reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja tez mam tak po luteinie, a jaką bierzesz podjęzykową czy dopochwową?
Ja dodatkowo do owulacji łykam wiesiołka więc tonę w śluzie, ale to i dobrze, bo jak słabrze żołnierzyki to trzeba im pomoc ;-)

może to niezbyt mądre pytanie, ale wiesiołek to tabletki czy ziółka do picia?:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo nigdy nie stosowałam wspomagaczy... :sorry:

reklama
Ja tez mam tak po luteinie, a jaką bierzesz podjęzykową czy dopochwową?
Ja dodatkowo do owulacji łykam wiesiołka więc tonę w śluzie, ale to i dobrze, bo jak słabrze żołnierzyki to trzeba im pomoc ;-)

Ja biorę dopochwowo dwie tabletki rano i dwie wieczorewm - bo lepiej sie wchłania niż ta doustna.

Ja też do owulacji biore wiesiołka, a po lino compeks (to wyciąg z lnu w kapsułkach + kwasy omega 3 i omega 6) polecam super na endometrium w drugiej fazie cyklu a do tego super dla ewentualnej fasolki!

może to niezbyt mądre pytanie, ale wiesiołek to tabletki czy ziółka do picia?:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo nigdy nie stosowałam wspomagaczy... :sorry:

ja kupuje chyba 60 kapsułek i biore albo 3xdziennie po 2 tabletki albo 2x dziennie po 3 tabletki do owulki. Ale ilosc zalezy od tego ile masz sluzu :-)

Agniesia a ile ten lino compeks kosztuje? Bo ja biore kwas omega 3 z wit. E, ale tez bym sobie tez zakupiła

a czy przy obserwacji śluzu on nie zakłóca? tzn jest tylko więcej śluzu, kolory i rozciągliwość taka jak ma być w danym momencie?

nie bo on powoduje, ze masz wiecej sluzu co powoduje lepszy transport plemniczków do celu :-) ogolnie ja go biore dlatego bo jestem stymulowana clo przy któym jestem totalnie sucha w dni płodne.

nie bo on powoduje, ze masz wiecej sluzu co powoduje lepszy transport plemniczków do celu :-) ogolnie ja go biore dlatego bo jestem stymulowana clo przy któym jestem totalnie sucha w dni płodne.

rozumiem, czyli bierze się go tylko w czasie, kiedy spodziewamy się owulki.. rozumiem... musze się edukować na następny cykl :-):tak:

ja kupuje chyba 60 kapsułek i biore albo 3xdziennie po 2 tabletki albo 2x dziennie po 3 tabletki do owulki. Ale ilosc zalezy od tego ile masz sluzu :-)

Agniesia a ile ten lino compeks kosztuje? Bo ja biore kwas omega 3 z wit. E, ale tez bym sobie tez zakupiła

Jest stosunkowo nie drogi bo za 60 kapsułek płacę 13-14zł i wystarczają na 20 dni bo bierze się 3 x dziennie!

reklama
Do góry