reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

napisz jak to robisz?
Kupuję sos KNORR salsa Mexicana i placki tortilli, dwie piersi z kurczaka, czerwoną paprykę, cebulkę i czerwoną fasolkę w puszce.
Kurczaka kroję w kostkę podsmażam, dodaję cebulkę i paprykę pokrojone w piórka, potem odsączoną czerwoną fasolkę chwilę podsmażam i dodaję sos Knorra podsmażam jeszcze jakieś 10min mieszając. Placki podgrzewam w piekarniku, napełniam sosem zwijam i podaję z gęstą śmietaną pycha, polecam i bardzo szybko się robi

reklama
Witam

Dziewczyny a czy wy nie przesadzacie z tymi swoimi "problemami" wagowymi??:sorry::happy: na pewno nie jest tak źle no co wy!
Wszystkie kobiety są piekne, liczy się wewnetrzne piękno płynące z serca.

pozdrawiam i miłego dnia zyczę
pozytywnego!!:tak:;-)

takietam babskie użalanie się nad sobą :-D przynajmniej z mojej perspektywy

jak tam weekend? pracowałaś nad rozmnożeniem ;-)

Witam

Dziewczyny a czy wy nie przesadzacie z tymi swoimi "problemami" wagowymi??:sorry::happy: na pewno nie jest tak źle no co wy!
Wszystkie kobiety są piekne, liczy się wewnetrzne piękno płynące z serca.

pozdrawiam i miłego dnia zyczę
pozytywnego!!:tak:;-)

Powiedz kochana to wszystko mojemu mężowi,gwarantuje Ci,że nieźle by cię wysmiał :-:)-(

chiara
jak piszesz tortilla to mi się od razu kojarzy martilla na obiad hehe

zielona
zapomniałam od razu napisać, TRZYMAM KCIUKI !!!:-D

ależ kochana, kosztuje na prawde śmiesznie mało bo jakieś 150-170 zl , więc może zainwestuj w taki :-) ale ja to mam takiego lenia żeby jeździć na nim hehehe

no a co do Twojego męża to jak on tak może Ci mówić? ja bym chyba swojemu dała w łeb za takie teksty :-)

To co to za rower ta takie pieniążki??? Ja mojemu próbuje pewne rzeczy wytłumaczyć,ale się nie da...on chodząc na siłownie schudł już ponad 10 kilo!!!

Kupuję sos KNORR salsa Mexicana

Mniam Chiara1,zrobię to napewno!! A ten sos to z paczki czy słoiczek???

takietam babskie użalanie się nad sobą :-D przynajmniej z mojej perspektywy;-)

Niestety dla mnie to nie jest użalanie!!!

To co to za rower ta takie pieniążki??? Ja mojemu próbuje pewne rzeczy wytłumaczyć,ale się nie da...on chodząc na siłownie schudł już ponad 10 kilo!!!
no taki zwykły stacjonarny do ćwiczeń, spróbuję poszukać takiego na necie i pokazac jak wygląda
martilla -----> nawiązujesz do tematu wagowego :-) zmieścisz się do piekarnika? :-D;-);-);-)
wątpliwa sprawa;-)

reklama
Do góry