reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Sylwia spowodowałaś ciszę na forum, bo wszystkie podziwiamy Twoją galerię... ja mam dodatkowo miliard pytań o stronę techniczną i wogóle.... ale to temat na oddzielny wątek ;-);-);-)

opowiedz lepiej jak staranka? badasz się? mierzysz temperaturkę i śledzisz dni płodne czy raczej na luzaka i co ma być to będzie?

reklama
Dziewczynki fajne jest to, ze tak się nawzajem wspieramy, a niestety nie wszędzie się z tym stykam niestety. Ale to całkiem inny temat. Sylwia trzymam kciuku za Ciebie również,.

Co do lekarza to stwierdziłam, ze tej lekarce dam się jeszcze wykazać zobaczymy co zrobi w poniedziałek. Jeżeli bedzie fatalna to chyba zapisze sie na termin juz go kliniki, zeby jak cos miec juz w niej IUI:tak:

Pajeczka pewnie, że się wspieramy i wspierać będziemy :-) aż do skutku :-)
fajnie, że nie podchodzisz emocjonalnie i zachowujesz zdrowy rozsądek. poczekaj - sprawdź a potem podejmiesz najlepszą dla siebie decyzję :tak:

Sylwia witam i życzę owocnych staranek, a zdjęcia faktycznie przepiękne. Też lubię fotografować szczególnie moje dzieciaczki ale ja nie tak profesjonalnie:-D

U mnie to jest tak, że czasem drugi cykl mam straszne bóle jajników, łącznie z powiększeniem węzłów w pachwinie, ale wszystko jest ok gdy robiłam badania, chyba taka ich natura. Obecnie w ogóle mnie nie nie bolą i piersi również nie powiększone.
pozdrawiam

opowiedz lepiej jak staranka? badasz się? mierzysz temperaturkę i śledzisz dni płodne czy raczej na luzaka i co ma być to będzie?

mierzę tempkę... pierwsze dwa cykle wydawało się że przypadkiem idealnie się wstrzeliliśmy i nic :no:
teraz staram sie podchodzić do tego na luzie, ale pewnie same wiecie jak to jest :-) jak przychodzi @ to strasznie mi smutno...

a co do zdjęć - to rzeczywiście temat-rzeka, mogę długo opowiadać - więc lepiej nie zaśmiecać wątku :)

Asia90 i Sylwia witajcie na forum i życzę owocnych staranek :tak:

marulka - trzymam kciuki żeby test był popsuty (lub za mało wrażliwy) i żeby to była fasolka ;-) @ nie ma więc jest szansa :tak:

maćku - jak masz okazję to śmigaj do gina :-)

agniesiar - ja też lubie pogłaskać brzuszek "ciężarówek" :tak:

Byłam dziś u gina i pobrał mi wymaz na cytologię (za 5 tyg. wynik- czyli przed świętami:sorry:).
Umówiłam się z nim na badania hormonalne na 27.11. czyli 20 dc (ktoś wie czemu akurat na 20 dc- lepiej wychodzą?)??? Dopiero 2 cykl ze starankami zaczynam, ale ze względu na nieregularne cykle mówił, że sprawdzimy. To ok :tak: Lepiej wiedzieć teraz niż po 6 miesiącach nieudanych prób :-)
Ja do gin chodze państwowego i jest na razie ok!
Zapalenia nie mam więc od dziś staranka :-):-):-)

reklama
Sylwio jak długo trwa twój cykl? Mój średnio 35 - 36 dni.

Ogólnie co myślicie, czy ja jestem nienormalna, że się tak przejmuję, przecież to dopiero mój 3 cykl a ja mam wrażenie, że już popadłam w obsesję, że niepotrzebnie tu piszę na forum i tyłek truję, bo dopiero to trzeci raz...... echhh

Ostatnia edycja:
Do góry