reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a tak wracając jeszcze do tematu wagi to ja też się kurcze boję, że przytyję na maksa w ciąży, a potem to już w ogóle nie zrzucę... dlatego się wzięłam teraz do roboty... chociaż jakbym była teraz w ciąży to i tak byłabym naszczęśliwsza na świecie... dzidzia zrekompensowałaby mi wszystko...:-)

w ogóle jestem zdania, że jak pojawi się Fasolka a potem Bobo, to od nowa zachce mi się życ na maksa, że dostane powera, jakiejś siły...;-)

reklama
Powiedz kochana to wszystko mojemu mężowi,gwarantuje Ci,że nieźle by cię wysmiał :-:)-(

Jagodka- przeprasza, że napiszę to na forum, ale już nie mogę, twój M to palant-jeśli chodzi o ten temat i to do tego ślepy bo wiem jak wyglądasz, jesteś wspaniałą i śliczną dziewczyną i moim zdaniem nie masz nigdzie za dużo!!!!!!

A jeśli chodzi o te kilogramy - dziewczyny my nie jesteśmy już nastolatkami i jesteśmy jakie jesteśmy! Jeśli komuś się nie podoba to ON ma problem - a nie my.

I tak jak napisałam jogodce - mam w pracy dwie chude laski po trzydziestce i nie chciałabym za żadne skarby świata wyglądać tak jak one - są pomarszczone jak 40-50, bo nic pod skórą nie ma tylko kości, a niestety skóra już nie jest taka jak kiedyś!!!

Dajcie spokój - będzie ciaża wiec i tak nieuniknione są te dodatkowe kg, więc dbajcie o sienie, o cerę, włosy, paznokcie i ubiór a i tak za wami wężyk mężczyzn bedzie sie oglądał, a waszemu ślinka skiapnie!!!:tak:

Jagodka- przeprasza, że napiszę to na forum, ale już nie mogę, twój M to palant-jeśli chodzi o ten temat i to do tego ślepy bo wiem jak wyglądasz, jesteś wspaniałą i śliczną dziewczyną i moim zdaniem nie masz nigdzie za dużo!!!!!!

A jeśli chodzi o te kilogramy - dziewczyny my nie jesteśmy już nastolatkami i jesteśmy jakie jesteśmy! Jeśli komuś się nie podoba to ON ma problem - a nie my.

I tak jak napisałam jogodce - mam w pracy dwie chude laski po trzydziestce i nie chciałabym za żadne skarby świata wyglądać tak jak one - są pomarszczone jak 40-50, bo nic pod skórą nie ma tylko kości, a niestety skóra już nie jest taka jak kiedyś!!!

Dajcie spokój - będzie ciaża wiec i tak nieuniknione są te dodatkowe kg, więc dbajcie o sienie, o cerę, włosy, paznokcie i ubiór a i tak za wami wężyk mężczyzn bedzie sie oglądał, a waszemu ślinka skiapnie!!!:tak:

Nie musisz mnie przepraszać, ja mam podobne zdanie!! Ale cóż..ja muszę się z tym wszystkim borykac na codzień.

Przesyłam Tobie buziaki!!

reklama
Ciekawe której pierwszej z nas uda się i bedzie zarażać!!!!!! Ja trzymam mocno kciuki,może w końcu opuści nas ta zła passa!!!!

Do góry