reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wiecie dziewczyny o czym pomyślałam,

ja często miałam problemy z zapaleniem pęcherza do tego antybiotyki itp, potem stale lactovaginal - żeby kwaśne środowisko, chroniło przed bakteriami. Tak sobie myślę, czy kobiety, które planują dzidzię powinny stosować lactovaginal? Przecież on warunkuje kwaśne środowisko, które dla plemników niestety nie jest wskazane.

Aga tak minął,ale dopadły mnie znowu wątpliwości czy chce drugie dziecko i czy sobie poradze..... :-:)szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::no: wiem wiem,napewno mnie zaraz tutaj doprowadzisz do porządku.....ale tak sobie wczoraj leżałam sama w łóżku z moim synkiem i jakoś tak mnie naszło............

No nie ja cie utłukę:crazy:, tak walczysz, połykasz jakieś hormony i teraz takie głupoty opowiadasz!!!!!

Wiem, że jak nam dzieciaki chorują to pojawiają się wątpliwości, które z mojego doświadczenia wynika pochodzą ze strachu o nie z braku siły, czy chęci posiadania maluch.

Spokojnie, jesteś teraz sama, M wyjechał, mama zabieg a do tego Wojtuś podziębiony to tylko przemęczenie i za dużo stresów - nic wiecej - wiem jak bardzo pragniesz tego maluszka!!!!

2 godziny po jedzeniu on sie nazywa klacid uno, i biore własnie osłonowe i jest masakra a dopiero wziełam 3 tabletke jeszcze 2 mi zostały!

Sprawdz w ulotce kiedy najlepiej jest brac ten antybiotyk,a tabletki osłonowe bierz w odstępie godzinnym conajmniej bo inaczej nawzajem się zwalczają.

Ja wiem,że część antybiotyków lepiej brać w trakcie lub przed jedzeniem,a niektóre po. no i musi być przerwa miezy braniem jednej a drugiej tabletki chyba ok 8 h

Klacid bierze czesto mój synek :)

Wiecie dziewczyny o czym pomyślałam,

ja często miałam problemy z zapaleniem pęcherza do tego antybiotyki itp, potem stale lactovaginal - żeby kwaśne środowisko, chroniło przed bakteriami. Tak sobie myślę, czy kobiety, które planują dzidzię powinny stosować lactovaginal? Przecież on warunkuje kwaśne środowisko, które dla plemników niestety nie jest wskazane.

to tak samo jak ja zawsze stosowałam do higieny intymnej srodki a potem sie okazało, ze one zabijają plemniki! i przestałam stosowac dobrze, ze lekarka mi o tym powiedziała

No nie ja cie utłukę:crazy:, tak walczysz, połykasz jakieś hormony i teraz takie głupoty opowiadasz!!!!!

Wiem, że jak nam dzieciaki chorują to pojawiają się wątpliwości, które z mojego doświadczenia wynika pochodzą ze strachu o nie z braku siły, czy chęci posiadania maluch.

Spokojnie, jesteś teraz sama, M wyjechał, mama zabieg a do tego Wojtuś podziębiony to tylko przemęczenie i za dużo stresów - nic wiecej - wiem jak bardzo pragniesz tego maluszka!!!!

Wiedziałam,że mi tak powiesz.....dobrze ze jesteś......właśnie czasem jak jestem sama to mnie nachodzą takie myśli,choć muszę ci sie przyznać,że niestety ja nie bardzo mogę liczyc na pomoc mojego m szczególnie przy niemowlaczku,dlatego długo zwlekałam z decyzją o drugiej dzidzi.....bo wiedziałam,że sama z małymi nie dam rady,tak pewnie bym wczesniej się starała......ehhhh

ja go biore dopiero 3 dzien :-(a juz mam skutki uboczne:wściekła/y:

Pajkaa przeczytaj ulotkę,może coś robisz źle....?Ja tak miałam z jednym antybiotykiem...że źle go sobie podawałam.

Albo dodatkowo oprócz tabletek osłonowych wcinaj naturalne jogurty,pomoże to trochę uporządkować florę baketryjną!

reklama
Wiedziałam,że mi tak powiesz.....dobrze ze jesteś......właśnie czasem jak jestem sama to mnie nachodzą takie myśli,choć muszę ci sie przyznać,że niestety ja nie bardzo mogę liczyc na pomoc mojego m szczególnie przy niemowlaczku,dlatego długo zwlekałam z decyzją o drugiej dzidzi.....bo wiedziałam,że sama z małymi nie dam rady,tak pewnie bym wczesniej się starała......ehhhh

Kochanie, dasz rade, wiem, ze czasem jest ciężko - bo sama jestem mamą, ale musisz!

I Ty dobrze wiesz dlaczego - nie muszę ci przypominać - prawda!!!

Do góry