reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nie mam jakiegoś wielkiego doła z tego powodu , ale troszkę smutno mi jest...:-( gdzieś w głebi serca miałam nadzieję ze sie udało...
Cieszę się jedynie z faktu że potrafię wyczuć swoje ciało a jeszcze bardziej ze zrozumiałam wykresy :):):):-)

Wiem,że jak przychodzi @ to zawsze jest spadek formy i załamanie...rozczarowanie,przecież to normalna sprawa! Jednak trzeba mieć nadzieję na to,że kolejny cykl bedzie jednak szczęśliwy!! I tego życzę Tobie oraz innym dziewczynom,które właśnie zaczynają lub zaczęły.....kolejny cykl!!!!!

reklama
Wiem,że jak przychodzi @ to zawsze jest spadek formy i załamanie...rozczarowanie,przecież to normalna sprawa! Jednak trzeba mieć nadzieję na to,że kolejny cykl bedzie jednak szczęśliwy!! I tego życzę Tobie oraz innym dziewczynom,które właśnie zaczynają lub zaczęły.....kolejny cykl!!!!!
Super być tu z Wami, bo pewnie jakbym sama z tym była to siedziałabym teraz z wielkim dołem...
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM!!!:-):-):-)

Kończę upiększać swoją paszczę;-) i lecę pozałatwiac parę spraw na mieście, Wszystkim życzę miłego dnia mimo tego, iż pogoda iście depresyjna a fuj:no:

ja też lubie seks i mogłabym codziennie ale czy to na pewno dobre... poczekam jeszcze troszkę ile sie da:-p a potem jazda i do roboty :) same przyjemności przecież:-);-)

miłego dnia!!!

biedroneczko :-)

no to jak! w koncu co dziennie czy co 2dni bo różnie już mówią i zalecają:confused::happy2:

Kinia to chyba juz zalezy od ciebie. ja preferuje codziennie ale wiem ze nie wszystcy codziennie moga. jak masz kondyche i chec na codzienne przytulanka to czemu nie. a moze warto sprobowac tak i tak, np w tym cyklu co 2 dzien a jak sie nie daj boziu nie uda to codziennie. jak to mowia ryzyk fizyk.

No wlasnie ja w tym miesiacu tez nie odpuszczam wkoncu w chinskim kalendarzu wychodzi mi w listopadzie czas na corke:-):-):-):-)

co to za kalendarz?? nie slyszalam o nim

Chiara1 witamy w gronie staraczek. powodzenia!!

masakrycznie sie czuje!! nie mam na nic sily:-(

reklama
Ale jak juz wspominalam plec mi jest teraz objetna, byle by bylo wszystko ok:tak:.

Mnie oczywsicie tez ale te warkoczyki mocno ciagna;-)

ja też lubie seks i mogłabym codziennie ale czy to na pewno dobre... poczekam jeszcze troszkę ile sie da:-p a potem jazda i do roboty :) same przyjemności przecież:-);-)

miłego dnia!!!

Ja tez lubie ale ja codziennie nie moge strona fizyczna nie pozwala:sorry::sorry::sorry:

co to za kalendarz?? nie slyszalam o nim

A prosze:cool2:
https://www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/planowanie_plci_dziecka_kalendarz_chinski

Do góry