reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zresztą laski zafasolkujmy wszystkie na raz to będzie wesoło :-)
no właśnie na to liczę...musimy trzymać się razem, w końcu musi się udać!!! eijf jest dla mnie żywym dowodem, też się nakręcała jak i ja, miała wątpliwości czy wszystko w porządku, różne obawy, a mimo to udało się!!!

Hope - :))) oj uzależnia, ale to zasługa osób ktore tutaj piszą, za bardzo się z Wami związałam :) na jakiś czas całkiem ograniczyłam internet, później zaczęłam zaglądać co u Was, cały czas Wam kibicowałam, przecież nie stałyście mi się nagle obojętne! do tej pory nie zajrzałam na swoje konto na FF, nie wiem co tam się dzieje nawet.

Ostatnia edycja:
reklama
Niewatpliwie cos w tym wykresie jest.
Zielona-czy mialas juz kiedys taki spadek ponizej pokrywajacej w fazie lutealnej?
Trzymam mocno kciuki !
o ile się nie mylę to pisała wcześniej ,że ma tak pierwszy raz, takze oby coś się z tego wykluło !

emilchen
kochana jeśli tylko urlopik od BB ma Ci pomóc to próbuj, my tu pamiętamy o Tobie, zresztą sama wiesz;-)

dziekuje za gratulacje!dzis obudzialm sie po 5 bo spac nie moglam.zrobilam jeszcze jeden test bo nadal trudno uwierzyc...
aslowik-napisze tylko niestety nie teraz bo musze leciec...

dziewczęta bardzo długo mnie nie było, ale czasami zaglądałam do Was jako gość , bez logowania, bo cały czas trzymam za Was mocno kciuki!!!
no ale dzisiaj MUSIAŁAM się zalogować!!!.....
eijf serdeczne gratulacje!!! baaaardzo się cieszę! w końcu Twoje marzenie się spełniło :-D a skoro Tobie się udało to może mi też? może w końcu przełamiesz tę zlą passę która trwa w naszym gronie "weteranek" tego wątku :tak: może i nam się uda w tym cyklu który teraz trwa??
kochane chciałam jeszcze podziękować tym wszystkim które mnie wspierały i pocieszały wtedy, kiedy ogarnął mnie kryzys spowodowany @ (jakieś 1,5 miesiąca temu), wszystko przeczytałam ale Wam nie odpowiadałam, na jakiś czas przestałam wchodzić w ogóle na BB, do tej pory nie mierzę tempek, nic nie zapisuję. Jestem Wam bardzo wdzięczna, że napisałyście mi wiele ciepłych słów!!! :sorry::tak:
trzymam kciuki za twoje staranka! w koncu sie nam wszystkim uda na pewno:tak:
czasami trzeba odpocząć od bb to prawda....
Ja też w tym cyklu nie mierzę nic nie sprawdzam.... na spokojnie i spontanicznie raczej niż mechanicznie bo"owu" bo trzeba....
I miejmy nadzieje że ten listopad bedzie szczęśliwy nie tylko do eijf ale i dla nas też!;-)

Witam:-)
Ja już od 6 na nogach. Dostałam @dziś, a powinnam jutro więc musiałam poprawić suwaczek, no i od dziś mierzę temperaturkę:tak:. Strasznie jestem podekscytowana;-):-).
Zielona trzymam kciukasy

Wszystkim życzę miłego dzionka.:-):tak:

reklama
Do góry