkaz

Dziewczyny po ilu dniach od strzału czułyście że już jest fasolka ??

Mam jeszcze pytanie do Was dziewczyny jakimi farbami mozna farbowac w czasie ciąży?? Słyszałam , ze mają to byc farby bez amoniaku?? Znacie jakies?

Toska ja w sumie dziwnie sie zaczełam czuc 5 dni od owulki - zobacz na wykresie ten spadek to wtedy jakos dziwnie mi było

reklama
Mam jeszcze pytanie do Was dziewczyny jakimi farbami mozna farbowac w czasie ciąży?? Słyszałam , ze mają to byc farby bez amoniaku?? Znacie jakies?

Toska ja w sumie dziwnie sie zaczełam czuc 5 dni od owulki - zobacz na wykresie ten spadek to wtedy jakos dziwnie mi było

Pajkaa - jeżeli chodzi o farby bez amoniaku (rozjaśniające)to przerobiłam wszystkie dostępne (ze względu na porfirie nie mogę stosować chemii) i niestety efekt nie był nigdy zadowalający ;/ postanowiłam zmienić kolor włosów na ciemniejszy niestety

Do góry