reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

lista

TESTUJĄCE:

zielona wampirzyca 17-18 listopada ???
skowronek- 21 listopada
martulka- 21 listopada
Ren- 23 listopada
maćku- 25 listopada
kinga85- 28 listopada
biedroneczka- 30 listopada
jagodka1231- 5grudnia

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf- 7cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 11 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
jagódka1231- 4 cykl
toska32- URLOPIK
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 2 cykl
katia_793 - 9 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 7 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 4 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl
iwcia81- - 1 cykl
agutkaZG - 3 cykl
nanusia - około 18 cykl
chiara1 - 1 cykl
Maxymka - 3cykl
martulka - 4cykl
Scully - 2 cykl
olcia23 - 1 cykl
elleth - 3cykl
milusia83 -
Pajka - 14cykl

reklama
hej dziewczyny ja juz po podglądzie i niestety szans w tym cyklu nie ma:wściekła/y: mam mega doła i jakos sie nie umiem pozbierac. Pęcherzyki mam dwa po 10 mm , ale endometrium niestety tylko niecałe 3 mm - a dzisiaj mam 9 dc :zawstydzona/y:

Tak bardzo mi przykro!!!!!!!!

PRZYTULAM!!!!

A pytałaś o te zastrzyki na endometrium? Czy z tego wszystkiego Ci uleciało?

Trzymaj się- powiem Ci tak jak mi mówi za kazdym razem, gdy przychodzi jakiś zły wynik mój gin. - spokojnie, medycyna, medycyną a jeszcze istanieje coś takiego jak cud. Zawsze trzeba mieć nadzieję, ja już parę razy widziałem jak sie udawało, gdy nie powinno!

Musisz być silna - pamiętaj psychika i mózg maja wpływ na cały organizm!!!

Hej dziewczynki

Pajkaa no przykre to jest szczególnie jak człowiek się nastawi to czuje się taki zawiedziony, ale trzeba być dobrej myśli napewno się uda.
Zielona... faktycznie coś się nie odzywa, chyba nie chce się nakręcać :tak:
ejfi miło słyszeć, że u Ciebie wszystko ok

Miłego i owocnego:rofl2: dnia życzę wszystkim
Jadę do szkoły, niedługo wpadnę do Was na śniadanko;-):tak::-)

Pajeczko - wiem, ze masz doła, ale odezwij się nie można się zamykać w czterech ścianach, ze swoim bólem. Jesteśmy tu też po to by wysłuchać twoich żali i próbować Cię pocieszyć!

Trzymaj się słonko!

witajcie kobietki!!

możecie trzymać kciuki za pozostałą ekipę testujących - za mnie już nie trzeba...
jedna kreska:-(

mam doła, łzy w oczach, pokłóciłam się z A.... wszystko do dupy ogólnie..
no ale zły czas minie a ja mogę się skupić na innych rzeczach. tylko tak trudno jest zebrać się do kupy... :-(

witajcie kobietki!!

możecie trzymać kciuki za pozostałą ekipę testujących - za mnie już nie trzeba...

no ale zły czas minie a ja mogę się skupić na innych rzeczach. tylko tak trudno jest zebrać się do kupy... :-(

Zbieraj się szybciutko - szkoda czasu na doła!!!

Będzie dobrze już niedługo wszystkie zobaczymy te upragnione II kreski!!!

Przytulam!!!

Witajcie kobiety!!!!

witajcie kobietki!!

Marulka,a w tyłek chcesz dostać????Co z tego że poprzednio widziałaś dwie kreski przed @,teraz może byc zupełnie inaczej!!! Wiesz dokładnie kiedy była owu???Ile dni po jesteś????

Toże test teraz nie wyszedł nic nie oznacza!!Nic a nic....oczywiście,może on się nie myli,ale póki nie ma@ zawsze pozostaje jakaś nadzieja!!!

Witajcie dziewczynki,
u mnie nadal "nic", więc pisanie zbędne.....
Ale nie tracę nadziei....w końcu musi się udać!!!
Wszystkim staraczkom w końcu się uda,
życzę Wam tego z całego serducha i zaciskam &&&
Pozdrawiam....:-) i wysyłam pozytywnej energii ;-)

reklama
witajcie kobietki!!

Kochana dąsy na bok:tak:;-), może test mało czuły przecież nie tak sobie na nich piszą żeby robić w dniu spodziewanej @:tak:.
Trzymam kciukasy, dopuki @ nie ma :tak:. Będzie dobrze trzeba wierzyć:-), głowa do góry

Do góry