reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no widzisz...a ja karmiłam nie całe 2 miesiące,bo wojtuś nie bardzo chciał jesć z piersi no i zostało mi jakieś 10 kilo :szok::szok::szok:,nawet prawie je zrzuciłam,a teraz jak brałam hormony to spowrtoem...wróciło wszystko.........

Powiem ci że ja już przegoniłam wagę z czasu ciąży :zawstydzona/y: przytyłam wtedy 9 kg a teraz ważę jeszcze więcej... pocieszam się że mam jeszcze rozmiar L - będę się martwić po ewentualnej ciąży;-)

Powiem ci że ja już przegoniłam wagę z czasu ciąży :zawstydzona/y: przytyłam wtedy 9 kg a teraz ważę jeszcze więcej... pocieszam się że mam jeszcze rozmiar L - będę się martwić po ewentualnej ciąży;-)

A ja w pierwszej ciąży przytyłam 30kg:szok:, a w drugiej się bardzo pilnowałam i przytyłam 28:zawstydzona/y::szok:. i muszę powiedzieć, że wcale bardzo dużo nie jadłam także poprostu tak mam a no i jeszcze dzieciaczki się duże rodziły:-). najważniejsze że wszystko wróciło do normy.

Ja w ciązy przytyłam jakieś 20 kilo,po porodzie zrzuciłam 10 zostało 10 no i tak się bujam niestety........

Stepper ( ale tylko na stopy ) ... i taka ławeczkę do robienia brzuszków :) :-):tak: Mialam jeszcze orbitrek'a ale pozyczylam kumpeli bo u mnie tylko kurz łapał... i rowerek stacjonarny ale mama wzieła :) hihi Wystarczy jak bede cwiczyc na tych dwóch :) Przyznam sie ze na stepper wskakuje tak co 2-3 dni ... ale od wczoraj mam plan robic to kazdego dnia :tak::-) + brzuszki :):)
U mnie z systematycznoscią nie ma problemu, jak sie uprę to robię :) :tak::-)

Wow,ile sprzętu......

A ja w pierwszej ciąży przytyłam 30kg:szok:, a w drugiej się bardzo pilnowałam i przytyłam 28:zawstydzona/y::szok:. i muszę powiedzieć, że wcale bardzo dużo nie jadłam także poprostu tak mam a no i jeszcze dzieciaczki się duże rodziły:-). najważniejsze że wszystko wróciło do normy.

chciałabym aby i u mnie wróćiło do normy..

Przyznam się Wam ze boję się troszkę zmian związanych z ciąża... nie jestem jakas tam chuda laska co mierzy i wazy sie kazdego dnia... ale tych zmian jakos sie boje... ale widok dzidzi w moich ramionach mi to wynagrodzi :):)
Tak naprawde to i ja się teraz boję, te dwie ciąże jakoś szybko zgubiłam i wróciłam do formy, natomiast teraz po 30:szok: to już i przemiana materii i spalanie inne no i przedewszystkim to kolagenowe włokna też już nie takie sprężyste:-(
Ale najważniejsze żeby dzidzia zdrowa i cała, a o resztę to się jakoś zadba:-);-)

reklama
ja też wychodzę z założenia, że dziecko zrekompensuje wszystko... mam rozstępy i zmienione ciało, łatwiej mi się tyje, ale śmiech mojego synka wynagradza wszystkie takie "smutki"

Do góry