jagodka1231
Fanka BB :)
Kochanie, dasz rade, wiem, ze czasem jest ciężko - bo sama jestem mamą, ale musisz!
I Ty dobrze wiesz dlaczego - nie muszę ci przypominać - prawda!!!
No prawda,prawda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochanie, dasz rade, wiem, ze czasem jest ciężko - bo sama jestem mamą, ale musisz!
I Ty dobrze wiesz dlaczego - nie muszę ci przypominać - prawda!!!
ja go biore dopiero 3 dzien :-(a juz mam skutki uboczne
No prawda,prawda
Jak ja wam zazdroszczę, że jesteście mamciami,
ja mam trójkę rodzeństwa i nie ma nic piękniejszego od dzieci, sama marzę o trójeczce Na razie trzeba zacząc od jednego
fajtycznie chyba zakupie soie dzisiaj jogurty naturalne
własnie ten lek biore 2 godziny po posiłku i potem przez godzine mnie brzuch boli, ale to są skutki uboczne bo tam w ulotce pisze .
Jak ja wam zazdroszczę, że jesteście mamciami,
ja mam trójkę rodzeństwa i nie ma nic piękniejszego od dzieci, sama marzę o trójeczce Na razie trzeba zacząc od jednego
Wiec głowa do góry damy rade!!!:-):-):-)
fajtycznie chyba zakupie soie dzisiaj jogurty naturalne
własnie ten lek biore 2 godziny po posiłku i potem przez godzine mnie brzuch boli, ale to są skutki uboczne bo tam w ulotce pisze .
a nam się marzą blizniaki ale z jednego będę zadowolona no i koniecznie dziewczynki powiem Wam, ze jak tak patrze na mojego M jak z chrzesniakiem sie bawi bo mi tak serce ściska z żalu, ze szok ehh
a nam się marzą blizniaki ale z jednego będę zadowolona no i koniecznie dziewczynki
powiem Wam, ze jak tak patrze na mojego M jak z chrzesniakiem sie bawi bo mi tak serce ściska z żalu, ze szok ehh