reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
to macie w sumie podobnie tylko u mnie jest tez feler wiec mowimy z mezem , ze my dwa lewutki jesteśmy :-) nie wiem dlaczego, ale maz sie ucieszył jak mu wyszły złe wyniki bo stwierdził, ze przynajmniej siebie nie bede obwiniała za brak ciąży;-)
a ten lonocomplex znalazłam za 8,50 60 kapsułek, ale nie wiem czy to to wiec podaje linka Linocomplex NNKT, kapsułki, 60 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie czy to jest to Aga??
bo jeszcze takie znalazłam LINOcomplex A+E+F / Suplementy diety | Ziololek
Witam Jagodka
Tak dokładnie to!!!
R
RiSiA
Gość
Tak dokładnie to!!!
ale który ten pierwszy czy drugi?? i mozna go rownoczesnie brac z wiesiołkiem?
agniesiar
Marzymy o II serduszku
I powiedzcie mi dziewczyny czy faktycznie zastrzyk z pregnylu boli??:-(bo ja nie lubie zastrzyków i wole sie nstawić bo moze dzisiaj dostane
Nastaw się, ze boli jak .....i wtedy będzie dobrze.
Wszystko zależy od tego jak jest podany, ale nie martw się na zapas będzie dobrze, a jak zobaczysz strzykawkę to pomyśl - o dzieki temu za jakieś 9 miesięcy bedę trzymać na rekach własny cud!!!;-)
I wówczas nic nie poczujesz!!!
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Pajeczko ja biorę ten wzbogacony o kwasy, bo to ponoć lepszy zestaw (pierwszy), a witaminy i tak przyjmuję w Feminatalu, bo biorę go od roku non stpo i morfologię mam super!!!
Nie wiem, czy powinnaś mieszać wiesiołka z lnem, ja biorę je oddzielnie, tak jak ci pisałam do owulacji wiesiołek, a zaraz po lub dzień przed zaczynam brać linocomplex NNKT. I tobie też tak radzę lub zapytaj lekarki, ale nie sadzę by było wskazane przesadzać z czymkolwiek!
Nie wiem, czy powinnaś mieszać wiesiołka z lnem, ja biorę je oddzielnie, tak jak ci pisałam do owulacji wiesiołek, a zaraz po lub dzień przed zaczynam brać linocomplex NNKT. I tobie też tak radzę lub zapytaj lekarki, ale nie sadzę by było wskazane przesadzać z czymkolwiek!
jagodka1231
Fanka BB :)
Witaj Pajkaa,ja również biorę ten Linocomplex dzięki mojej kochanej AGniesiar :-)
Zasługę za takie myślenie to wiesz komu przypisać, kto nauczył mnie myśleć o najgorszym, a w ten sposób co by sie nie działo daje nadzieje i wiarę w przyszłość i CUD!!!!
Aga ja wiem,że nie masz doła i dlatego bije Ci brawo!Wiem wiem........
Witaj Jagodka 1231
Witaj Milusia83
Nastaw się, ze boli jak .....i wtedy będzie dobrze.
Wszystko zależy od tego jak jest podany, ale nie martw się na zapas będzie dobrze, a jak zobaczysz strzykawkę to pomyśl - o dzieki temu za jakieś 9 miesięcy bedę trzymać na rekach własny cud!!!;-)
I wówczas nic nie poczujesz!!!
Ja zawsze powtarzam nastaw się na najgorszy scenariusz wtedy nic gorzsego nie powinno się wydarzyć a zawsze może byc gorzej ;-):-)
Ja w ciąży brałam zastrzyki w pierwszym trymestrze....poprostu pomysl,że dzięki temu bedziesz cieszyć się dzidzią to pomaga!!
R
RiSiA
Gość
to dzisiaj podpytam lekarki a podejde sobie do apteki i zakupie :-)
ja chyba bede musiała odstawic ten antybiotyk bo słuchajcie tak sie zle po nim czuje, ze szok żołądek mnie boli, mdli mnie , jest mi niedobrze
ja chyba bede musiała odstawic ten antybiotyk bo słuchajcie tak sie zle po nim czuje, ze szok żołądek mnie boli, mdli mnie , jest mi niedobrze
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Pajeczko zaszkodzić to na pewno nie zaszkodzi, a jeszcze gdzieś czytałam, ale nie moge sobie przypomnieć gdzie, ze te kwasy omega3 i omega 6 wpływają ochronnie na endometrium i dlatego miedzy innymi są zalecane dla kobiet chcących zafasolkować, lub dla kobiet w okresie menopauzy!
Jadodka- mam nadzieję, ze zły nastrój ten co cię nawiedzał w poniedziałek, już jest przeszłością i teraz tylko wypatrujesz z niecierpliwością swojego M i owulacji.:-)
jagodka1231
A jaki bierzesz antybiotyk???
A bierzesz go przed czy po jedzeniu?
Bierzesz coś osłonowego przy antybiotyku??Np Lacidofil?Lakcid?
reklama
jagodka1231
Jadodka- mam nadzieję, ze zły nastrój ten co cię nawiedzał w poniedziałek, już jest przeszłością i teraz tylko wypatrujesz z niecierpliwością swojego M i owulacji.:-)
Aga tak minął,ale dopadły mnie znowu wątpliwości czy chce drugie dziecko i czy sobie poradze..... :-szok: wiem wiem,napewno mnie zaraz tutaj doprowadzisz do porządku.....ale tak sobie wczoraj leżałam sama w łóżku z moim synkiem i jakoś tak mnie naszło............
Podziel się: