Sylwio jak długo trwa twój cykl? Mój średnio 35 - 36 dni.
wcześniej też około 35 dni, ale od kiedy się staramy skrócił się 28-30...
przy czym to zasługa wcześniejszej owulacji, a nie krótszej fazy lutealnej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milusia, ja jestem teraz w czwartym, więc możemy przybić sobie piątkę ;-)Ogólnie co myślicie, czy ja jestem nienormalna, że się tak przejmuję, przecież to dopiero mój 3 cykl a ja mam wrażenie, że już popadłam w obsesję, że niepotrzebnie tu piszę na forum i tyłek truję, bo dopiero to trzeci raz...... echhh
nie zabezpieczamy sie prawie 2 lata, a tak na stymulacji i chodzeniu do lekarzy 14miesiecy.
I to o pierwsze dziecko.
Ogólnie co myślicie, czy ja jestem nienormalna, że się tak przejmuję, przecież to dopiero mój 3 cykl a ja mam wrażenie, że już popadłam w obsesję, że niepotrzebnie tu piszę na forum i tyłek truję, bo dopiero to trzeci raz...... echhh