reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

martulka no ty juz niedługo testujesz! 3mam kciuki!:tak:
starałaś się gesto i czesto w owu? ;-):rofl2:
pozdrówki!
/QUOTE]

właśnie się za bardzo nie przyłożyłam ,więc raczej w tym cyklu nie będziemy się cieszyć... Niby owulka była, przytulanko też - i to takie randkowe, bez dziecka za ścianą (był u babci w tym czasie) ale coś nie czuję nic ciekawego odnośnie fasolki.
Raczej nastawiam się na następny cykl. Planuję badania i mierzenie tempki...
Marta no ale czemu zaraz tak pesymistycznie co?! w dupe dać!?:wściekła/y: :no:oj ojj ojjjjj
;-) bedzie dobrze! tulanko było i to bez dziecka za ścianą no to tym bardziej pewnie sie wyluzowaliście i bedzie pewnie okej!:tak: 3mam kciuki!

A my dzisiaj z mężem oddajemy syna do dziadków na noc a my w domciu romantiko teges....:cool2: a potem na impeze na miasto..

Podbrzusze mnie od wczoraj boli wiec pewnie pecherzyk rośnie...

reklama
Marta no ale czemu zaraz tak pesymistycznie co?! w dupe dać!?:wściekła/y: :no:oj ojj ojjjjj
;-) bedzie dobrze! tulanko było i to bez dziecka za ścianą no to tym bardziej pewnie sie wyluzowaliście i bedzie pewnie okej!:tak: 3mam kciuki!

A my dzisiaj z mężem oddajemy syna do dziadków na noc a my w domciu romantiko teges....:cool2: a potem na impeze na miasto..

Podbrzusze mnie od wczoraj boli wiec pewnie pecherzyk rośnie...

Raczej realistycznie niż pesymistycznie... :tak::tak:

U Ciebie będzie się działo ostro pewnie :-D:-D:-D pęcherzyk trach, żołnierzyki do boju!!

Witam Dziewczynki :-);-),

dzisiaj piątek trzynastego, ale mam nadzieję, że dla nikogo ten dzien nie okaże się pechowy...

u mnie dzisiaj 15 dc, spokój... były staranka i 13 i 14, więc chyba cykl nie poszedł tak bardzo na starty...:-D mam nadzieję, że zbałamuce mojego jeszcze przynajmniej ze 2 razy... hihihihi:szok::cool2:

A co tam u Was Dziewczynki???

P.S. Aha, u mnie półtorej kilograma mniej na wadze... fitness zaczął przynosić rezultaty!!!

Gratuluje! 1,5kg :szok: Ślicznie:-D Co do staranek to jak najbardziej jestem "za";-) Jeszcze przytulanki i będziemy wszyscy czekać z Tobą na efekty (owocne):-)

Oj zielona trzymam mocno kciuki:-):-):-) Liczę na kolejną zafasolkowaną w naszym gronie:-):-):-)

Kinga85 - to szalecie, szalejcie :-) na zdrówko :-) i na fasolkę :-)

Ja dziś na zakupy do Ikei i Tesco. Może ciuszek lub torebkę se kupię... hm... zobaczy się:-)

Ostatnia edycja:
Witam Was wszystkie:-) jestem tu dosyć nowa i postanowiłam dołączyć się do tematu. Już od 6 msc. z mężem staramy się o dziecko i narazie nic jeszcze z tego nie wyszło:-( próbowałam już różnych pozycji i też nic. Zastanawiam się czy nie wybrać się do ginekologa.

Gratuluje! 1,5kg :szok: Ślicznie:-D Co do staranek to jak najbardziej jestem "za";-) Jeszcze przytulanki i będziemy wszyscy czekać z Tobą na efekty (owocne):-)

Oj zielona trzymam mocno kciuki:-):-):-) Liczę na kolejną zafasolkowaną w naszym gronie:-):-):-)

Kinga85 - to szalecie, szalejcie :-) na zdrówko :-) i na fasolkę :-)

Ja dziś na zakupy do Ikei i Tesco. Może ciuszek lub torebkę se kupię... hm... zobaczy się:-)
:-) a dzieki bedzie mam nadzieje owocnie:-p;-)
Udanych zakupów życzę!!!! :happy:

właśnie się za bardzo nie przyłożyłam ,więc raczej w tym cyklu nie będziemy się cieszyć... Niby owulka była, przytulanko też - i to takie randkowe, bez dziecka za ścianą (był u babci w tym czasie) ale coś nie czuję nic ciekawego odnośnie fasolki.
Raczej nastawiam się na następny cykl. Planuję badania i mierzenie tempki...

A czy coś się czuje odnośnie fasolki zanim potwierdzi się testem. Ja się czuję bardzo normalnie nic nadzwyczajnego, ale mam nadzieję, że jest nas już dwoje...
ticker.php

Ostatnia edycja:
reklama
Cały dzien mam senny jakis, wlasnie sobie dwie godzinki drzemki zaserowwalam. Ale przynajmniej glowa ciut mniej boli wiec moze beda sily na wieczorne staranka
Witam nowe forumowiczki, juz powoli sie gubie bo nie nadazam bo nasze grono sie rozrasta;-)

Do góry