reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Oj są mój pewnie, ze nie robi tego charytatywnie, ale jest świetny, szkoda tylko, ze jesteś ode mnie tak daleko:-(

to ja chyba takiego jeszcze nie spotkałam! powiem Wam ta lekarka jest moją 6 ginekolog i chyba tez nie mam sie co po niej duzo spodziewac skoro juz ten cykl skreśliła przy 9 dc, a czytałam, ze spokojnie mogła mi wystawic recepte na specyfik na endometrium , ale chyba nie jest zbytnio douczona w tym temacie!

reklama
Omijanie ciężarnych? myślę że to całkiem fajny pomysł:-)
To jest takie dołujące, że ktoż już ma a ty nadal czekasz ehhh...
A na ulicach pełno tych z brzuszkami...
3mam kciuki za wszytskie starające się !;)

Omijanie to chyba niezbyt dobry pomysł...lepiej spojrzeć,usmiechnąć się...głęboki oddech i "Ja też będę miała taki brzuszek,tylko muszę jeszcze chilkę poczekać".

Przecież ja też mam chwilę zwątpienia,a jednak..staram się podnieść do góry. Moja dwie kuzynki są w ciązy...jedna jest mi bliska,to jej pierwsza ciąża i tez jej pozytywnie zazdroszczę,ale mnie ona dołuje dosłownie na minutkę,bo ja od razu zaczynam się martwić czy wszystko jest ok i staram się jej pomóc!i myślę sobie...ja też niedługo będę to przeżywać!!!

to ja chyba takiego jeszcze nie spotkałam! powiem Wam ta lekarka jest moją 6 ginekolog i chyba tez nie mam sie co po niej duzo spodziewac skoro juz ten cykl skreśliła przy 9 dc, a czytałam, ze spokojnie mogła mi wystawic recepte na specyfik na endometrium , ale chyba nie jest zbytnio douczona w tym temacie!

No to nieciekawie, skoro ja wiem o lekach na endometrium, z którym nie mam większych problemów to on OOOOOOOOOOOOO

Wiesz najlepszym sposobem znalezienia super lekarza jeżeli nie masz z polecenia, jest chyba wejście na tzw. białą liste lekarzy, gdie dziewczyny piszą o lekarzach itp. Może ta drogą powinnaś iść.

A nie masz nikogo kto by ci wypisał teraz leki na endo?

W końcu masz piękne dwa pęcherzyki i szkoda by było:zawstydzona/y:

Omijanie to chyba niezbyt dobry pomysł...lepiej spojrzeć,usmiechnąć się...głęboki oddech i "Ja też będę miała taki brzuszek,tylko muszę jeszcze chilkę poczekać".

Przecież ja też mam chwilę zwątpienia,a jednak..staram się podnieść do góry. Moja dwie kuzynki są w ciązy...jedna jest mi bliska,to jej pierwsza ciąża i tez jej pozytywnie zazdroszczę,ale mnie ona dołuje dosłownie na minutkę,bo ja od razu zaczynam się martwić czy wszystko jest ok i staram się jej pomóc!i myślę sobie...ja też niedługo będę to przeżywać!!!

Oj Kochana to Ty masz złote serce - ja tak nie umiem od razu wpadam w depresje ryczec mi sie chce i nie mam na nic ochoty a tym bardziej na słuchanie nowinek od lekarza - przepraszam, ale chyba temat dziecka robi sie dla mnie drazliwy:-(

No to nieciekawie, skoro ja wiem o lekach na endometrium, z którym nie mam większych problemów to on OOOOOOOOOOOOO

Wiesz najlepszym sposobem znalezienia super lekarza jeżeli nie masz z polecenia, jest chyba wejście na tzw. białą liste lekarzy, gdie dziewczyny piszą o lekarzach itp. Może ta drogą powinnaś iść.

Ja bym poszukała szybciutko w necie tak jak Aga pisze lub poszukała tutaj takiego wątku na forum BB...spróbuj,ja też w taki sposób szukam lekarzy lub czytam opiinie na temat tych do których mam zamiar sie wybrać.

Kochana ja własnie z tamtej listy mam tą lekarkę!a konkretnie na znanym lekarzu ma bardzo dobre opinie!
własnie dlatego sie wkurzyłam, ze ona tak od razu ten cykl skresliła a tu nie chodzi o to, zeby w ciemno sie faszerowac clo.Poza tym od niej pierwszej usłyszałam, ze clo poprawia endo!!!!

reklama
Do góry