no ba!! nawet dwa razy hehe:-) a on szczesliwy jak dziecko hihi. jemu to sie nawet podobaja te cale starania
hihi to super :-) Fajnie, że nie ucieka :-)
reklama
To jeszcze może spróbuj nam udostepnić ten wykres? Wtedy dziewczyny ci pomogą z interpretacją?
Jasne, ze udostepnie, ale moze za kilka dni, bo na razie niewiele w nim jest;-)
Jak chodzialam do liceum i byly tematy o ukladzie rozrodczym czlowieka, babka od biologii kazala nam robic sobie wykres przez jeden cykl. Ja wtedy przerysowalam go z ksiazki... a moglam zrobic wlasny - teraz by mi bylo latwiej...
Ale czlowiek madrzeje na starosc ;o)
Ostatnia edycja:
jagodka1231
Fanka BB :)
Jasne, ze udostepnie, ale moze za kilka dni, bo na razie niewiele w nim jest;-)
Jak chodzialam do liceum i byly tematy o ukladzie rozrodczym czlowieka, babka od biologii kazala nam robic sobie wykres przez jeden cykl. Ja wtedy przerysowalam go z ksiazki... a moglam zrobic wlasny - teraz by mi bylo latwiej...
Ale czlowiek madrzeje na starosc ;o)
Kochana udostępniaj jak możesz!Wszystko sie liczy od samego początku :-)
A co do biologii....niestety wszyscy jesteśmy tacy "madrzy" i nie słuchamy starszych....ale to chyba "przywilej" nastolatków!
zielona.wampirzyca
mamusieńka
WOW Ale fajnie, ze do niego poszlas i nam te wszystkie madrosci przekazalas!!!
Jesli chodzi o to zelazo - masz go za malo, czy kazda babka starajaca sie o dzidzie powinna go zazywac?
A te badania hormonow? Masz cos nie tak z nimi, czy tylko chcialas sprawdzic? Bo ja tez sie nad takimi badaniami zastanawiam...
chciałam sprawdzić z ciekawośći, ale on powiedział, że nie ma takiej potrzeby, bo to mnie jeszcze zestresuje..na razie mam się starać..a żelazo powinna brać każda babeczka, tylko najlepiej nie w formie tabletek, dlatego kazał z tym jabłkiem:-)ja zresztą zawsze heboglobine miałam do kitu, dlatego profilaktycznie kazał wcinać to jabłko..
chciałam sprawdzić z ciekawośći, ale on powiedział, że nie ma takiej potrzeby, bo to mnie jeszcze zestresuje..na razie mam się starać..a żelazo powinna brać każda babeczka, tylko najlepiej nie w formie tabletek, dlatego kazał z tym jabłkiem:-)ja zresztą zawsze heboglobine miałam do kitu, dlatego profilaktycznie kazał wcinać to jabłko..
Aha - to moze tez zaczne... Ale mam pytanie natury technicznej: kazdy gwozdz sie nada?
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Aha - to moze tez zaczne... Ale mam pytanie natury technicznej: kazdy gwozdz sie nada?
buahaaa.... normalnie padłam trupem ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
ja też ale nie ma się co śmiać, bardzo dobre pytanie!buahaaa.... normalnie padłam trupem ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
No co sie smiejecie? Ja naprawde mam watpliwosci...
Maćku.... rozbrajasz mnie...;-)
reklama
Podziel się: