reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Marulka no oby się udało:-)
Ja to się już przestałam dopatrywać objawów ciąży bo zaczynałam już wariować.
Choć w głębi duszy to i tak się dopatruję nadal hehe, choć ja na pewno nie
Ale kciukasy trzymam MOCNO

reklama
Hej Koleżanki Staraczki. Jestem nową Staraczką, ale z doświadczeniem, niestety:-(
Dzisiaj dostałam @, w 37dc, choć cykle mam zwykle 29 dniowe. Czyż to nie złośliwość losu???? Smutno mi więc łażę po forach i szukam pocieszenia. Starania rozpoczęliśmy w zasadzie rok temu. Dwa razy zaszłam za pierwszym razem , lecz niestety obie ciąże poroniłam. Po ostatnim poronieniu odczekaliśmy pełne trzy miesiące i od września podjęliśmy kolejne starania. I co? Popsuło mi się coś??? Już sama nie wiem. Czwart cykl to nie dramat, ale....To takie strasznie długie cztery miesiące. Pocieszycie?

Loczek głowa do góry:tak::tak::tak: fakt, że zawsze jak przychodzi@ to mamy dołka. normalka...w końcu zaskoczymy;-)
Marulka mokro i swędząco???? hehe taki trochę dziwaczny objaw ciąży :-D ale ja oczywiście Ci tego jak najbardziej życzę!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
kerna wtedy poszłam do lekarza z podejrzeniem grzybicy... on powiedział, że to może być ciąża i po prostu tak zareagował mój organizm na zapłodnienie...

no ale teraz nie ma takiego szału.... nie mniej jest to jakaś "odmiana" :-(

no to mnie teraz zaskoczyłaś:-) Wiesz nie, żebym się śmiała po prostu oryginalnie:tak::tak::tak:ale byłoby fajowo. A Tobie kiedy ma przyjść@ ???

no to mnie teraz zaskoczyłaś:-) Wiesz nie, żebym się śmiała po prostu oryginalnie:tak::tak::tak:ale byłoby fajowo. A Tobie kiedy ma przyjść@ ???

hehe sama wiem, że to dość kretyńskie więc spoko.. wbrew pozorom to właśnie to uczucie mnie wtedy zwiodło i sprawiło że wyluzowałam... a @ ma niby być 17, ale to może być dłuższy cykl i do 19-20 jeśli się będzie spóźniać to jeszcze nic nie będzie znaczyło.... porażka - nie znoszę czekać

Hej Koleżanki Staraczki. Jestem nową Staraczką, ale z doświadczeniem, niestety:-(
Dzisiaj dostałam @, w 37dc, choć cykle mam zwykle 29 dniowe. Czyż to nie złośliwość losu???? Smutno mi więc łażę po forach i szukam pocieszenia. Starania rozpoczęliśmy w zasadzie rok temu. Dwa razy zaszłam za pierwszym razem , lecz niestety obie ciąże poroniłam. Po ostatnim poronieniu odczekaliśmy pełne trzy miesiące i od września podjęliśmy kolejne starania. I co? Popsuło mi się coś??? Już sama nie wiem. Czwart cykl to nie dramat, ale....To takie strasznie długie cztery miesiące. Pocieszycie?
Witam!
Mnie sie wydaje, ze nasze ciala sobie z nas po prostu zarty stroja! I wiedza, ze czekamy na (nie)przyjscie @. I gdy jest juz ogromna nadzieja, malpa sie zjawia:wściekła/y: Tez to juz przechodzialam...
A wiesz, czemu byly te poronienia? Mialas robione badania?
Wpadaj czescie na to forum. Nie zostawimy Cie samej z zadnym problemem i zawsze pocieszymy:tak:

Svensonko nigdy nie miałam spirali ale przyjaciółka ma i często plami niestety.Czasami trochę krwawi ale gin jej mówi,że tak się przy spirali zdarza.
Niemniej chodzi na kontrole do lekarza co 6 miesięcy.
agutko współczuję takiej teściowej.Ja to nie mam problemu bo jestem tzw. starą panną ale dużo koleżanek narzeka na teściowe.Jednej teściowa ( obecnie była) powidziała,że była im tylko synowa do tego potrzebna aby urodziła wnuka a teraz WON!:wściekła/y:
Za to zieńciów to teściowe kochają prawie zawsze.Tak to już jest
No wiesz ja juz mam 2 spirale jedna piecioletnia teraz druga i plamienia mi sie na pocztaku tylko zdarzaly wiec kto wie

reklama
Do góry