agniesiar
Marzymy o II serduszku
Wlasnie teraz mam nową lekarkę i to jest 1 cykl z nią więc wiesz ona chce sobie to poobserwowac, ale juz dostałam pregnyl na pęknięcie bo jej od razu powiedziałam, ze po 1 tabletce clo mam torbiele! a pewnie jak jej sie nie bedzie podobało endo przy stymulowaniu to sie jej zapytam o leki na endo.
Wiesz ja wiem, ze to nie są problemy cięznie do pokonania dla lekarzy tylko kurde dlaczego oni nie myślą?? skoro poprzedni lekarz obserwował na clo 3 cykle z tego wszystkie 3 były do dupy bo pecherzyki były giganty to nie wpał na pomysł pregnylu! a ta lekarka od razu recepta na pregnyl bo inaczej sie nie bedziemy stymulować. Grunt to trafic na dobrego gina!
I najgorsze jest to, ze mimo, ze sie staramy ponad rok to dopiero ten pierwszy cykl moze dac nam szanse na zajscie.
fakt dobry lekarz to podstawa, ja ze swojego jestem bardzo zadowolona, nie dośc ze ginekolog to jeszcze endokrynolog. Mam nadzieję, ze kiedyś doprowadzi nas do szczęśliwego finału.
Na razie w piętek jedziemy z M zbadać jego chłopaków, bo powiedział, że nie będzie mnie stymulować i walić hormony dopóki nie będziemy wiedzieli, czy nie ma problemu po drugiej stronie.