jagodka1231
Fanka BB :)
ja też byłam na to nastawiona, ale nie wiem jaki cudem sie pozbierałam (tzn. Wiem wyssałam odrobinę optymizmu z jagodki, na prywatnych rozmowach)
wielki buziak dla ciebie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też byłam na to nastawiona, ale nie wiem jaki cudem sie pozbierałam (tzn. Wiem wyssałam odrobinę optymizmu z jagodki, na prywatnych rozmowach)
Pajkaa....a ile się starasz bo ja nie jestem w temacie?To miałaby być pierwsza fasolka??? Przepraszam,że pytam,ale nie doczytałam się tego.....
A jeżeli chodzi o psychologa to to byłoby bardzo dobre posunięcie. Psycholog często potrafi odnaleźć różne przeszkody o których mi nie wiemy,a już napewno spróbuje pomóc w przezwycięzeniu nastawienia!!W końcu jak ma się udać skoro ciągle się narzeka i smuci????Tylko optymizm i spokój jest w stanie zdziałać coś dobrego...
Pajeczko, skarbie.....nie zabezpieczamy sie prawie 2 lata, a tak na stymulacji i chodzeniu do lekarzy 14miesiecy.
ewelina28- ja mam takie podejscie bo nie mam lekarza, któremu moge zauwac, aby poprowadził mnie solidnie i zeby mnie nie skreslał, a to kolejny lekarz który ma mnie w dupie :-(
Pajeczko, skarbie.....
Ja przez wiele lat szukałam, zmieniała co chwila lekarza....Co jeden wymyślał mi różne potworne diagnozy...co chwila coś nowego....Wszystkie odrzucałam ze swojej głowy!!
W końcu trafiłam na "normalnego"....odpowiedzialnego.....fachowca!! Ufam mu bezgranicznie.....więc i Ty takiego znajdziesz.....może nie wiem, poszukaj w necie na rankingu lekarzy z Twojego regiony jakiegoś i chodź do skutku....szukaj do skutku....musi się znaleźć....
I żaden lekarz nie powinien Cię skreślać!!!!!!!! Zawsze jest nadzieja.....zawsze.....
Mnie też skreślili, a walczę...i dopóki oddycham, będę walczyła....poza tym i cuda się zdarzają...
Będzie dobrze...zobaczysz. Ja głęboko w to wierzę.....
Tak jest ranking jest najlepszy, naprawde warto tam zajrzecPajeczko, skarbie.....
Ja przez wiele lat szukałam, zmieniała co chwila lekarza....Co jeden wymyślał mi różne potworne diagnozy...co chwila coś nowego....Wszystkie odrzucałam ze swojej głowy!!
W końcu trafiłam na "normalnego"....odpowiedzialnego.....fachowca!! Ufam mu bezgranicznie.....więc i Ty takiego znajdziesz.....może nie wiem, poszukaj w necie na rankingu lekarzy z Twojego regionu jakiegoś i chodź do skutku....szukaj do skutku....musi się znaleźć....
I żaden lekarz nie powinien Cię skreślać!!!!!!!! Zawsze jest nadzieja.....zawsze.....
Mnie też skreślili, a walczę...i dopóki oddycham, będę walczyła....poza tym i cuda się zdarzają...
Będzie dobrze...zobaczysz. Ja głęboko w to wierzę.....
To jest najważniejsze, wsparcie....Powiem Ci, ze ja chyba tracę juz siły i ochotę na starania , stymulacje, chodzenie po tych "inteligentnych" lekarzach! kopnęłabym tym wszystkim w kąt, ale wiem, ze nie moge, ze musze walczyc tez dla mojego M, ze nie tylko ja sie tutaj licze, i na szczescie mam w nim wsparcie i to mi dodaje sił, ze przytuli porozmawia, nie odpycha
Owszem.....jest bardzo pomocny....;-)Tak jest ranking jest najlepszy, naprawde warto tam zajrzec
Prosze bardzo....Ewelinko dziekuje :-)
a powiedzcie mi bo ja znam tylko znany lekarz a jest jeszcze jakis inny ranking lekarzy?