reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie dziewczynki,
czytałam statystyki i prędzej czy później się udaje:) naprawdę:) ja wiem, że tak mówię, bo staram się trzeci cykl dopiero, być może inaczej będę pisała za rok, ale wiem dziewczęta, że się wam uda. Najgorzej jest podobno tak jak czegoś się strasznie pragnie. Zdarza się, że ludzie adoptują dzieciątko i zachodzą w ciąże od razu:) Zatem relaks, relaks, relaks..... Łatwo mówić prawda?
pozdrawiam

oj łatwo mowic, gorzej w praktyce :-( szczegolnie jak sie dostaje "super" wiesci :wściekła/y:

Witajcie dziewczynki,
czytałam statystyki i prędzej czy później się udaje:) naprawdę:) ja wiem, że tak mówię, bo staram się trzeci cykl dopiero, być może inaczej będę pisała za rok, ale wiem dziewczęta, że się wam uda. Najgorzej jest podobno tak jak czegoś się strasznie pragnie. Zdarza się, że ludzie adoptują dzieciątko i zachodzą w ciąże od razu:) Zatem relaks, relaks, relaks..... Łatwo mówić prawda?
pozdrawiam

Ja znam takie przypadki!!! A czasem jest tak,że jak sie uda jedno to potem drugie jest wielką niespodzianką!

Pajko a my czekamy w poniedziałek na wieści od Ciebie.
No musi przecież być więcej sukcesów na tym forum.
Ja to bym chciała aby lista "staraczki" przekształciła się w 100% w "zafasolkowane":tak:

Pajko a my czekamy w poniedziałek na wieści od Ciebie.
No musi przecież być więcej sukcesów na tym forum.
Ja to bym chciała aby lista "staraczki" przekształciła się w 100% w "zafasolkowane":tak:

Oj byłoby super, gdyby staraczkom wszystkim się udało. Ja nie trace nadziei, szczegolnie, ze to wszystko zalezy od hormonow.Nie pozostaje mi nic innego jak wytrzymac te pare dni :)

powiem Wam ja to z tymi lekarzami do głowy dostane, co pol roku inny lekarz!! każdy ma swoje widzimisie, a przeciez lekarka powinna wiedziec co w takich sytuacjach powinna zrobic, ze moze przepisac plastry na endo a ta to olała:wściekła/y:
Tak jak to Aga pisąła to nie są rzeczy, z którymi dobry lekarz by sobie nie poradził!!!

reklama
Hej dziewczynki :-)
Ja tutaj nowa ale właśnie zaczynam starania o maleństwo:)
Jak wam idzie bo u mnie chyba pierwsza pruba nie jest udana:(

Witaj Asia
glowa do góry :tak:

ja własnie się relaksuję przy muzyce relaksacyjnej :tak: powiedziałam wczoraj mojemu M, ze nie chce sie spotykac na razie ze znajomymi, którzy spodziewają sie dziecka bo chce miec czysty umysł i sie nie dołować!

Do góry