jagodka1231
Fanka BB :)
Tobie również słonko!Zmykam do pracy
Miłego dnia dziewczeta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tobie również słonko!Zmykam do pracy
Miłego dnia dziewczeta
ja dzis dowiedzialam sie o dwoch kolejnych ciazach( jak one to robia!!!) jedna mnie nie ruszyla ale co do drugiej mam mieszane uczucia.to moja kolezanka z ktora staramy sie niemal rownoczesnie.miala cykle jak z kosmosu,czesto zle wyniki cytologi,powiekszony jajnik itd.a dzis zrobila pozytywny test.zreszta jak ja widzialam to wiedzialam ze sie udalo.powinnam sie cieszyc ale jest mi o tyle trudniej ze bede patrzyla na jej rosnacy brzuch i to bardzo konfrontujace.bo widzimy sie czesto.to wlasciwie rodzina nawet...co mi z pocieszen ze i mnie sie kiedys uda.bo to wiadomo czy na pewno i kiedy?poki co bede smutna
Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...
Mi tez sie wydaje ze faceci sa delikatniejsi, moze to kwestia tego ze nie wiedza jak czuje to kobieta podczas badania, a babka podchodzi czasami do tego jak do czegos rutynowego
Witaj Marzi!!!Głowa do góry!!!
Cześć Jagódka,
jak tam samopoczucie?
cześć dziewczyny!!
pozdrawiam Was wszytkie serdecznie!!
Hope za Ciebie trzymam kciuki i za Twoje badania!!
Trochę mi się przykro zrobiło jak poczytałam Wasze posty o zafasolkowanych!! Czy naprawde uważacie że np ja skoro mi się udało to chwalę się tym przed Wami. Szczerze trzymam kciuki za Was wszytskie i wierzę że prędzej czy później każdej ze staraczek się uda. Może po prostu gdzies tam u góry "czas na ten błogosławiony stan" jest zapisany!! Jestem pewna i pełna nadzieji ze na każda przyjdzie pora!!
Trzymajce się ciepło i bądźcie pełne optymizmu na przyszłe dni!!!
:-)
Plamienie takie zawsze mam przed @ .. a tempkę mierzę pierwszy raz więc nie wiem jaka powinna byc u mnie...czesc Dziewczyny!!
jak tam samopoczucie dzisiaj? u mnie zapowiada sie piekny dzien a mnie tak podbrzusze boli ze nie moge sie wyprostowac tempka troszke wyzsza dzis ale czy to owu juz bylo czy dopiero bedzie to nie wiem. pogubilam sie w tym wszystkim.
biedroneczkostrasznie mi przykro, przytulam mocno
Iwcia tempka ci nie spadla ale czytałam ze u niektorych spada dopiero po @, nie wiem jak jest u ciebie. jestes pewna ze te plmienia to poczatek @, moze nie?
co do ginekologów to w ciazy trafilam na faceta ktory byl gorszy jak baba. wiekszej delikatnosci bym sie spodziewala po szympansie. bardzo duzo lekarzy badalo mnie w szpitalu przed porodem i nie zauwazylam wiekszej roznicy miedzy kobietami i mezszczyznami, moze dlatego ze juz mnie nic nie obchodzilo i chcialam jak najszybciej urodzic heh. ale generalnie wole facetow
tzn ona zaszłą w pierwszym cyklu z jego zaleceniami, a w ogóle to już w 15 cyklu starań...o matko, leci reklama coca-coli bożonarodzeniowa...już???