reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam:-), zaczynamy kolejny dzień staranek:tak::-)
U mnie super ciepło i słoneczko wychodzi, normalnie poczułam wiosnę hihi
Mój mały jakoś niewyraźnie:-( dziś wygląda więc nie idzie do przedszkola tylko zostaje z mamusią w domku.
Wszystkim życzę miłego owocnego dzionka.
Wpadnę niedługo na śniadanko i kawkę (od dziś mocne postanowienie zamiast mojej ulubionej kawy z kofeinką będę pić kawę zbożową, a to wszystko z myslą o fasoli:-):tak:)

reklama
Witam!!
u mnie też piękne słoneczko wychodzi - aż się chce żyć w taką pogodę :tak::-D
gdyby tylko mnie brzusio nie bolał to byłoby w ogóle superowo... no ale nie można mieć wszystkiego na raz.
muszę zmienić sobie suwaczek, bo przeliczylam jeszcze raz cykle i mam błąd :eek::szok: nie wiem jak jak to zrobiłam - zdolna matematyczka jestem jak ta lala... a od poniedziałku tempka :-) i około św. mikołaja jedziemy z maużonkiem ostrrro co 2 dni żeby nie przegapić.
musi się udać!!!! :rofl2:

Witam!!
u mnie też piękne słoneczko wychodzi - aż się chce żyć w taką pogodę :tak::-D
gdyby tylko mnie brzusio nie bolał to byłoby w ogóle superowo... no ale nie można mieć wszystkiego na raz.
muszę zmienić sobie suwaczek, bo przeliczylam jeszcze raz cykle i mam błąd :eek::szok: nie wiem jak jak to zrobiłam - zdolna matematyczka jestem jak ta lala... a od poniedziałku tempka :-) i około św. mikołaja jedziemy z maużonkiem ostrrro co 2 dni żeby nie przegapić.
musi się udać!!!! :rofl2:

Marulka ty dostałaś @???

Marulka ty dostałaś @???

tak kochana - wczoraj po południu przyszła bestia

ale spoko - wiedziałam przecież więc się nie łamię.. wczoraj rano wypłakałam nad testem co miałam wypłakać..

po prostu miałam krótszy cykl - po ciąży przez 8 miesięcy od pierwszej @ sprawdzałam sobie cykle i wychodziło 30-32 jeden jajnik a 28-29 drugi i tak na przemian... teraz sprawdzalam od 3 cykli i wychodzilo mi po 31 (faktycznie to 30 -błąd w rachunku) i się zasugerowałam tym.

teraz na suwaczku dałam sobie 29 dla bezpieczeństwa, ale będę mierzyć tempkę i robić wykres od poniedziałku to będę wiedzieć więcej jak który jajnik pracuje :-)

zaczynamy nowy cykl jednym słowem i pogoda mnie wspiera jak nie wiem ... tak piękne słoneczko mi oświetla buźkę że szok - chce się żyć i działać!!!

jagodka po suwaczku widzę, że czas na Ciebie więc pracuj ostro ;-);-);-) ja trzymam kciuki!

witam was

martulka przykro mi z powodu @ i życze pomyślności w tym cyklu! Niech Mikołaj obdaruje was małą fasoliną:)
3mam kciuki!
Jagódka owocnych staranek!
chiara tak samo owocnych dni starankowych!:tak:

Pozdrawiam was serdecznie!!
U nas też słonecznie

witam was

martulka przykro mi z powodu @ i życze pomyślności w tym cyklu! Niech Mikołaj obdaruje was małą fasoliną:)
3mam kciuki!
Jagódka owocnych staranek!
chiara tak samo owocnych dni starankowych!:tak:

Pozdrawiam was serdecznie!!
U nas też słonecznie

witaj, musze napisać list do Mikołaja ;-);-);-) a jak nie on, to pozostaje jeszcze sylwester i nowy roczek :-) coś będzie trzeba wymyślić. szkoda tylko bo chciałam rodzić latem a nie znowu na jesień/zimę - ale trudno. grunt to żeby się udało ;-):tak:

tak kochana - wczoraj po południu przyszła bestia

ale spoko - wiedziałam przecież więc się nie łamię.. wczoraj rano wypłakałam nad testem co miałam wypłakać..

po prostu miałam krótszy cykl - po ciąży przez 8 miesięcy od pierwszej @ sprawdzałam sobie cykle i wychodziło 30-32 jeden jajnik a 28-29 drugi i tak na przemian... teraz sprawdzalam od 3 cykli i wychodzilo mi po 31 (faktycznie to 30 -błąd w rachunku) i się zasugerowałam tym.

Aha...widzisz nie doczytałam tego....:-:)eek: Przytulam mocno!!!

reklama
Do góry