mmm...
Fanka BB :)
hehehe dokładnie, nawet nie chcę myśleć co będzie za jakieś 30 lat...heheh szewc bez butów chodzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe dokładnie, nawet nie chcę myśleć co będzie za jakieś 30 lat...heheh szewc bez butów chodzi?
cześć dziewczyny!
widzę,że temat wagi na tapecie:-)
też by mi się przydało zrzucić co nie co, ja chodzę po domu i smęcę mężowi że gruba jestem , a on patrzy na mnie , puka się w głowe i mówi ,że jestem chuda jak szczypior. Chyba szczypioru chłopak nie widział;-) a rowerek stoi i się kurzy... ostatnio chyba w czerwcu był używany...
mój mąż jeste chyba jeszcze gorszy... bo może gdyby mi powiedział, kochanie wolałbym żebyś była szczuplejsza - miałabym wystarczający power, a on mówi:
kochanie ja nie mogę obiektywnie ocenić... wiesz sama i ja wiem, że przytyłaś - ja tez przytyłem, ale mi to nie przeszkadza... jeżeli towbie przeszkadza to się postaraj to zmienić........
Porażka :-)
Ja przechodze do drugiej strony tycia;-)czyli idę robić obiadek hihi
Dziś będzie tortilla z kurczakiem po meksykańsku uwielbiam i pracy mało.
Ale będę na bieżąco do Was zaglądać
ależ kochana, kosztuje na prawde śmiesznie mało bo jakieś 150-170 zl , więc może zainwestuj w taki :-) ale ja to mam takiego lenia żeby jeździć na nim heheheCześć Martilla!!! Ja też bym chciałamżeby mój M tak pukał się w czoło.....nigdy tego nie doczekam.....!!!!!!
To używaj tego rowerku...ja bym chciała mieć taki w domciu,bo wtedy nie musiałanbym się martwić o to,że nie mam kiedy iść na siłownie.....