reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
nie zabezpieczamy sie prawie 2 lata, a tak na stymulacji i chodzeniu do lekarzy 14miesiecy.
I to o pierwsze dziecko.:-(

Pajkaa to w takim razie wcale się nie dziwię,że takie masz nastawienie....przytulam mocno!!!

Kurde tak chodze sobie po tych stronach i kazdy lekarz ma jakis feler :wściekła/y:

No niestety nie znajdziesz żadnego który by czegoś nie miał.....mój lekarz mimo,że jestem zadowolona z niego i z tego jak mnie prowadził w ciąży,jak poczytałam opinie,to niestety znalazłam wiele złych...więc niestety nie ma idealnych,ale trzeba spróbować!

Trzeba patrzeć ogólnie na statystyki, w statystyce odrzuca się dwie skrajne (najlepszą i najgorszą opinię). Zdarza się przecież, że osoba przychodząca do lekarza ma zły dzień i wszystko odbiera negatywnie.

O ranyyy kobietki ile naprodukowałyście:shocked2::szok:, na chwilę was zostawić:tak::-) ledwo nadrobiłam, a znów muszę lecieć;-):-p.
Pajka ja już kiedyś pisałam, że lekarze którzy na codzień nie mają praktyki w szpitalu i tylko siedzą całe dnie na ciepłym stołeczku w przychodniach to nie lekarze tylko ....... Lekarz żeby znał się na rzeczy musi mieć styczność z nowymi przypadkami. Może spróbuj tym tropem i poszukaj jakiegoś z co pracuje w szpitalu. Ja osobiście od lat chodzę właśnie do takiego lekarza i odpukać w wielu przypadkach mi bardzo pomogła. A co do opinni ludzi to wiadomo, że tyle ile ludzi tyle opinii:-p:laugh2: (masło maślane) samam musisz znaleźć tego odpowiedniego który właśnie Tobie będzie odpowiadał

Witam nową przyszłą mamuśkę.

Chiaro strasznie bym chciała zostać mamusią,

śmiać mi się chce z dziewczyn, które szybciutko zachodzą w ciąże i słyszę:
"Boże mam rozszerzone naczynka i rozstępy mi się robią, a to kręgosłup mnie boli a to to" Ja się tak cieszę jak umieram z bólu w połowie cyklu z powodu jajników, że mój mąż dziwnie się patrzy na mnie i on już w sumie dawno stwierdził, że chyba ze mną coś nie tak:D
buziaki

witajcie znów kobietki!!!
młode mi zgotowało histerię stulecia i musiałam się ogarnąć bo byłam na skraju wyczerpania psychicznego.... postawiłam na relaks, pstryknęłam parę zdjęć (to mnie relaksuje) i czuję sie już znacznie lepiej...

jednak dziecko wie kiedy się zacząć drzeć żeby matka się pozbierała :tak: tak jak mówiłam - ten cykl za mną, będzie następny. lepiej się przyłożę i może akurat się uda;-);-);-)

Pajka znam temat lekarzy i poszukiwań - trafić na dobrego to prawie jak zajść w upragnioną ciążę - albo się trafi albo się nie trafi... :sorry:

reklama
Do góry