reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to ok że jest ok:tak: A głowa dalej mnie boli.....:sorry2:
Pajkaa:szok::szok::szok::szok: to miaąłs cykl ok!!! I bez owulki????Masakra.....mam nadzieję, że moje uczucie otamponowania podbrzusza może o czymś świadczyć....Pajkaa właśnie jak myślisz4-5 dni poprzytulańcach możliwe jest odczuwanie czegoś?? Bo wczoraj miąłam bóle podbrzusza że przeszkadzało mi to bardzo..kłucia i takie jak w @

reklama
No wiesz jaka ja byłam zdziwiona tylko ja sie zorientowałam po długiej fazie FL.
Miałam skok tempki + kilka wyzszych po owulce + sluzik a potem jak szłam to sie okaząło, ze pechol nie pękł
Jak wejdziesz w moj obecny cykl to ja wszystkie miałam takie jak ten, tylko bez ciazy

Jezu kochany a co to za wygibasy ;-)kliknełam na ten wykresik i nic kompletnie z niego nie wiem:szok:Co to za symbole?????tam na dole????

no to ok że jest ok:tak: A głowa dalej mnie boli.....:sorry2:
Pajkaa:szok::szok::szok::szok: to miaąłs cykl ok!!! I bez owulki????Masakra.....mam nadzieję, że moje uczucie otamponowania podbrzusza może o czymś świadczyć....Pajkaa właśnie jak myślisz4-5 dni poprzytulańcach możliwe jest odczuwanie czegoś?? Bo wczoraj miąłam bóle podbrzusza że przeszkadzało mi to bardzo..kłucia i takie jak w @

ja od dnia tego spadku co jest na wykresie czyli chyba 4 dni od owulki miałam skurcze podbrzusza - martwiło mnie to bo nigdy takiego czegos nie miałam no i piersi bolały, ale nie sutki tylko całe! a potem się okazało, ze to fasolka :)
wiec wychodzi na to, ze mozna juz cos czuc a skurcze miałam do 5 tygodnia

Pajkaa serio czułaś kłucia tak wcześnie???Kurcze może fakt, że i mi się udało????/JEJ!!!! Ale nie spoko będę czekać cierpliwie:tak: Wczoraj miałąm taki okropny dzień, że nawet usiąśc nie mogłam bo miałąm uczucie jakby mi ktos nawsadzał 20 tamponów a dzisiaj już spoko

Jezu kochany a co to za wygibasy ;-)kliknełam na ten wykresik i nic kompletnie z niego nie wiem:szok:Co to za symbole?????tam na dole????

juz mówie CM to rodzaj śluzu sobie wyberasz jaki w danym dniu masz
test to wiadomo test ciążowy
BD to współżycie , OPK to test owulacyjny, CP to poziom szyjki, czy jest wysoko, czy nisko , czy otwarta , czy zamknieta wtedy pokazuje sie odpowiednik w j.angielskim, MEDS leki jakie bierzesz
jakbys chciała z tego korzystac to mam przetłumaczone to na polski

Kerna powaga miałam takie skurcze, ze na nospie jechałam cały czas a mierzysz tempke, w którym dc jestes?

Kerna nie mozesz sie teraz denerwowac:tak:

Ja myslałam ze to bedzie skok i bede wiedziała ze jest ow.a tu widze ze to nie jest takie proste...:no:

chyba jeszcze sobie odpuszcze!!!!

Kerna nie mozesz sie teraz denerwowac:tak:

Ja myslałam ze to bedzie skok i bede wiedziała ze jest ow.a tu widze ze to nie jest takie proste...:no:

chyba jeszcze sobie odpuszcze!!!!

nie patrz na moje cykle bo mowie, ja zawsze miałam dziwne i najlepiej poinformowane dziewczyny wymiękały :-D ogólnie tak powinno byc, ze masz skok + 3 nast tempki wyzsze jake dzien owulki, wazne, zeby zacząć, jak chcesz miec dzidzi wazne, zeby zaczac sie obserwowac to duzo pomaga :)

ja skonczylam 2 cykl staran, jak dostane @ zaczniemy 3 wiec jak mozna mnie dopisac do listy, to bede wdzieczna.
KERNA - ja mialam teraz takie bile jak opisywalas i jak widac nic z tego! ale to nie znaczy ze u Ciebie tez nic.
u mnie 35dc, kolejny test rozwial wszelkie moje watpliwosci, test robiony zaraz z samego rana, negatywny oczywiscie, wiec czekam tylko na @
i nie wierze juz w zadne objawy, bo jeszcze przed terminem @ mialam duzo objawow swiadczacych o ciazy plus wysoka temperaturka.... a od 3 dni bez objawow - kompletnie nic
tylko od 2 dni boli mnie kosc łonowa, co to moze byc? czyzby @ sie zblizala? mialyscie tak kiedys?

My już po zakupkach z Zuzią,więc jutro można brać się za pichcenie. :-D :-p

Kerna,Słonko - cacy cacy w główkę. :-)
Co do bóli,to ja miałam tak ostatnio,ale jak widać... kolejny cykl się staram. :sorry2: :zawstydzona/y: Ale trzymam kciuki,żeby u Ciebie było tak,jak u Pajki! :tak: ;-)

reklama
kurcze kobity produkujecie jak szalone!!!! nie nadaążam czytać... :-) kerna juz mówiłam - miałam to samo...

suzi dobrze jest obserwować siebie - ja w prawdzie nie robiłam tego tak profesjonalnie jak dziewczyny ale to że w ogóle się interesowałam śluzem i tempką dużo mi pomogło nawet psychicznie... :tak:

Kurde mam stresa przed jutrzejszą wizyta... nie chce usłyszeć znowu "ale tu ciąży nie ma":-(

Do góry