reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Pajkaa....a ile się starasz bo ja nie jestem w temacie?To miałaby być pierwsza fasolka??? Przepraszam,że pytam,ale nie doczytałam się tego.....

A jeżeli chodzi o psychologa to to byłoby bardzo dobre posunięcie. Psycholog często potrafi odnaleźć różne przeszkody o których mi nie wiemy,a już napewno spróbuje pomóc w przezwycięzeniu nastawienia!!W końcu jak ma się udać skoro ciągle się narzeka i smuci????Tylko optymizm i spokój jest w stanie zdziałać coś dobrego...

nie zabezpieczamy sie prawie 2 lata, a tak na stymulacji i chodzeniu do lekarzy 14miesiecy.
I to o pierwsze dziecko.

ewelina28- ja mam takie podejscie bo nie mam lekarza, któremu moge zauwac, aby poprowadził mnie solidnie i zeby mnie nie skreslał, a to kolejny lekarz który ma mnie w dupie :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie zabezpieczamy sie prawie 2 lata, a tak na stymulacji i chodzeniu do lekarzy 14miesiecy.

ewelina28- ja mam takie podejscie bo nie mam lekarza, któremu moge zauwac, aby poprowadził mnie solidnie i zeby mnie nie skreslał, a to kolejny lekarz który ma mnie w dupie :-(
Pajeczko, skarbie.....
Ja przez wiele lat szukałam, zmieniała co chwila lekarza....Co jeden wymyślał mi różne potworne diagnozy...co chwila coś nowego....Wszystkie odrzucałam ze swojej głowy!!
W końcu trafiłam na "normalnego"....odpowiedzialnego.....fachowca!! Ufam mu bezgranicznie.....więc i Ty takiego znajdziesz.....może nie wiem, poszukaj w necie na rankingu lekarzy z Twojego regionu jakiegoś i chodź do skutku....szukaj do skutku....musi się znaleźć....
I żaden lekarz nie powinien Cię skreślać!!!!!!!! Zawsze jest nadzieja.....zawsze.....
Mnie też skreślili, a walczę...i dopóki oddycham, będę walczyła....poza tym i cuda się zdarzają...
Będzie dobrze...zobaczysz. Ja głęboko w to wierzę.....

Pajeczko, skarbie.....
Ja przez wiele lat szukałam, zmieniała co chwila lekarza....Co jeden wymyślał mi różne potworne diagnozy...co chwila coś nowego....Wszystkie odrzucałam ze swojej głowy!!
W końcu trafiłam na "normalnego"....odpowiedzialnego.....fachowca!! Ufam mu bezgranicznie.....więc i Ty takiego znajdziesz.....może nie wiem, poszukaj w necie na rankingu lekarzy z Twojego regiony jakiegoś i chodź do skutku....szukaj do skutku....musi się znaleźć....
I żaden lekarz nie powinien Cię skreślać!!!!!!!! Zawsze jest nadzieja.....zawsze.....
Mnie też skreślili, a walczę...i dopóki oddycham, będę walczyła....poza tym i cuda się zdarzają...

Powiem Ci, ze ja chyba tracę juz siły i ochotę na starania , stymulacje, chodzenie po tych "inteligentnych" lekarzach! kopnęłabym tym wszystkim w kąt, ale wiem, ze nie moge, ze musze walczyc tez dla mojego M, ze nie tylko ja sie tutaj licze, i na szczescie mam w nim wsparcie:tak:i to mi dodaje sił, ze przytuli porozmawia, nie odpycha

Pajeczko, skarbie.....
W końcu trafiłam na "normalnego"....odpowiedzialnego.....fachowca!! Ufam mu bezgranicznie.....więc i Ty takiego znajdziesz.....może nie wiem, poszukaj w necie na rankingu lekarzy z Twojego regionu jakiegoś i chodź do skutku....szukaj do skutku....musi się znaleźć....
Tak jest ranking jest najlepszy, naprawde warto tam zajrzec

Powiem Ci, ze ja chyba tracę juz siły i ochotę na starania , stymulacje, chodzenie po tych "inteligentnych" lekarzach! kopnęłabym tym wszystkim w kąt, ale wiem, ze nie moge, ze musze walczyc tez dla mojego M, ze nie tylko ja sie tutaj licze, i na szczescie mam w nim wsparcie :tak:i to mi dodaje sił, ze przytuli porozmawia, nie odpycha
To jest najważniejsze, wsparcie....
I cudownie, że Twój ukochany Cię wspiera.....razem można wiele....
Zobaczysz, że wszystko się jakoś ułoży.....
Że wcześniej, czy później będziemy tuliły swoje maleństwa:tak:
Życzę Ci duuużo cierpliwości....i optymizmu....i trzymam za Was kciuki.

reklama
Do góry