kerna
http://www.lauraziobro.pl
Jagódka to w takim razie ja ci móie, że jest okale zaraz jak wrócisz od gin to tu zaglądnij
Lopop trzymamy kciuki za rozwiązanie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moze wlasnie sukces, skoro jest jakos inaczej...biust mnie pobolewa małpowo, a do tego "tam" mi się od jakiś 4 dni coś dzieje... nie żebym musiała z drucianą szczotką walczyć, ale coś się zmieniło. śluzu powinno nie być a jest....
mówię wam - porażka.:-(
A wiesz kiedy moglas mnie owulke?Witajcie dziewczyny
U nie 35dc i @ nie ma .Testy negatywne wiec tak naprawde to juz luzuje i mysle ze to przez te hormony ,tak dlugo czekam.Wiem ze rozne byly przypadki ze niktorym dziewczynom wychodzily II kreski dopiero w 40dc,ale nie nakrecam sie tylko cierpliwie czekam na @
Milego dzionka
To nic, ze troche spadla. Wazne, ze jest na wyzszym poziomie. Bedzie dobrze. Kiedy Ty masz (nie) miec @?Kochanie,czuję się dobrze,ale lewy jajnik znów lekko kuje. ;-)
Tempka dziś 37,1... Więc nieco spadła. :-(
Delikatnie, co by nie zapeszyc, gratuluje!!!hej kobiety!
No zrobiłam test i jest druga jaśniutka-bledziutka kreska.
Po cichutku gratuluję:-):-):-):-)hej kobiety!
Agutka no wspominałam Ci o moich cycochach ciążowychjakby je noże chlastali ojjjjjj kciuki coraz mocniej caciśnięte
hej kobiety!
To nic, ze troche spadla. Wazne, ze jest na wyzszym poziomie. Bedzie dobrze. Kiedy Ty masz (nie) miec @?
Czesc misia widze ze duzo juz dobrych wiesc ja mam dzied do baniiiiiiiiiiiiiiiiJagódka to w takim razie ja ci móie, że jest okale zaraz jak wrócisz od gin to tu zaglądnij
17 tego zacznie się nerwówka A u nas dziś wieczorkiem będzie choinkowo. Już nie mogę się doczekac jutrzejszej reakcji Michała na surprajsa:-) A wczoraj Michał dlatego tak długo zasypiał, bo wyszedł mu 6ty zębolek:-)
Bylam na studjach glupia szwedka sie na mnie uwziela w tamtym roku i nie chce mi dac zaliczenia normalnie ja udusze rektorka nic nie moze zrobic bo tamta mnie prowadzila przez polrocze. aaaaa mam pytanie mam sluz taki gesty i lekko ruzowy tak jakby jakies plamienia ze sluzlem co to moze oznaczac?Czesc misia widze ze duzo juz dobrych wiesc ja mam dzied do baniiiiiiiiiiiiiiii
GratisssssssssssPo cichutku gratuluję:-):-):-):-)