reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:) tylko że ja siedzę do 18 :-( Ale nic... dam rade wysiedzieć i do 18 :tak::-)a pozniej bede delektowac sie spokojem i odpoczywac w domku :tak::-)
Ps. ja tez dalej cwiczę... :) i sama po sobie czuję ze troszkę jest mnie mniej...pewnie dopiero 0,5 kg ale sam fakt ze cwicze napawa mnie pozytywnie ;):)

To prawda... dla mnie to troche taka odskocznia...
No i jak sie porządnie namęczę to mam z tego mega przyjemność...:-D

marzi ja tez jestem straszliwie niecierpliwa... ale mój A. powiedział, że nie chce teraz żadnych nacisków - po prostu przestajemy uważać i co ma być to będzie. Ja oczywiście zwariowałam odrazu i dlatego tu do Was przyszłam, żeby Wam się wygadywać o cyklach, dniach płodnych itd :D

Jestem pewna, że po prostu nie trafiacie - tak jak ja nie trafiam... jeszcze będziemy się cieszyć fasolkami - i to już niedługo zobaczysz!!

Mój tez mi tak mówi... że sie spinam jak czesiek i efektu zero... dlatego wyluzowałam trochę w tym cyklu... choć tak jak mówię czrne mysli mam... i pewnie jak dostanę @ to znowu będę miec doła...:-(

reklama
Mój tez mi tak mówi... że sie spinam jak czesiek i efektu zero... dlatego wyluzowałam trochę w tym cyklu... choć tak jak mówię czrne mysli mam... i pewnie jak dostanę @ to znowu będę miec doła...:-(

spinam jak czesiek i efektu zero :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobre dobre!!!!

To faktycznie słonko musisz wyluzować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marzi
jak będziesz mieć doła to się podeśle łopate!

:-D:-D:-D:-):-) ależ się usmiałam!!!

super z tym cześkiem..... spadłam z krzesła :-D:-D:-D

faceci się jednak czasem przydają... na przykład do produkowania takich tekstów :-)
Mój niby taki kozak, nie spina się luzuje, ale jak testowaliśmy w poprzednim cyklu do siedział pod łazienką i tylko nóżkami przebierał - no i cholernie był zawiedziony, chyba nawet bardziej niż ja...

marzi
jak będziesz mieć doła to się podeśle łopate! nie dołuj się bo to nic nie da! babo jedna !

spinam jak czesiek i efektu zero :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobre dobre!!!!

To faktycznie słonko musisz wyluzować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D:-):-) ależ się usmiałam!!!

super z tym cześkiem..... spadłam z krzesła :-D:-D:-D

faceci się jednak czasem przydają... na przykład do produkowania takich tekstów :-)
Mój niby taki kozak, nie spina się luzuje, ale jak testowaliśmy w poprzednim cyklu do siedział pod łazienką i tylko nóżkami przebierał - no i cholernie był zawiedziony, chyba nawet bardziej niż ja...

Widzę, że wszystkim dzisiaj humorek dopisuje... co tu dużo mówić... no spinałam się... jak czesiek no...;-) ja myślałam, że to tak hop siup i już...:happy: a tu u cześka dupa blada...

łopata się pewnie przyda... a może i taczka... ale łudzę sie, ze może bedzie niespodziewanka...:rofl2:

Ja po pierwszych dwoch dniach robienia brzuszków miałam takie zakwasy że jak kichałam albo kaszlałam to od razu krzyczałam z bolu tak mnie mięsnie bolały :) ale przyznam sie ze lubie ten stan po cwiczeniach ...tzn jak jestem padnieta, :tak::-)
wtedy szybko wskakuje do wanny i wychodze z niej jak nowo narodzona ;) Taka lekka :):)

hihihihi.. ja od razu pod prysznic... a przedwczoraj zrobiłam sobie ćwiczonka na talie... hihihihi a wczoraj nie mogłam podnieśc ręki...;-)

witam i pozdrawiam serdecznie!
Wszyscy wimy o tym spokoju tylko trudno go zachować.
To wszystko tak długo trwa...
Za tydzień robię test już chyba nie wytrzymam, ale z drugiej strony bardzo się boję, że nic z tego nie będzie...:-(

ticker.php

dziewczyny macie zapał do tych ćwiczeń ! ja mam takiego lenia niech to szlak! ale coś ostatnio mało jem, praktycznie cały dzień nie chce mi sie jeść i tak od początku tyg , nie wiem od czego to, ale może jakiś skutek wagowy przyniesie;-)

martulka no ty juz niedługo testujesz! 3mam kciuki!:tak:
starałaś się gesto i czesto w owu? ;-):rofl2:
pozdrówki!

skowronek
głowa do góry i nie dołuj sie, co ma być to bedzie 3mam kciuki!:happy:

reklama
martulka no ty juz niedługo testujesz! 3mam kciuki!:tak:
starałaś się gesto i czesto w owu? ;-):rofl2:
pozdrówki!

właśnie się za bardzo nie przyłożyłam ,więc raczej w tym cyklu nie będziemy się cieszyć... Niby owulka była, przytulanko też - i to takie randkowe, bez dziecka za ścianą (był u babci w tym czasie) ale coś nie czuję nic ciekawego odnośnie fasolki.
Raczej nastawiam się na następny cykl. Planuję badania i mierzenie tempki...

Ostatnia edycja:
Do góry