reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
to macie w sumie podobnie tylko u mnie jest tez feler wiec mowimy z mezem , ze my dwa lewutki jesteśmy :-) nie wiem dlaczego, ale maz sie ucieszył jak mu wyszły złe wyniki :szok: bo stwierdził, ze przynajmniej siebie nie bede obwiniała za brak ciąży;-)
a ten lonocomplex znalazłam za 8,50 60 kapsułek, ale nie wiem czy to to wiec podaje linka Linocomplex NNKT, kapsułki, 60 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie czy to jest to Aga??
bo jeszcze takie znalazłam LINOcomplex A+E+F / Suplementy diety | Ziololek

Witam Jagodka :)

Tak dokładnie to!!!

I powiedzcie mi dziewczyny czy faktycznie zastrzyk z pregnylu boli??:-(bo ja nie lubie zastrzyków i wole sie nstawić bo moze dzisiaj dostane:szok:

Nastaw się, ze boli jak .....i wtedy będzie dobrze.

Wszystko zależy od tego jak jest podany, ale nie martw się na zapas będzie dobrze, a jak zobaczysz strzykawkę to pomyśl - o dzieki temu za jakieś 9 miesięcy bedę trzymać na rekach własny cud!!!;-)

I wówczas nic nie poczujesz!!!

Pajeczko ja biorę ten wzbogacony o kwasy, bo to ponoć lepszy zestaw (pierwszy), a witaminy i tak przyjmuję w Feminatalu, bo biorę go od roku non stpo i morfologię mam super!!!

Nie wiem, czy powinnaś mieszać wiesiołka z lnem, ja biorę je oddzielnie, tak jak ci pisałam do owulacji wiesiołek, a zaraz po lub dzień przed zaczynam brać linocomplex NNKT. I tobie też tak radzę lub zapytaj lekarki, ale nie sadzę by było wskazane przesadzać z czymkolwiek!

Witaj Pajkaa,ja również biorę ten Linocomplex dzięki mojej kochanej AGniesiar :tak::-)

Zasługę za takie myślenie to wiesz komu przypisać:-D, kto nauczył mnie myśleć o najgorszym, a w ten sposób co by sie nie działo daje nadzieje i wiarę w przyszłość i CUD!!!!

Aga ja wiem,że nie masz doła i dlatego bije Ci brawo!Wiem wiem........

Witaj Jagodka 1231:)

Witaj Milusia83 :)

Nastaw się, ze boli jak .....i wtedy będzie dobrze.
Wszystko zależy od tego jak jest podany, ale nie martw się na zapas będzie dobrze, a jak zobaczysz strzykawkę to pomyśl - o dzieki temu za jakieś 9 miesięcy bedę trzymać na rekach własny cud!!!;-)
I wówczas nic nie poczujesz!!!

Ja zawsze powtarzam nastaw się na najgorszy scenariusz wtedy nic gorzsego nie powinno się wydarzyć a zawsze może byc gorzej :tak:;-):-)

Ja w ciąży brałam zastrzyki w pierwszym trymestrze....poprostu pomysl,że dzięki temu bedziesz cieszyć się dzidzią to pomaga!!

to dzisiaj podpytam lekarki a podejde sobie do apteki i zakupie :-)
ja chyba bede musiała odstawic ten antybiotyk bo słuchajcie tak sie zle po nim czuje, ze szok żołądek mnie boli, mdli mnie , jest mi niedobrze

Pajeczko zaszkodzić to na pewno nie zaszkodzi, a jeszcze gdzieś czytałam, ale nie moge sobie przypomnieć gdzie, ze te kwasy omega3 i omega 6 wpływają ochronnie na endometrium i dlatego miedzy innymi są zalecane dla kobiet chcących zafasolkować, lub dla kobiet w okresie menopauzy!

Jadodka- mam nadzieję, ze zły nastrój ten co cię nawiedzał w poniedziałek, już jest przeszłością i teraz tylko wypatrujesz z niecierpliwością swojego M i owulacji.:-)

ja chyba bede musiała odstawic ten antybiotyk bo słuchajcie tak sie zle po nim czuje, ze szok żołądek mnie boli, mdli mnie , jest mi niedobrze

A jaki bierzesz antybiotyk???

A bierzesz go przed czy po jedzeniu?

Bierzesz coś osłonowego przy antybiotyku??Np Lacidofil?Lakcid?

reklama
Jadodka- mam nadzieję, ze zły nastrój ten co cię nawiedzał w poniedziałek, już jest przeszłością i teraz tylko wypatrujesz z niecierpliwością swojego M i owulacji.:-)

Aga tak minął,ale dopadły mnie znowu wątpliwości czy chce drugie dziecko i czy sobie poradze..... :-:)szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::no: wiem wiem,napewno mnie zaraz tutaj doprowadzisz do porządku.....ale tak sobie wczoraj leżałam sama w łóżku z moim synkiem i jakoś tak mnie naszło............

Do góry