reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jagódka no już niedługo testujesz widzę :happy2: i jak samopoczucie? działaliście w tym okresie około owulacyjnym? 3mam kciuki! :tak:

Marzi my podobnie widzę w tym cyklu :)
@ nie ma wiec można zaczynać starania o dzidzie na nowo :tak::-)

agutka no dziś ten dzień u Ciebie! wiec działajcie!;-):-)

No idziemy jak burza...;-):-)

To jak bedziecie mialy juz jaki sprawdzony;-) to i mi podeslijcie to tez wysle:-D

Hihihihi... nie ma co trzeba pisac list do Mikołaja...

A ja jak patrze na ten kalendarz to mi wychodzi, że list-grudz-styczeń dziewczynka i dopiero w lutym chłopiec... shit...:szok:

jagódka no już niedługo testujesz widzę :happy2: i jak samopoczucie? działaliście w tym okresie około owulacyjnym? 3mam kciuki! :tak:

Kinga,oczywiście,że działaliśmy codziennie...w tym okresie...no zobaczymy czy coś z tego wyszło...dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę i teraz to już pozostaje mi czekać,przynajmniej do soboty-ostatnio właśnie w sobotę dostałam @,a teraz zobaczymy....powiem tak...boli mnie brzuch i podbrzusze,ale nie tak jak zwykle,bo ostatnio mnie nie bolało...poza tym mam wrażliwe piersi no dotyk,szczególnie taki niekontrolowany,no i jakos tak brodawki mi się trochę zmieniły i mój mąż ostatnio stwierdził,że stwardniały......jakoś tak czuje sie inaczej....jednak postanowiłam się nie nakręcać i nie obserowawać objawów,poza tymi naprawdę odczuwalnymi...co ma być i tak bedzie,ja na to nie mam absolutnie żadnego wpływu........więc czekam cierpliwie....prawie cierpliwie...

reklama
Do góry