reklama
R
RiSiA
Gość
Witaj
27 dc, z tym, że cykl u mnie trwa średnio 35 lub 36 dni
pozdrawiam
kurtka to tak szybko miałabys taki spadek tempki?? ja zazwyczaj mam spadek albo w dniu @ albo 3 dni przed
agniesiar
Marzymy o II serduszku
A wiesz moze warto spróbiwać takich metod bardziej wyszukanych na ten okres ;-)
u nas prawdopodobnie jest tak, ze jaj M zrobił badania to sie okazało (miał tylko 2 dni przerwy), ze jest 60% zywych i lekarz zlecił 2 badanie po czym miał 4 dni przerwy i było tylko 40 % zywych , 3 badanie 5 dni przerwy i tez tylko 40 %.
Gdzies wyczytałam, ze zbyt długa przerwa miedzy stosunkami moze powodowac obumieranie plemników, dlatego my się przytulamy co 2 dni albo nawet codziennie. Bo sie okazało, ze im krótsza przerwa tym wyniki lepsze! ale i tak byłam z niego dumna, ze poszedł 5 razy na badania!
Damy radę trzeba w to wierzyć, ja staram sie tym wszystkim juz nie stresowac. Kupiłam sobie muzyke relaksacyjną bo zauwazyłam jak byłam kiedys w grocie solnej, ze to bardzo mnie odstresowuje i działa! wiec mam zamiar o niczym nie myslec , na jakis czas nawet zniknąć z forum (tylko w czasie nadmiernego staranka), zeby oczyscic umysł :-) i pracować
A ja doszłam do takich mądrych wniosków dopiero po tym jak wszystko sie zaczęło na maksa sumować i nie wytrzymałam:
Otóż:
-pęcherzyk lubi sobie przerosnąć,
-niedomaga faza lutealna,
-znalazł mi polipa, który działa jak wkładka antykoncepcyjna,
-M ma poważne problemy z potencją i możemy tylko wówczas gdy przerwa jest 3 dniowa,
-no i widzieliśmy dwie kraski, a potem nic (nie chce się zastanawiać, dlaczego - wychodzę z założenia że test był felerny, bo wyczytałam, że te bobo-testy płytkowe czasem tak mają!)
-podejrzenie słabego nasienia u mojego M (wszystko sie wyjaśni w ten piątek)
Po tym wszystkim starsznie sie załamałam i odchorowałam, ale teraz nie dma sie chandrze, a że każde poczęcie jest cudem, to dlaczego nam miałoby się to nie zdarzyć!!!
milusia83
Podwójna mamuśka:)
No własnie, podejrzewam, że ten miesiąc to był bez owulki
Pewnie to przez mega stres, ostatnio za dużo pracy Kurcze, a tak się cieszyłam jak jajniki mnie bolały, aż chodzić nie mogłam, tak mocniej w tym miesiącu, a tu chyba lipka. To brzmi pewnie śmiesznie gdy kobieta cieszy się jak głupia jak ją cały brzuch boli
Agniesiar
trzymam za Ciebie kciuki, zobaczysz, że wszystko się ułoży, Pan Bóg ma dla każdego plan
buziaki
Pewnie to przez mega stres, ostatnio za dużo pracy Kurcze, a tak się cieszyłam jak jajniki mnie bolały, aż chodzić nie mogłam, tak mocniej w tym miesiącu, a tu chyba lipka. To brzmi pewnie śmiesznie gdy kobieta cieszy się jak głupia jak ją cały brzuch boli
Agniesiar
trzymam za Ciebie kciuki, zobaczysz, że wszystko się ułoży, Pan Bóg ma dla każdego plan
buziaki
Ostatnia edycja:
agniesiar
Marzymy o II serduszku
No własnie, podejrzewam, że ten miesiąc to był bez owulki
buziaki
ja też sie cieszę, bo wiem jak boli przed owu. i jak boli zaraz po!
Przynajmniej wiem na czym stoję!
jagodka1231
Fanka BB :)
A ja doszłam do takich mądrych wniosków dopiero po tym jak wszystko sie zaczęło na maksa sumować i nie wytrzymałam:
Otóż:
-M ma poważne problemy z potencją i możemy tylko wówczas gdy przerwa jest 3 dniowa,
-no i widzieliśmy dwie kraski, a potem nic (nie chce się zastanawiać, dlaczego - wychodzę z założenia że test był felerny, bo wyczytałam, że te bobo-testy płytkowe czasem tak mają!)
Po tym wszystkim starsznie sie załamałam i odchorowałam, ale teraz nie dma sie chandrze, a że każde poczęcie jest cudem, to dlaczego nam miałoby się to nie zdarzyć!!!
Agniesiar nie możesz dać się żadnej chandrze ani dołom, WALCZYMY WALCZYMY!!! I tobie i innym sie uda,ty o tym wiesz i ja to wiem....czasem trzeba poczekać dłużej,najwazniejsze to dobre nastawienie i opieka lekarska!Głowa do góry!Słonko!!
jagodka1231
Fanka BB :)
A tak wogóle to witam wszystkie dziewczyny i te starsze staraczki i te nowe staraczki!!!
R
RiSiA
Gość
Otóż:
to macie w sumie podobnie tylko u mnie jest tez feler wiec mowimy z mezem , ze my dwa lewutki jesteśmy :-) nie wiem dlaczego, ale maz sie ucieszył jak mu wyszły złe wyniki bo stwierdził, ze przynajmniej siebie nie bede obwiniała za brak ciąży;-)
a ten lonocomplex znalazłam za 8,50 60 kapsułek, ale nie wiem czy to to wiec podaje linka Linocomplex NNKT, kapsułki, 60 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie czy to jest to Aga??
bo jeszcze takie znalazłam http://www.ziololek.pl/content.php?menus=Oferta%20produkcyjna&menu=Produkty&dzial=66&artwyb=98
Witam Jagodka
R
RiSiA
Gość
I powiedzcie mi dziewczyny czy faktycznie zastrzyk z pregnylu boli??:-(bo ja nie lubie zastrzyków i wole sie nstawić bo moze dzisiaj dostane
reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Agniesiar nie możesz dać się żadnej chandrze ani dołom, WALCZYMY WALCZYMY!!! I tobie i innym sie uda,ty o tym wiesz i ja to wiem....czasem trzeba poczekać dłużej,najwazniejsze to dobre nastawienie i opieka lekarska!Głowa do góry!Słonko!!
Ależ kochanie ja nie mam żadnego doła, ja napisałam dzięki czemu w końcu sie podniosłam, co mnie na tyle złamało, ze postanowiłam walczyć i mieć wszystko w d....
I po prostu wierzyć.
Zasługę za takie myślenie to wiesz komu przypisać, kto nauczył mnie myśleć o najgorszym, a w ten sposób co by sie nie działo daje nadzieje i wiarę w przyszłość i CUD!!!!
Podziel się: