reklama
LauraOna
Fanka BB :)
Ja również się witam
Jestem już po śniadanku i porannej kawce i tak dzień się zaczął.
@ się kończy ale na myśl o kolejnym staranku, oczekiwaniu i rozczarowaniu zastanawiam się czy nie zrobić sobie w grudniu "urlopiku" aby nie popsuć sobie świąt.Jadę do rodziny na święta gdzie same "zafasolkowane"i już beczeć mi się chce.Czy ja dam radę słuchać o objawach ciąży,witaminkach, śpioszkach, wózkach itp???
Chyba poszukam sobie przed świętami jakiegoś przeziębionka i już pretekst aby zostać w domu
Nie słuchajcie mnie dziś......................
Wczoraj postanowiłam wypić butelkę wina i poległam po połowie kieliszka (słaba głowa).
BIEDRONECZKO GRATULACJE!!!
Podobno biedronki przynoszą szczęście więc może i TY nam przyniesiesz?:-)
Życzę zdrowego dzieciątka i ciąży bez uciążliwych objawów;-)
Uciekam do pracki ale zajrzę tutaj sprawdzić co u Was.
A co do testów owulacyjnych to faktycznie nie można im wierzyć.
Dziewczyny jak robicie ten monitoring cyklu?
Mój gin nie ma USG w gabinecie a w prywatnym to jest 2 razy w tygodniu i zwykle to nie są "te dni".W jakie dni chodzicie na ten monitoring?Przed owulką?ile dni?
@ się kończy ale na myśl o kolejnym staranku, oczekiwaniu i rozczarowaniu zastanawiam się czy nie zrobić sobie w grudniu "urlopiku" aby nie popsuć sobie świąt.Jadę do rodziny na święta gdzie same "zafasolkowane"i już beczeć mi się chce.Czy ja dam radę słuchać o objawach ciąży,witaminkach, śpioszkach, wózkach itp???
Chyba poszukam sobie przed świętami jakiegoś przeziębionka i już pretekst aby zostać w domu
Wczoraj postanowiłam wypić butelkę wina i poległam po połowie kieliszka (słaba głowa).
Mój gin nie ma USG w gabinecie a w prywatnym to jest 2 razy w tygodniu i zwykle to nie są "te dni".W jakie dni chodzicie na ten monitoring?Przed owulką?ile dni?
myszka1987
Mama Mikołaja:)
MALUTKA nie przejmuj sie mi tez dzis wyszedl negatywny a juz jest kilka dni po terminie co sie zazwyczaj nie zdarza...myszko niewytrzymalam i zrobilam ale jakos jeszcze mam nadzieje i czekam a co z Twoimi piersiami bola?a temp to musisz rano przed wstaniem z lozka mierzyc wiedzias?no i jak test?;-)
tak i mam dosc konkretnie powiekszone a pozatym widac mi kazda zyle od samej szyi. ale wyszedl negatywny wiec sie nie ludze bo juz by mi pokazal. z tego co widze to bylabym jak sprawdzilam w 4 tyg,2 dniu.... Uzylam testow: pre-test, Quix Vue (czy jakos tak i dzis bobo- test ale kupilam je w aptece za max 9zl kazdy bo tylko takie byly wiec nie wiem czy cena ma cos do rzeczy ale i tak wszystkie negatywy, szkoda. Ty jeszcze masz czas wiec wytrzymaj i nie rob testu wczesniejmyszko niewytrzymalam i zrobilam ale jakos jeszcze mam nadzieje i czekam a co z Twoimi piersiami bola?a temp to musisz rano przed wstaniem z lozka mierzyc wiedzias?no i jak test?;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
marulka
mamcia wieloetatowa
BIEDRONECZKO gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spokojnych i szczęśliwych 9 miesięcy, dużo radości z dzidziusia :-):-):-)
U mnie noc bezprzytulankowa... pojawił się śluz, ale jeszcze chyba nie płodny...
Ostatnio rozwaliła nam się kanapa, A. wczoraj naprawił i w związku z tym rozwaliła się kabina prysznicowa :-sorry: jedziemy dziś na zakupy i znowu masę załatwiania..... i to w czasie, gdy powinniśmy mieć święty spokój i staranka
ale nic to - łapię fluidki od kolejnej szczęśliwej "ciężarówki" ;-)
U mnie noc bezprzytulankowa... pojawił się śluz, ale jeszcze chyba nie płodny...
Ostatnio rozwaliła nam się kanapa, A. wczoraj naprawił i w związku z tym rozwaliła się kabina prysznicowa :-sorry: jedziemy dziś na zakupy i znowu masę załatwiania..... i to w czasie, gdy powinniśmy mieć święty spokój i staranka
ale nic to - łapię fluidki od kolejnej szczęśliwej "ciężarówki" ;-)
bakteria
Fanka BB :)
Czasami tu do Was zaglądam i dziś się bardzo cieszę, że weszłam!! Biedronko, serdeczne, wielkie gratulacje!! Bardzo się cieszę! To wskakujesz już chyba na sierpień, co? Piękny miesiąc :-) W którym cyklu się Wam udało, bo jakoś nie mogę się dokopać do tych list z ilością cykli staraczek?...
marulka
mamcia wieloetatowa
no ja też jestem ciekawa biedronkowych staranek - czy z tempką, czy na czuja, czy jakieś badania, czy bez ????
Biedronko?
Sprzedaj nam swój "przepis" na fasolinkę ;-);-);-)
Nie dołuj się za bardzo... wiem jak to jest być wśród zafasolkowanych, bo w pierwszej ciąży też wszystkie koleżanki chodziły z brzuchami a ja się starałam i starałam..... Jeśli sądzisz, że to pomoże to odpocznij... Ale dobrze się zastanów - tyle tu fluidków, że niebawem wszystkie zaciążymy
Biedronko?
Sprzedaj nam swój "przepis" na fasolinkę ;-);-);-)
Ja również się witam
Nie dołuj się za bardzo... wiem jak to jest być wśród zafasolkowanych, bo w pierwszej ciąży też wszystkie koleżanki chodziły z brzuchami a ja się starałam i starałam..... Jeśli sądzisz, że to pomoże to odpocznij... Ale dobrze się zastanów - tyle tu fluidków, że niebawem wszystkie zaciążymy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
skowronek
wiara,nadzieja,miłość
Biedroneczko serdeczne gratulacje, zdrówka, radości i spokoju przez 9 miesięcy.:-)
Aby przez cały grudzień spływały tak świetne wiadomości...
Aż się serce raduje.
Trzymam kciuki za wszystkie pozytywne testy ;-).
A czy dla mnie ten miesiąc będzie szczęśliwy?... Zobaczymy
Aby przez cały grudzień spływały tak świetne wiadomości...
Aż się serce raduje.
Trzymam kciuki za wszystkie pozytywne testy ;-).
A czy dla mnie ten miesiąc będzie szczęśliwy?... Zobaczymy
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Przede wszystki Gratuluję Biedroneczko, życzę Ci, aby wszystko było dobrze zwłaszcza przez pierwsze trzy miesiące, patrząc na twój suwaczek zaszłyśmy w ciążę prawie w tym samym dniu
Zobaczysz Skowroneczko że w końcu się uda i to na pewno w tym momencie, w którym się tego nie będziesz spodziewała Trzymam za wszystkie kobiety kciuki i modlę się, aby fasolki się pojawiły ( u mnie jeszcze nnie fasolka, na razie łepek od szpilki)
Poza tym czuję piersi i ból jak na @, w nocy nie mogłam przez to spać, i ogólne rozbicie. Mdłości na razie nie ma, ale wzdęcia (nigdy nie miałam z tym problemów) i może brzuszek jeszcze nie rośnie, ale wygląda jak balon
Jeszcze raz trzymam za wszystkie kciuki, musi się udać, musi i koniec..........
Dziewczynki mam do was pytanie, jako do bardziej doświadczonych w mierzeniu tempki.
Otóż moja temperatura w pochwie wynosi 37,52, natomiast pod pachą 36,64 nie wiem co o tym myśleć.
Buziaki
Zobaczysz Skowroneczko że w końcu się uda i to na pewno w tym momencie, w którym się tego nie będziesz spodziewała Trzymam za wszystkie kobiety kciuki i modlę się, aby fasolki się pojawiły ( u mnie jeszcze nnie fasolka, na razie łepek od szpilki)
Poza tym czuję piersi i ból jak na @, w nocy nie mogłam przez to spać, i ogólne rozbicie. Mdłości na razie nie ma, ale wzdęcia (nigdy nie miałam z tym problemów) i może brzuszek jeszcze nie rośnie, ale wygląda jak balon
Jeszcze raz trzymam za wszystkie kciuki, musi się udać, musi i koniec..........
Dziewczynki mam do was pytanie, jako do bardziej doświadczonych w mierzeniu tempki.
Otóż moja temperatura w pochwie wynosi 37,52, natomiast pod pachą 36,64 nie wiem co o tym myśleć.
Buziaki
Ostatnia edycja:
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Witam z rana
Dziękuję za kciuki. Na tescie wczoraj dwie sliczne kreseczki
Dolaczam do grona zafasolkowanych
Gratulacje ogromne!!!!!! :-) :-) :-)
Oby ten tydzień był dobrym znakiem na grudzień dla nas wszystkich!
(tfu! tfu! odpukać!)
Poza bolem w podbrzuszu po jednej stronie, no i odbijaniem to narazie objawow brak. Fluidki wysylam dla was wszystkich~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Łaaaaaaaaaaaaapięęęęęęęęęę!!! :-) :-) :-)
A mi coś lewy jajnik dokuczał dziś,a teraz podbrzusze całe. Do tego zgaga,bleeeeeeee!!!
Podziel się: