reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

TESTUJĄCE:

Anulin - 8 listopada
jagódka1231- 9 listopada
kusska- 20 listopada
kinga85- 28 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 11 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
eijf-
emilchen-URLOPIK
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
toska32- 4 cykl
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 2 cykl
katia_793 - 9 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 7 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 4 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl
iwcia81- - 1 cykl
agutkaZG - 3 cykl
nanusia - około 18 cykl

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie
u mnie też @ dobiega końca i rozpoczynamy starania 9 cykl
wsztstkie do których @ przylazła mocno przytulam
wczoraj wróciliśmy z Zakopanego i oczywiscie w drodze powrotnej zaczeło boleć mnie gardłao, więc jak wiele z nas rozchorowałam sie :-(
owocnych staranek dla wszystkich:-)

wspolczuje choróbska, mnie tez dopadlo:-(

Nie lubie i zimna i czau tych wszystkich infekcji:wściekła/y:
No coz, a co do staranek to jak zwykle bede ukochanego non stop gwalcic hehehe, bo to i tak przyjemne, a bedzie co ma byc.

nikt chyba nie lubi:sorry2:

Hej
Na tym wątku jestem nowa mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie:tak:
Od przyszłego czwartku mam zamiar zacząć staranka o dzidzię ( mam już swoje lata więc musimy brać się ostro do roboty:-D). Mamy juz dwóch synków, a zawsze marzyliśmy o tym żeby mieć trójkę dzieci, niestety rok temu nam się nie udało, więc dajemy sobie ostatnią szansę.

Witajcie kochane z samego rana w ten śnieżny i mroźny poranek!!!!!!!

Iwcia- tak mi przykro.....przytulam mocno!!! A mierzyłaś tempkę?spadła w końcu?czy nie?

Hej
Od przyszłego czwartku mam zamiar zacząć staranka o dzidzię ( mam już swoje lata więc musimy brać się ostro do roboty:-D). Mamy juz dwóch synków, a zawsze marzyliśmy o tym żeby mieć trójkę dzieci, niestety rok temu nam się nie udało, więc dajemy sobie ostatnią szansę.

Witam cię na forum i życzymy owocnych staranek!!!! Rozumiem,że teraz na córcię się szykujecie??

Czesc dziewczynki:-)

hej Dziewczyny.... :-):tak:
Rano pokazała się u mnie @... czyli kolejny cykl czas zacząć...
Miłego dzionka!!!

:-:)-:)-(

Przytulam mocno
No to kochana prawie rowno zaczynamy kolejne staranka:tak:
Trzymam kciuki

I ja z Wami;-) fajnie, ze nie jestem sama:cool2:

iwcia, biedroneczko powodzenia w nowym cyklu :happy2:

u mnie już po @ wiec teraz same przyjemności:-p
Miłego dnia
pozdrowionka for all

Kurde u mnie jeszcze @ na calego:sorry2: owocnych przytulanek Kinga:tak:

a ja niestety poszlam przykladem kilku forumowiczek i sie rozchorowalam:wściekła/y: chyba grypa mnie wziela ehh.

Zdrowka;-)

Witajcie
u mnie też @ dobiega końca i rozpoczynamy starania 9 cykl
wsztstkie do których @ przylazła mocno przytulam
wczoraj wróciliśmy z Zakopanego i oczywiscie w drodze powrotnej zaczeło boleć mnie gardłao, więc jak wiele z nas rozchorowałam sie :-(
owocnych staranek dla wszystkich:-)

Katja witaj no i zdrowka:tak:

Hej

Witamy i powodzonka zyczymy:cool2:

Fajnie by było mieć córcię, ale po moich ostatnich przeżyciach, to najważniejsze aby całe i zdrowe, może być i chłopak, najwyżej założymy drużynę piłkarską:-D

reklama
Fajnie by było mieć córcię, ale po moich ostatnich przeżyciach, to najważniejsze aby całe i zdrowe, może być i chłopak, najwyżej założymy drużynę piłkarską:-D

No oczywiście,że najwązniejesze aby było zdrowe,a jaka płec to już drugorzędna sprawa!!! Powodzenia!!!Jesteśmy tutaj aby ci pomagać,więc jakbyś miała pytania to dawaj!

Do góry