reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jak ja wam zazdroszczę, że jesteście mamciami,
ja mam trójkę rodzeństwa i nie ma nic piękniejszego od dzieci, sama marzę o trójeczce:) Na razie trzeba zacząc od jednego:)

fajtycznie chyba zakupie soie dzisiaj jogurty naturalne
własnie ten lek biore 2 godziny po posiłku i potem przez godzine mnie brzuch boli, ale to są skutki uboczne bo tam w ulotce pisze .

ja mam trójkę rodzeństwa i nie ma nic piękniejszego od dzieci, sama marzę o trójeczce:) Na razie trzeba zacząc od jednego:)

Ja też marzę z M o trójeczce, ale na to chyba już nie ma szans - ale dwójeczka musi być i koniec kropka!!!!

Spokojnie ty też będziesz mamą, z tego co pamiętam to jeszcze niedługo walczysz wiec myśl pozytywnie!!!:tak:

a nam się marzą blizniaki :tak:ale z jednego będę zadowolona no i koniecznie dziewczynki :tak:
powiem Wam, ze jak tak patrze na mojego M jak z chrzesniakiem sie bawi bo mi tak serce ściska z żalu, ze szok ehh

Spokojnie...ja nie jestem w temacie i nie wiem ile się starasz,ale dla każdej z nas los przygotował niespodzianke, tylko w swoim czasie!

Wiec głowa do góry damy rade!!!:-):-):-)

Oj tak głowa do góry!

fajtycznie chyba zakupie soie dzisiaj jogurty naturalne
własnie ten lek biore 2 godziny po posiłku i potem przez godzine mnie brzuch boli, ale to są skutki uboczne bo tam w ulotce pisze .

I w ulotce piszą aby brać po jedzeniu tak? A słuchaj spróbuj wziąść ten antybiotyk zaraz przed zjedzeniem lub w trakcie,może to pomoże??? Być może musisz mieć trawiony antybiotyk razem z jedzeniem!?? i Bierz koniecznie coś osłonowego na brzuszek!!

a nam się marzą blizniaki :tak:ale z jednego będę zadowolona no i koniecznie dziewczynki :tak:powiem Wam, ze jak tak patrze na mojego M jak z chrzesniakiem sie bawi bo mi tak serce ściska z żalu, ze szok ehh

Mnie też marzy sie trójeczka...jedno mam.....jedyną możliwością aby mieć trójke to bliźniaki :)))))) moja gin zapytała mnie: "a czy mąż wie o Pani planach" :-D:-D a ja na to jej....że nie,ale gdyby sie nam przytrafiło....nie miałby wyjścia.... :-D i zapisała mi leki na rozruszanie jajników :szok::-D:-D:-);-);-)

reklama
a nam się marzą blizniaki :tak:ale z jednego będę zadowolona no i koniecznie dziewczynki :tak:
powiem Wam, ze jak tak patrze na mojego M jak z chrzesniakiem sie bawi bo mi tak serce ściska z żalu, ze szok ehh

No to powiem Ci, ze nam też sie marzą bliźniaki, za pierwszym razem sie o to modliliśmy, teraz też, ale masz racje będę sie cieszyć i z jednego i jest mi to całkiem obojętne co to będzie, byle zdrowe. :-D

A minie ściska w dołku jak spotykam jakąś kumpelę, która mi mówi, ze jest w ciąży, ze nie planowała ale jest!!!:zawstydzona/y:

Do góry